Parkour Akatemia :: Ohjaajat

OHJAAJAT

 

JROK

kallio2_250x250.jpg

Kallio perusti Parkour Akatemian Lahteen vuonna 2008 ja harrastushistoriaa on vuodesta 2004. Liikuntatieteen maisterin tutkinnon lopputyönä vuonna 2009 syntyi parkourin opettamisen tutkimus ja liikepankki-dvd. Nykyisin paljolti triathlonin parissa viihtyvä Kallio työskentelee Akatemian toiminnan kehittämisen ja välinesuunnittelun parissa sekä ohjaa parkourin tilaustunteja eri puolilla Päijät-Hämettä.

 

MIKAEL

EBR-promo-web-8.jpg

 

Miksu on ollut Parkour Akatemiassa mukana aivan syntyajoista lähtien ensijn harrastajana ja ohjausvuosiakin on ehtinyt kertyä jo seitsemän. Miksu on tällä hetkellä liikunnanohjauksen oppisopimuskoulutuksessa Akatemiassa ja häntä näkee arki-iltaisin Vautlilla lähes jokaisessa ryhmässä.

 

OTTO

 

SAIF

Mirko.jpg

Saifin seurassa tulee aina hyvälle tuulelle! Lisäksi mies on kova tekijä parkourissa ja tuntuu osaavan innostaa ja käsitellä kaikenikäisiä liikkujia. Saif ohjaa käytännössä täysipäiväisesti parkouria harrastusryhmissä sekä tilaustunneilla.

 

 

 TAREK 

 

 JEREMIAS

LAURA

 AS8X3860_250x250.jpg

Cheerleadingistä parkour- ja akrobatiaohjaajaksi muutama vuosi sitten loikannut Laura ohjaa pääasiassa synttäreitä ja pienten parkour-ryhmiä ja hyvin ohjaakin :) 

SANTTU

santtu.jpg

Santtu on aloittanut ohjaamisen Akatemialla jo syksyllä 2013 ja hän ohjaa trampparyhmiä sekä satunnaisesti parkourryhmissä. Santulla on hurjasti taitoa trampoliinilla ja tempuista. ADAPT taso 1.

RIKU

 

 

ALEKSI 

 

FELIX