Parkour Akatemia :: Rovaniemi

ROVANIEMEN PARKOUR AKATEMIA

 
 
Tällä hetkellä Rovaniemellä ei järjestetä Parkour Akatemian säännöllisiä tuntiohjaksia, mutta esimerkiksi yksityisten ohjausten järjestäminen tilauksesta voi olla mahdollista. Tarkemmat tiedustelut tuottaja Samilta / 050 416 7800 / sami.toivanen@parkourakatemia.fi

14.12.2013 vapaavuoro

9.12.2013 / Rovaniemi

Kauden opetus on ohi, kiitos paljon kaikille osallistuneille! :) Urheiluopiston voimistelupäädyssä järjestetään vielä 14.12. lauantaina klo 18.30-19.30 vapaavuoro, jossa yhteisen alkulämmitelyn jälkeen saa tiloissa parkourata ja temppuilla vapaasti. Sitovat ilmoittautumiset vuorolle sähköpostitse tai puhelimitse:

045 8413477
rovaniemi [ät] dash.fi

- Ville

 

 

Pyhitä pyhäpäivä oppimiselle SunnuntaiKursseilla, vielä tämän vuoden puolella tarjolla:

KÄSILLÄSEISONTA

10.11 ja 17.11, ylösalaisuuden salaisuuden vartija – kunnianarvoisa herra Hattu – availee käsien päällä taiteilun portteja! Monipuolista liikkumista ja viipyilyä tutuissa ja uusissa asennoissa joka ei varmasti jätä kylmäksi.

DIABOLO-TAITOJA

1.12. ja 8.12. osana Jonkaten-Joulukuuta ohjaajana vierailee Harri Varpanen, jonka kanssa uppoudutaan diabolojen maailmaan. Kurssilla on paljon annettavaa etenkin aloittelijoille, mutta myös edistyneemmät saavat tulla hakemaan haasteita ja uusia näkökulmia tekemiseensä! Aiheina mm.:

  • välineiden valinta, narun pituus, narun tyyppi jne.
  • vauhdin ottaminen, heittäminen ja peruskontrollit
  • solmut ja diabolon "tilakaavio"
  • edistyneemmille taitotason mukaan, esim. kahden hyrrän tekniikkaa ja laakahyrrätekniikkaa

Tunnit sunnuntaisin 17:30-19:00

Ilmoittautua voi ja kannattaa ihan just heti nyt TÄÄLTÄ!


lue lisää »

Harjoitukset sunnuntaina 28.4 keskuskentän parkour-puistossa!

25.4.2013 / Rovaniemi

Telinevoimistelukisojen vuoksi harjoitukset urheiluopistolla ovat peruuntuneet. Siirrymmekin tämän johdosta harjoittelemaan keskuskentän parkour-puistoon. Nuoret treenaavat tänä sunnuntaina poikkeuksellisesti klo 14.00-15.00!

- Ville


lue lisää »

Rovaniemen Parkour Akatemia facebookissa!

19.3.2013 / Rovaniemi

Rovaniemen Parkour Akatemian sivut facebookissa:

https://www.facebook.com/RovaniemenParkourAkatemia?fref=ts

Sivuilla saa esittää vapaasti kysymyksiä parkouriin ja sen harjoitteluun liittyen.

Pyrimme myös infoamaan sivuilla tuntien aiheista ja muista ajankohtaisista asioista.


lue lisää »

Kaveri mukaan ilmaiseksi!

19.3.2013 / Rovaniemi

Tulevana viikonloppuna 23-24.3.2013 saat tuoda kaverin ilmaiseksi tutustumaan Rovaniemen Parkour Akatemian harjoituksiin! Ryhmissä on vielä tilaa, joten ilmoittautumaankin kerkeää.


lue lisää »

Aikuisten ryhmän harjoitukset loppuneet!

22.9.2012 / Rovaniemi

Aikuisten ryhmän harjoitukset ovat loppuneet tämän vuoden osalta! Aikuisten harjoituksista jatkossa kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä Parkour Akatemiaan sähköpostitse. Loistavaa syksyn jatkoa kaikille!

- Ville

lue lisää »

Tämän päivän aikuisten ryhmän harjoitukset siirtyvät torstaille!

12.9.2012 / Rovaniemi

Tämän päivän(keskiviikko 12.9) aikuisten ryhmän harjoitukset siirtyvät pidettäviksi huomiselle klo 17.30. Muiden harjoitusten ajat eivät muutu!

- Ville

lue lisää »

Ilmoittautuminen uusiksi!

22.8.2012 / Rovaniemi

Teknisen vian vuoksi pyydämme kaikkia ennen viime lauantaita(18.9) syksyn tunneille ilmoittautuneita ilmoittautumaan tunneille uudestaan! Parkour Akatemia pahoittelee viasta johtuvaa ilmoittautumisen uusimista! Jos olet jo maksanut ilmoittautumisen ja saat ilmoittautuessa uuden laskun, lähetä maksusta kuitti sähköpostiimme: rovaniemi@dash.fi Jos taas jäät varasijalle uudelleen ilmoittautumisen jälkeen, pistä edellisestä ilmoittautumisesta saatu sähköpostivarmistus yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen ja varmistat paikkasi tunneille.

- Ville

lue lisää »

Rovaniemen Parkour Akatemian ilmoittautuminen käynnissä!

15.8.2012 / Rovaniemi

Syyslukukauden ilmoittautuminen käynnissä nyt ja ryhmissä on vielä reilusti tilaa! Jos olet ilmoittautunut, mutta et olekkaan tulossa tunneille, laitathan viestiä Akatemialle!

- Ville

lue lisää »

RSS Icon