Parkour Akatemia :: Kausi-ilmoittautuminen

Kokoelma kysymyksistä ja vastauksista liittyen kausi-ilmoittautumisjärjestelmään.

Mitenkä toimii häh?

Kausiryhmät täytetään ensin kausi-ilmoittautujilla. Kausiryhmien ilmoittautumisen päätyttyä (syksyllä 2017 29.8.) myös kausiryhmiin voi ilmoittautua yksittäisille tunneille, sen mukaan mitä ryhmään mahtuu. Kausiryhmät tunnistaa kalenterista punaisesta väristä. 

Kaikki ryhmät eivät ole kausiryhmiä. Ryhmät joihin ilmoittaudutaan VAIN kertaluontoisesti tunnistaa sinisestä väristä.
 
Kausiryhmiin ilmoittaudutaan (vuonna 2017) Avoinna24:n kautta viikon 36 ryhmien kautta. Jos haluat esim. maanantain klo 17-18 parkour-ryhmään ilmoittautua kaudeksi, menet viikon 36 maanantaihin (4.9.), ja ilmoittaudut tuohon ryhmään. Varaus näkyy ensin Avoinna24:n Omat sivut -välilehdellä vain tuon päivän varauksena, mutta ei hätää olet ilmoittautunut koko kaudeksi. Me monistamme tuon varauksen sitten 29.8. kattamaan koko kauden.
 
Miten pitkä on kausi?
Kaudet ovat noin 3-4 kuukauden pituisia. 
 
Haluan ilmoittaa lapseni/itseni kaikkiin kausiryhmiin! Saanko?
Kyllä saat, mutta tällöin sinun pitäisi myös käydä joka viikko kaikissa ryhmissä joihin olet ilmoittautunut. Mieti ennemmin muutama ryhmä, joissa tiedät ehtiväsi ja jaksavasi käydä koko kauden. Täydennä sitten omaa harjoitteluasi vierailemalla tarpeen, ajan ja jaksamisen suhteen.
 
Olen ilmoittautunut kaudeksi ryhmään, mutta en ehdikään käydä siinä, koska minun pitääkin käydä juuri sinä päivänä kuussa joka toinen viikko?
Laita viestiä toimistolle niin, vapautamme paikan vierailijoille.
 
Aloitin passini juuri, miten pääsen mukaan toimintaan?
Kannattaa käydä ensin kausiryhmissä vierailulla ja sitten laittaa toimistolle viestiä jos löytyy jokin hyvä "kotiryhmä" jossa haluaa käydä viikottain. 
 
Voinko ilmoittautua kausiryhmään loppukaudeksi kesken kauden?
Kyllä onnistuu, laita viestiä toimistolle.
 
En pääse ensi viikolla ryhmään johon olen ilmoittautunut, kun on ystävän häät. Mitä teen?
Varauksen ryhmään voi perua samaan tapaan kuin ennenkin. Eli kuusi tuntia ennen ryhmän alkamista varauksen voi perua Avoinna24:n Omat Sivut -välilehden kautta. Tuon ajan jälkeen tunnin voi perua vielä soittamalla tai laittamalla tekstiviestin (muista laittaa kenen varaus, mihin ryhmään ja poissaolon syy).