Parkour Akatemia :: Aikuisten lyhytkurssit

Tampereen Parkour Akatemian ulkoparkourin perusteet aikuisille - Tie betoniviidakon valtiaaksi

 
Ulkoparkourin perusteet - Tie Betoniviidakon valtiaaksi! Tällä aikuisten peruskurssilla harjoitellaan parkourin perusliikkeitä ja opetellaan hyödyntämään näitä liikkeitä urbaanissa ympäristössä liikkumiseen. Kunkin kerran aiheet kumpuavat harjoitteluympäristöstä ja sen suomista mahdollisuuksista.
 
Keskiviikkoisin 11.9 - 9.10.2019 (5 kertaa) Klo 19:30 - 20:45
Hinta 55€
 
 
Kurssin jälkeen sinulla on mahdollista lunastaa loppukauden treenit alennettuun hintaan. Aikuisten parkourtunnit ovat samaan aikaan koko kauden loppuun saakka.

Lähtöpaikat ympäri Tampereen keskustaa:
ke 11.9.: Frenckellin aukio
ke 18.9.: Metson kirjasto
ke 25.9.: Osmonpuisto
ke 2.10.: Tampereen yliopisto
ke 9.10.: Tampereen yliopisto
 
Voit tarkistaa vielä ulkoharjoittelupaikkojen tarkat sijainniti täältä.
 
Parkour on lähtöisin Pariisin lähiöistä, joissa joukko nuoria alkoivat haastamaan toisiaan erinäisiin voimaa, tarkkuutta ja uskallusta vaativiin tehtäviin. Mitään sisäharjoittelupaikkoja ei ollut, joten he harjoittelivat ulkona!
Samassa hengessä myös Tampereen Parkour Akatemia treenaa ulkona aina syyslomaan asti ja sinulla on mahdollisuus osallistua näihin harjoituksiin omana kokonaisuutenaan. Ulkokauden jälkeen kausi jatkuu sisätiloissa - olet tervetullut mukaan myös koko kaudeksi nyt kun olet oppinut parkourin perusteita ulkokauden aikana. Voit lunastaa harjoittelupassin alennettuun hintaan peruskurssin päätteeksi.