Parkour Akatemia :: Synttärit

PARKOUR- JA SIRKUS-SYNTTÄRIT

Järjestämme lapsellenne hyväntuuliset temppusynttärit Lahden Vault-parkoursalilla. Valittavananne  teemaksi on parkour tai sirkus ja molemmissa on käytössä koko sali eli trampoliinit, volttimonttu, permantoalue ja airtrack sekä parkour-alue. Kaikki synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin lapsille.

Esimerkkisynttäripaketti lauantaina klo 13-15 maks. 12 lapselle yhdellä ohjaajalla 150€ ja kahdella ohjaajalla 24 lapseen asti 260€

Synttäreille voi tuoda omat tarjottavat, joita varten on tarjoilupöydät ja tuolit salin ylätasanteella. Salin äänentoistojärjestelmä on myös synttärijuhlilla käytössä.

Alle 12 lapsen synttärivarauksen aikana salissa voi olla kysynnästä riippuen myös toinen pieni synttäriporukka oman ohjaajansa kanssa mutta kaikki suorituspaikat ja tarjoilupöydät ovat joka tapauksessa synttärien aikana käytettävissä. 13-24 lapsen synttärivarauksen aikaan tilassa ei ole milloinkaan toista ryhmää.

Synttärien varaaminen onnistuu kätevästi varausjärjestelmästä, josta voit itse selata vapaita aikoja, valita synttärien teeman ja tehdä varauksen.

VARAA SYNTTÄRIT