Parkour Akatemia :: Tiedote

 HARRASTAJATIEDOTE 28.6.2018

Kesä on nyt! Syksy on kuitenkin tulossa ja syksyn tunnit ovat varattavissa 29.6.2018 klo 17. Kausi-ilmoittautuminen alkaa samalla. Niistä lisää pian, mutta ennen sitä:
 
Parkour Akatemia 10 vuotta -juhlapäivä 18.8.2018 lähestyy!

Liput Muuramen  Riihivuoressa toteutuvaan ennennäkemättömään juhlapäivään löydät osoitteesta  www.parkourakatemia.fi/10

Juhlapäivä 18.8.2018 koostuu neljästä osasta, joihin kaikkiin Sinä Harrastajamme olet lämpimästi tervetullut!

  • Päivän aloittaa JUHLANÄYTÖS klo. 13.00-15.00. Juhlanäytöksen esitykset ovat pääosin  harrastajiemme esityksiä

  • Juhlapäivämme huipentuu GAALAAN klo. 17.00-19.00 joka on meidän kaikkien, niin harrastajien, henkilökunnan kuin yhteistyökumppaneidemmekin yhteinen juhla! Gaalassa näemme parkour- ja sirkusammattilaistemme pitkällehiottuja ammattilaistasoisia esityksiä ja rentoudumme nauttien Iisan musiikista.  http://www.iisaofficial.com/. Gaalassa juhlistetaan mennyttä kymmentä vuottamme muistellen ja tunnelmoiden - mistä lähdimme, mitä olemme nyt ja mihin olemme menossa! Hyppää mukaan tarinaamme viimeistään nyt!

Gaalan jälkeen nautimme JUHLAILLALLISEN Ravintola Riihikelossa. Ilta jatkuu luontevasti JATKOILLA klo. 21.00-02.00 (K18 klo. 22.00 alkaen). Jatkoilla luvassa sähäkkää discotunnelmaa mm. Drag Shown ja Burlesquen merkeissä! 

 

Syyskausi, kausi-ilmoittautuminen käynnistyy 29.6.2018 klo 17!
 
Syksyn lukujärjestys on nyt valmis ja syötetty Avoinna24:n. Kalenterin pdf-versiota voi ihailla täällä. Tunneille ilmoittautuminen alkaa huomenna perjantaina 29.8. klo 17. Syyskausi alkaa tänä vuonna jo heti elokuun alussa, eli 6.8.2018. Oi onnea!
 
Vaikka ryhmä näyttäisi olevan tutulla paikalla, tarkistakaa ajat, niissä voi olla pieniä muutoksia.
 
HUOM. Ilmajoogat siirtyvä elokuun lopussa keskiviikolta torstaille.
 
Taapero-parkouria on muuten tarjolla myös ei-passilaisille. Jos on tuttuja taaperoita niin vinkatkaapa tänne
 
Kausiryhmät
Kausi-ilmoittautuminen on käynnissä huomisesta aina 27.7.2018 klo 13 asti. 
 
Systeemi on sama kuin aiemmin. Ilmoittautukaa kauden ensimmäiselle tunnille (vko 32 6.-12.8.2018), joka toimii ilmoittautumisena koko kaudelle. 
Varaus näkyy yksittäisenä varauksena, kunnes me monistamme tuon ilmoittautumisen kausi-ilmoittautumisen päätyttyä
 
Ryhmien kausi-ilmoittautumisesta lisää täällä.
 
Kausi-ilmoittautuminen on käynnissä 27.7. klo 13 asti. Tämän jälkeen jos haluaa ilmoittautua koko kaudeksi johonkin ryhmään, niin sen voi tehdä laittamalla toimistolle viestiä.
 
Ulkokausi
Ulkokausi jatkuu vielä syksyllä syyslomaan asti. 
Syksyllä ulkona harjoittelevat MA, TO ja PE parkour-ryhmät (perheryhmiä lukuunottamatta). 22.10.2018 lähtien tunnit siirtyvät sisälle. 
 
Tämä näkyy myös jo nyt Avoinna24:ssä, eli sieltä voitte tarkistaa aina mitkä tunnit ovat ulkona, jos on epäselvyyksiä. Jos ryhmä siirtyy sisälle jostain syystä, laitamme osallistujille viestiä ja teemme muutoksen Avoinna24:n. Ulkotuntien viikottaiset lähtöpaikat löytyvät täältä.
 
 
Toimisto kesälomalla heinäkuun
 
Toimisto on jälleen heinäkuun pystyssä minimimiehityksellä, koska mekin halutaan lomailla.
 
Jos on jotain kiireellistä, niin urhea siviilipalvelusmiehemme tarkkailee spostia kiireellisten asioiden varalta. Muissa tapauksissa palaamme asiaan elokuussa.
 
Kaikki laskutukseen liittyvät asiat ovat jäissä heinäkuun. Minä selaan sitten elokuussa spostin läpi ennenkuin teen mitään laskutukseen liittyviä toimia, niin niistä ei tarvi hätäillä.
 
Sivarimme vastailee myös puhelimeen klo 12-16. Jos teillä on varausten perumisia niin laittakaa tekstiviestiä.
 
4. Tapahtumia tapahtumia!
 
Kesän pariakrobatialeiri 12.-15.7.2018! 
Paikkoja on vielä, mutta ei enää loputtomasti. Nyt kiireen vilkkaa varaamaan paikka. Sinne on tulossa mm. mun kaveri Erika! Se on kiva.
 
Näe meidän oma Hämähäkki-Perttu (Rinnevuoden Mikon ja Tukka-Jukka Tarvaisen kanssa) tekemässä arttia! Eli taidetta. Eiköhän ne jotain temppujakin tee. Ja ole vitsikkäitä.
 
Ja siinä se. Tämä taisikin olla minun viimeinen hoidettava asia. Kiitos tästä kaudesta ja leireistä ja laskuista ja tunneista. Nähdään elokuussa! Toimiston Hattu muuttuu nyt Kesä-Hatuksi! (No oikeesti oon vielä huomenna vielä vähän töissä)