Parkour Akatemia :: Tiedote

 Logo

 

Harrastajatiedote 22.3.2017

Se olisi taas pitkästä aikaa harrastajatiedotettavaa, mutta asia on sitäkin jykevämpää!

  1. Tantereen kesän leirit ja kurssit
  2. Kevätnäytöksen liput myyntiin 31.3.2017
  3. Taaperoparkourin ja Akrojooga-kurssin jatkoa
1. Tantereen kesän leirit ja kurssit - leireillä ennakkovaraajan etu 35€ maaliskuun loppuun asti
 
Tuttuun tapaan järjestämme kesällä leirejä kouluikäisille sekä kursseja ja kerhoja nuoremmille. Yhteenveto kaikista kursseista ja leireistä löytyy täältä
 
Tarjolla on viime vuoden tapaan päiväleirejä parkourista ja sirkuksesta sekä viime vuoden tulokas Temppu&Tramppa-leiri. Uutena tulokkaana parkourin ulkoleiri, joka vedetään nimensä mukaisesti ulkona. Kesäleireille on 1.4. asti ennakkovaraajan etu, joka on teille passilaisille 35€ (muistakaa ilmoittautuessa klikata että teillä on harjoituspassi).
 
Leirien lisäksi viime vuoden tapaan tarjolla on perheen alle kouluikäisille pikkuapinakerho ja perheviikonloppuja. 
 
Siitä vaan kesätekemistä varaamaan, hopihopi!
 
2. Kevänäytös tulee
 
Kevätnäytös! Pokemoneja, ilma-akrobatiaa korkeuksissa ja lentopallojonkkaa!
Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian harrastajien kevänäytös "Game on!" esitetään sunnuntaina 23.4.2017 Siltasalilla. 
 
Näytös 1 on klo 14.00-15.00 (kenraali 11.00-13.00), 
Näytös 2 on klo 17.00-18.00 (kenraali 15.30-16.30). 
 
Pikkulinnut visertävät huhujaan: Aerial High -ryhmä harjoittelee omaa numeroaan Hipposhallissa, koska Tanner-salin katto on ilma-akrobaattien korkean tason vuoksi liian matala. Virtuaaliset pikkulinnut twitteröiwät puolestaan (kissavideoiden ja treenimotivaatio-latteuksien lisäksi) että lavalla voi näkyä Pokemoneja, Super Marioita, Iron Maneja sekä lentopallojonglöörejä! 
 
Liput tulevat myyntiin meidän nettisivuilla 31.3.2017. Samoille sivuille tulee myös tietoa siitä kummassa näytöksessä mikäkin ryhmä esiintyy viimeistään 31.3.2017!
 
3. Taaperoparkourin ja akrojoogan jatkoa
 
Keväälle mahtuu vielä muutama kurssi, ja molemmat ovat jatkoa aikaisemmille kursseille.
 
Taapero-parkour jatkuu ensi viikon maanantaista 27.3.2017 lähtien samaan aikaan klo 16:30. Taaperoista lisää tietoa ja ilmoittautuminen löytyy täältä.
 
Viime viikonlopun akrojooga-kurssi saa jatkoa Saila Salmisen ja Sauli Nokelaisen vetämällä Akrojooga ja Icarian hops -kurssilla. Lentäjät pääsee lentämään kirjaimellisesti :) Kurssista löytyy tietoa meidän nettisivuilta sekä Facebookista (someen ilmestyy piakkoin video jossa näytetään mikä se icarian hoppi oikeen on).

  


  

Tantereen harrastajatiedote 23.9.2016

Hei vaan ja jesjepjoo!

Harrastajatiedotetta tulisi taas pitkästä aikaa. Oliko ikävä? Kaikenlaista olisi teille kerrottavaa niin aloitetaanpa.
 
1. Uusi lukujärjestys tulee 7.10.2016
2. Syysloma 17. - 23.10.2016
3. Vapaavuorojen uudet tuulet
4. Syksyn tapahtumat
    -Tanner Open Stage
    -Kaupunginteatterin Mimmi Mou Mirmajasta
5. Uudet aukioloajat
6. Tanner
 
UUSI LUKUJÄRJESTYS
 
Uusi lukujärjestys julkaistaan siis 7.10.2016 ja se tulee kattamaan loppukauden. Tavoitteenamme on pitää lukujärjestys samana kuin tähänkin asti. 
Uutena lisäyksenä tiistai-illalle on tulossa parkour-jami -ryhmä, jota minä (Herra Hattu) luotsaan. Alkuun jotain yhteistä lämppää ja sen jälkeen keksitään porukalla mitä tehdään. Wou!
 
SYYSLOMA 17.-23.10.2016
 
Syysloman aikana ei ole ohjattuja harjoituksia, mutta teemavapaavuoroja sen sijaan tulee taas ja lähes joka päivänä!
Tarjolla on Open Stageen esitystä valmisteleville kohdistettua, ilma-akrobatiaan ja kresiseihin ratoihin keskittyviä ja mitä vielä. Tarkemman tarjonnan näet sitten teemavapaavuorojen kuvauksesta kunhan lukujärjestys julkaistaan. Jos sinulla on toiveita teemasta niin laita jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi.
 
VAPAAVUOROJEN UUDET TUULET
 
Kuten olette toivottavasti jo kuulleet ja huomanneet, olemme uudistaneet vapaavuorojamme hieman. Vaadimme hanakammin hyvää ja aikuismaista käytöstä ja turvallisen harrastamisen perusasioiden tuntemusta vapaavuoroilla itsenäisesti harjoittelevilta. Tämän vuoksi, 12-15-vuotiaat tarvitsevat nykyään ohjaajan suosituksen jos haluavat harjoitella itsenäisesti. 
 
Lisäksi haluamme, että alaikäisten huoltajat ovat tietoisia jos osallistuja harjoittelee tuplavoltteja vapaavuoroilla. Tämä koska jos niiden kanssa tulee onnettomuus on jälki huomattavasti pahempaa kuin yksöisvolteissa.
 
SYKSYN TAPAHTUMAT
  • Tanner Open Stage tapahtuu jälleen 11.12.2016 ensimmäistä kertaa! Tähän kausaalisuutta mielivaltaisesti vääntelevään tilaisuuteen voit tehdä oman pienen esityksen. Ilmaisethan kiinnostuksesti sähköpostilla tiia.buckman[at]sirkuskoulu.fi. Kannattaa myös jutella oman ohjaajasi kanssa jos haluat tukea esitykseen (esim. haluat esiintyä, mutta et tiedä miten päästä alkuun).
UUDET AUKIOLOAJAT
 
Yksinkertaisuus on tässäkin valttia:
Arkisin: klo 12:00-21:00
La: klo 12:30-20:00
Su: klo 16:00-18:30
 
Aikuisilla passilaisillamme on siis oikeus käyttää voimailutilaa sekä permantoja (trampoliini ja ilma-akrobatia välineet eivät automaattisesti käytettävissä, aina voi kysyä) aina kun ovet ovat auki. Voimme olla muihinkin aikoihin auki sattumalta, mutta noina aikoina olemme varmasti auki.
 
TANNER
 
Tiesitkö että Tantereen aivan naapurissa on kuntokeskus Kuntomaailma (Ahjokatu 14-16, siinä Toys R Usin vieressä)? Nyt voit käydä kuntoilemassa samalla kun lapsesi käy meillä harjoittelemassa. Tantereen harrastajien vanhemmat saavat muhkeat edut Kuntomaailmasta: 
  • Ilmainen tutustumiskäynti
  • 10 kerran kortti 60€ (norm 89€)
  • -15% kaikista liikuntapalveluista.
Lisää tietoa paikanpäältä tai numerosta 010 - 4399750.
 
Eipä tässä taida sen enempiä olla. Nähdään tunneilla!