Parkour Akatemia :: Ryhmät, aikataulu ja hinnasto

AKATEMIAN RYHMÄT

 

Lasten ryhmä

Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 1-4 -luokkalaisille. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Lasten jatkoryhmä 

Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 1-4 -luokkalaisille. Lasten jatkoryhmä keskittyy omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden tarkempaan opetteluun leikinomaista lähestymistapaa unohtamatta. Jatkoryhmä on suunnattu parkouria aikaisemmin harrastaneille. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Nuorten ryhmä

Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 5-9 -luokkalaisille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

 
Nuorten jatkoryhmä

Ryhmä on tarkoitettu Parkouria aikaisemmin harrastaneille ja jo perusteet omaaville 5-9 -luokkalaisille. Tunneilla käydään läpi edistyneempiä tekniikoita, tutustutaan tarkemmin kehonhallintaan ja sen harjoittamiseen. Ryhmässä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaista kannustetaan oman liikkumistapansa löytämiseen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Kertamaksu 5€ käteisellä tasarahana ennen harjoituksen alkua.

 

Aikuiset

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 16-v.), parkourista kiinnostuneille. Aikaisempaa harjoitustaustaa parkourista ei tarvita. Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.