Parkour Akatemia :: Kurssit

Tältä sivulta löydät informaatiota Kuopion Parkour Akatemian järjestämistä työpajoista ja tiiviskursseista. Pyrimme tarjoamaan sekä helposti lähestyttävää sisältöä ensikertalaisille, että syventäviä seikkailuja pitkän linjan harrastajille.

Jos kaipaat vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin työpajojen ja tiiviskurssien suhteen, tai sinulla on mielipiteitä sen suhteen, millaista parkoursisältöä Kuopioon halutaan, pistäthän meiliä osoitteeseen kuopio@parkourakatemia.fi

 


 

Tasapainoa horjuttamassa -työpaja
Kuopion Parkour Akatemia, su 25.11.2018 klo 11:00 - 13:30

Klikkaa tästä:

ILMOITTAUTUMINEN


Kuinka kauas voi kurkottaa horjahtamatta? Onko tangolla seisominen helppoa - entä käveleminen, tai sille hyppääminen? Mitä jos tarvitseekin kopitella palloa yhden jalan varassa, tai löytää jaettu tasapaino toisen ihmisen kanssa?


Tasapainoa horjuttamassa -työpajassa tutustutaan parkourin hengessä tasapainon merkitykseen monenlaisissa tilanteissa.

Harjoitteet skaalautuvat erinomaisesti niin ensi kertaa parkouriin tutustuville kuin kokeneillekin harrastajille. Alle 12-vuotiaita suositellaan osallistumaan vain huoltajan seurassa!.


Työpajan sisällöstä vastaa Jussi Tiilikainen ( kuvassa alla ) , joka kuuluu Suomen kokeneimpiin parkourohjaajiin ja on harrastanut lajia jo huimat 13 vuotta! 


Aika: 25.11.2018 klo 11 alkaen (kesto n. 2,5 h)
Paikka: Kuopion Parkour Akatemian tiloissa: Kaivotie 23,  70700 Kuopio.
Rakenne: 2 h fyysistä toimintaa, jota seuraa keskustelutilaisuus kahvitarjoilun kera!
Hinta: 25 €/osallistuja

 

Klikkaa tästä: 
ILMOITTAUTUMINEN

 

Näyttökuva 2018-10-25 kello 12.53.40.png