Parkour Akatemia :: Vapaavuorot

Tervetuloa Tantereelle vapaavuoroille!

Tantereen hulppeat välineet ja tilat ovat yhdistyksen jäsenten käytössä viikottain vapaaseen harjoitteluun. Salilla järjestetään yleisiä vapaavuoroja ja perheiden vapaavuoroja. Vain harjoituspassilaiset voivat varata paikkoja etukäteen. 

Ajanvarauskalenterista näet viikon vapaavuorot ja vapaat paikat. Tarkista aina kalenterista, että vapaavuoro varmasti pidetään.

Vuorot ovat harrastuspassilaisille maksuttomia. Perhevuoro toimii kuten perheryhmätkin (aikuinen+lapsi, jommalla kummalla harrastuspassi). Lisäperheenjäsenet (samassa taloudessa asuvat) 5€/hlö kaikille vuoroille. Valvovat aikuiset maksutta.

Jos sinulla ei ole harjoituspassia: 

Vapaavuoroilla käydäksesi sinun tulee liittyä Parkour Oppimiskeskus ry:n kannatusjäseneksi, jolloin myös hyväksyt vapaavuoroharjoittelun ehdot ja säännöt. Mainitse valvovalle ohjaajalle jos olet ensimmäistä kertaa paikalla.

Vapaavuoro 10€ / hlö. Valvovat aikuiset maksutta.

Perheiden vapaavuoro 10€ / aikuinen+lapsi. Lisäperheenjäsenet 5€/hlö. Valvovat aikuiset maksutta.

 

NÄIN TOIMITAAN VAPAAVUOROILLA

-Ilmoittaudu valvojalle (oranssi paita). Jos vuoro on jo alkanut, etsi hänet salista. Vapaavuorot ovat Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenille. Jos et omista harjoituspassia, sinun tulee liittyä kannatusjäseneksi.

-Vapaavuoroilla liikutaan omalla vastuulla. Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenten vakuutus ei ole voimassa vapaavuoroilla.

-Lämmittele ja harjoittele itselle sopivia tehtäviä, kuten ohjatuilla tunneillakin. Välineiden käytössä ja sijoittelussa auttaa valvoja, jonka kanssa salia voi muunnella haluamakseen.

-Ota muut huomioon. Tramppa, patjat, kankaat ja välineet jaetaan kaikkien harjoittelijoiden kesken. Musiikin soitto tapahtuu valvojan korvien ehdoilla ja Tantereen stereoiden kautta.

-Alle 16-vuotiailla huoltaja mukana valvomassa. Nuoret 12-15-vuotiaat voivat harjoitella vapaavuoroilla ilman huoltajaa, mikäli ovat saaneet omalta ohjaajaltaan suosituksen.

-Makeisten syöminen tai limonadien / energiajuomien juominen on kielletty.

-Auta uusia tyyppejä. Neuvo lämmittelyssä, harjoittelupisteen rakentamisessa ja jalkojen pesussa ja asianmukaisissa varusteissa (ei teräviä ketjuja, niittejä, vetskareita trampalle, permannolle eikä kankaisiin).

-Trampoliinilla ja montussa yksi kerrallaan. Koskee lapsia ja aikuisia. HUOM! Alaikäiset tarvitsevat tuplavolttien vapaavuoroharjoitteluun luvan huoltajalta. Kolmoisvoltit kielletty.

-Loppusiivous yhdessä, 5 minuuttia ennen vapaavuoron loppua.

Harjoitustiloissa ei voi harjoitella omatoimisesti ennen vuoroa tai sen jälkeen. Poikkeuksena yli 18-vuotiaat harrastajat, jotka saavat käyttää voimaharjoittelutilaa ja saleja välineineen aina Tantereen aukioloaikoina, mikäli ajanvarauskalenterissa ei ole varauksia. (Tarkistathan siis salien varaustilanteen etukäteen, jos aiot saapua vapaavuorolle etukäteen tai suunnittelet viipyväsi sen jälkeen!)

Mikäli osallistuja toistuvasti ja kehotuksista huolimatta jättää noudattamatta edellä lueteltuja sääntöjä tai muuten huolimattomalla tai sopimattomalla käytöksellä aiheuttaa riskitilanteita, voidaan hänet poistaa vapaavuorolta ilman korvausta ja hän menetttää oikeuden harjoitella vapaavuoroilla, kunnes Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian toimisto toisin päättää.