Parkour Akatemia :: Ilmoittautuminen ja hinnasto

Ryhmien kuvaukset: KLIKKAA TÄSTÄ

Lukujärjestys ja aikataulut: KLIKKAA TÄSTÄ

Ilmoittautuminen keväälle 2020:

 

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tästä: 

Pikkuapinat 4-6v ja Perheryhmät 

Lapset 7-9v ja 10-12v

Sekaryhmä 7-999v, Nuoret 13-15v, Aikuiset 14-999v

 

UUTTA: PunttiPassi vanhemmille! 

Käytä aika hyödyksi ja treenaa lapsen harjoitusten aikana! Uuden salin yhteyteen on rakennettu punttitilan, jossa vanhempien on mahdollisuus treenata lasten harjoitusten ajan. Tila on rajattu verhoilla, joten treenata saa rauhassa. Hintaan kuuluu valmiita 60min treenejä. PunttiPassi alkaa vk 4 ja kestää sinne asti kun siirrymme ulos treenaamaan (vk 18 tai 19, riippuen säästä). Hinta KOKO KAUDEKSI vain 40€.

Ohjeistusta ilmoittautumiseen yleisesti:

Täytä lomake-tiedot ja valitse ryhmät joihin haluat osallistua. Ilmoittautumistietojen tarkistamisen jälkeen voit siirtyä maksamaan. Maksutapoina käyvät verkkomaksu (verkkopankissa tai luottokortilla), lasku tai liikuntasetelit. Jos haluat ilmoittautua useampaan ryhmään, saat alennuksen. Alennus näkyy automaattisesti tietojen tarkistamisen yhteydessä.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai et saa vahvistussähköpostia, ota rohkeasti yhteyttä!

HINNASTO
Kausimaksun hinta määräytyy tunnin keston mukaan.

45min –  140€ 

60 min – 150€ 

90 min – 160€ 

(Yksi maksu kattaa koko kauden ja sisältää vakuutuksen)

-Usean ryhmän alennus: Kun ilmoittaudut kahdelle viikkotunnille saat kausimaksusta 30 € alennuksen. Jos ilmottaudut kolmelle viikkotunnille saat kausimaksusta 40 € alennuksen. Alennus näkyy automaattisesti tietojen tarkistuksen yhteydessä.

– Sisaralennus: Samasta taloudesta toinen osallistuja saa 15 € alennuksen kausimaksusta. Huom! Vähintään yhden taloudesta pitää olla maksanut täyden kausimaksun.