Parkour Akatemia :: Kurssit

Lauttasaaren toimipisteessä järjestetään kuukausittain kiinnostavia tiiviskursseja ja workshopeja eri lajeista. 

Helmikuun tiiviskurssit

Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ!

 

LATTIA-AKROBATIAN PERUSTEET

 

Kurssin ajankohta: 1.-2.2. klo 18-20

Kurssin hinta: norm. 70€, ennakkovaraajan hinta (55€) voimassa 22.1. asti!

 

Lattia-akrobatian perusteiden tiiviskurssilla harjoitellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä ja uusia liikkumistapoja telinevoimistelusta, breakdancesta, capoeirasta, trikkauksesta, nykytanssista ja muista lajeista. Tällaisia liikkeitä ovat erilaiset kuperkeikat, pyörähdykset, tasapainoasennot ja ylösalaisin tehtävät liikkeet sekä näiden yhdistelmät. Keskitymme erikseen myös liikeprogressioiden ymmärtämiseen. Tuntien lopuksi on mahdollista harjoitella myös huimempia ja vaikeampia liikkeitä turvallisesti. Tunnilla on avoin taso ja liikkeitä helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan.

Opettajana toimii Mikko Rinnevuori (KM): Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun rehtori, sirkustaiteilija. Mikko on opiskellut akrobatiaa Intrépida Trupe-akrobatiaryhmässä Rio de Janeirossa ja kilpaillut TeamGym-voimistelumaajoukkueessa vuosina 2008 ja 2009 sekä kirjoittanut "Lattia-akrobatian perusteet" (2014) ja "Käsinseisonnan perusteet" (2016) -kirjat.

 

 

PERHEIDEN SEIKKAILUSUNNUNTAI

 

Kurssin ajankohta: 3.2. klo 14-16

Kurssin hinta: norm. 40€, ennakkovaraajan hinta (30€) voimassa 22.1. asti!

 

Perheiden seikkailusunnuntaina päästään peuhaamaan Lauttasaaren sirkus- ja parkourtiloissa. Kurssi on tarkoitettu aikuiselle yhdessä 3-6-vuotiaan lapsen kanssa. Kiipeillään, hypitään, leikitään, tutustutaan sirkusvälineisiin ja kokeillaan yhdessä erilaisia haasteita. Harjoittelu on leikinomaista ja lasten kehitystasolle sopivaa, mutta myös aikuiset pääsevät liikkumaan. Kurssille kannattaa siis ottaa mukaan sisäliikuntavarusteet, oma juomapullo sekä halutessasi sisäkäyttöön sopivat kengät ja pientä välipalaa.

 

Kurssin ohjaajana toimii Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kokenut ohjaaja Julia Kaskimies. Voimistelutaustainen Julia opettaa Lauttasaaressa mm. perheryhmiä ja hän on ohjannut pitkään kaiken ikäisiä harrastajia.

 

 

 

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta lauttasaari@parkourakatemia.fi