Parkour Akatemia :: Tiiviskurssit

Tiiviskurssit

Tiiviskurssit ovat tapa tutustua parkouriin Seinäjoella, koska emme pysty tarjoamaan säännöllisiä kursseja. Kurssit on tarkoitettu pääasiassa aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta lajista. Kovaa fyysistä kuntoa ei myöskään vaadita kurssille osallistumiseen, sillä kaikki pääsevät parkourissa mainiosti alkuun omien kykyjen sekä ominaisuuksien rajoissa.Jos olet käynyt aikaisemmilla kursseilla tai harrastanut itseksesi pystymme kyllä tarjoamaan myös lisähaastetta taitojesi mukaan.

Kursseilla perehdytään ohjatusti parkourin perustekniikoihin ja luovaan liikkumiseen kaupunkiympäristössä. Parkour kehittää monipuolisesti kehon lihasvoimaa, tasapainoa ja hallintaa. Ohjelmaan sisältyy mm: yhteiset lämmittelyt, parkourin perustekniikoiden harjoittelua (ylitykset, alitukset, hypyt, tasapainoilu, seinäjuoksu, laskeutuminen ym.), oman liikkumistavan löytäminen ja sen soveltaminen erilaisten ratojen ja reittien muodossa, kevyt lihaskuntoharjoittelu, palauttava venyttely. Tutustumme yhdessä turvallisen harjoittelun periaatteisiin, ympäristön kunnioittamiseen ja muihin parkourille ominaisiin aiheisiin. Kurssin jälkeen kaikilla osallistuneilla on hyvät eväät lähteä turvallisemmin harjoittelemaan parkouria myös itsenäisesti. 

Kokoontumispaikkana kurssille toimii Seinäjoen urheilutalon vieressä oleva hiekkakenttä (Kirkkokatu 15). Harjoittelemme Urheilutalon lähialueilla, mutta palaamme kurssin loputtua aloituspaikalle. Varaudu kurssille säänmukaisilla varusteilla ja juomapullolla. Kengiksi käyvät tavalliset ulkoliikuntakengät/lenkkarit.

Turvallisuus ja vakuutus

Ohjaajat pitävät tunneilla harjoittelun turvallisena. Ketään ei vaadita ylittämään taitojaan, liikkeet opetellaan turvallisesti pikkuhiljaa ja tarvittavista lämmittelyistä, lihashuollosta ja venyttelyistä pidetään tiukasti kiinni. Noudattamalla ohjaajien ohjeita onnettomuuksia ei satu. Parkour Akatemia ja sen ohjaajat eivät kuitenkaan voi ottaa juridista tai taloudellista vastuuta loukkaantumisista. Kaikki kursseille osallistuvat on vakuutettu tapaturmien varalta. Vakuutusta koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttää Parkour Akatemian toimistoon 0458927302.

Ohjaus

Ohjaajina toimivat Juho ja Ville Kuusisaari. Lisätietoja ohjaajista löydät ohjaaja-sivulta. Kokeneet ohjaajat varmistavat, että harjoittelu on jokaiselle leiriläiselle hauskaa ja juuri sopivan haastavaa. Voit lukea tarkemmin Parkour Akatemian opetuksen periaatteista täältä.

Yhteystiedot

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla.

juho.kuusisaari@parkourakatemia.fi

0504348226

Tulevat kurssit:

  • Tällä hetkellä ei tiedossa tulevia kursseja Seinäjoella