Parkour Akatemia :: Tiedote

 Logo

HARRASTAJATIEDOTE 17.10.2017

Hei vaan ja kukkuluura!

 Pikainen harrastajatiedote muutamasta asiasta, tai oikeastaan tapahtumasta. Asjaan!
 
Uudenvuoden Pariakrobatialeiri 
 
Järjestämme Jyväskylässä pariakrobatialeirin 28.-31.12. Leiri sopii kaiken tasoisille pariakrobatiasta kiinnostuneille aikuisille ja nuorille. Osallistua voit yksin tai parin kanssa. Lue lisää sirkuskoulun sivuilta täältä: http://www.sirkuskoulu.fi/opetus/kurssit/uvakro/  tai  facebookista täältä: https://www.facebook.com/events/914741488677143/?fref=ts
 
HUOM! Varaa paikkasi pian, sillä nopean varaajan hinta 140 € on voimassa 22.10. asti! 
 
Halloween-seikkailu perheille lauantaina 28.10.!
 
Meillä tuli lauantaille 28.10. ohjausvuorojen kanssa hieman haasteita, jotka päätimme ratkaista järjestämällä Halloween-seikkailun perheille! Ratkaisijoina ja idean takana ovat ohjaajamme Maija ja Sanni, kiitos heille! Saimme kaksi ryhmää kalenteriin varattavaksi. Ensimmäiseen seikkailuun (klo 15.15-16.15) ovat ilmoittautuneet automaattisesti Perheparkour 6-10v -ryhmäläiset ja asiasta lähetetään viesti myös suoraan heille. Toinen ryhmä on varattavana klo 16.30-17.30.
 
Lue ilmoittautuessasi tunnin kuvaus, niin tiedät että taskulamppu ja naamiaisasu tulee ottaa Halloween-seikkailuun mukaan!
 
Tulitaidekurssille ja jonkkaviikonlopuille mahtuu vielä
 
Näistä olikin jo viimeksi puhetta. Tulitaidetta olisi la 25.11. - su 26.11. ja jongleerausta la-su 28.-29.10. ja la-su 4.-5.11.2017.
 
Molemmista löytyy lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet täältä. Kursseille voi siis tulla sekä passilaiset että ne kurjat ihmispolot joilla ei vielä meidän passia ole.

 


 

HARRASTAJATIEDOTE 20.9.2017

Syksyistä heitä vaan heille ja meille!

Harrastajatiedotetta viuhuu jälleen. Kausiryhmät ovat alkaneet porskuttamaan eteenpäin ja alamme mekin pikkuhiljaa ymmärtää miten tämä systeemi toimii ja miten sitä kehittää. Jes yes! 
 
Kausiryhmät: perumiskäytänteet
 
Kausiryhmiin ilmoittautuneet, jos teillä on tarvetta perua yksittäisiä tunteja kauden aikana niin tämä onnistuu kuten ennenkin  (minä ehkä jossain vaiheessa höpisin toista, mutta silloin olin hölmö ja tietämätön): 
 • kuusi tuntia ennen ryhmän alkua Avoinna24:n omien ajanvarausten kautta. 
 • alle kuusi tuntia ennen ryhmän alkua yllättävissä peruuntumistilanteissa (sairastuminen, ulkoavaruuteen sieppautuminen, kauan sitten kadonneen kaksoissiskon yllättävä palaaminen) kannattaa laittaa tekstiviestiä toimistolle 045 892 7302. Laita viestiin nimi, ryhmä ja perumisen syy
Jos vaikuttaa siltä, että kausiryhmässä ei tule käytyä niin ilmoittakaa asiasta meille, niin voimme sitten vapauttaa kausipaikan sen haluavalle. Jättäkää varaukset tässä tapauksessa rauhaan, me saamme ne poistettua yhdellä napinpainalluksella.
 
Tanner Open Stage - TOS tulee taas 3.12.2017
 
Joulukuu tuo muassaan vanhan kunnon TOSsin! Open Stagen kautta meillä on tarkoituksena tarjota matalan kynnyksen esiintymismahdollisuuksia meidän kaikille esiintymishaluisille Jyväskylässä. Jos sinua kiinnostaa tulla esiintymään niin tässä vinkkejä:
 • jos kiinnostaisi esiintyä et oikein tiedä miten edetä, niin juttele ohjaajasi kanssa asiasta.
 • jos tuntuu ettet osaa tarpeeksi, niin osaatpas!
 • kasaa kavereista esitysporukka, joukolla on kivempi tehdä. Tässäkin voi hyödyntää meidän ohjaajia
 • kun olet tehnyt päätöksen, että haluat esiintymään, ilmianna itsesi Tiialle tiia.buckman[at]sirkuskoulu.fi - ilmoittautumisaikaa on 20.11.2017 asti
Kursseja: tulta ja jongleerausta
 
Henro ja Veera vetävät syksyn lämmikkeeksi 25.-26.11.2017 viikonloppuna tulitaidekurssin. Kepit viuhuu ja liekit humisee hypnoottisesti korvissa. Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.
 
Harri Varpanen puolestaan vetää jonkkaviikonloput 28.-29.10. ja 4.-5.11.2017. Palloja, keiloja, diaboloja ja mitä vielä. Lisäksi silmä-käsikoordinaatiota, onnistumisia ja mikä tärkeintä epäonnistumisen sietokykyä!.
Ilmoittaudu Avoinna24:n kautta 28.10.2017 löytyvään tuntiin. Passilaisille ilmainen! Jos tiedätte jonkun ei-passilaisen joka haluaisi kurssille niin laittakaa viestiä toimistolle.
 
 

Harrastajatiedote 18.8.2017

Heijjaa heijjaa!

 
Naapuruston toimiston ystävällinen Hattu tässä lomalta palanneena, jee! Tiedotteemme koskee muutaman viikon päästä alkavaa kautta, kausiryhmiä ja ulkoharjoittelua.
 
Kausiryhmät
 
Eli kuten viime tiedotteessa kerroin kokeilemme tänä syksynä lasten ryhmissä ja tietyissä aikuisten ryhmissä mahdollisuutta kausi-ilmoittautumisiin. Kausi-ilmoittautumisen ja kausiryhmien infosivu löytyy täältä ja sieltä löytyy vastauksia kysymyksiin.
 
Olennaisin tieto tässä vaiheessa on, että tällä hetkellä kausiryhmien yksittäisille tunneille EI VOI ilmoittautua viikon 36 jälkeiselle ajalle. Kausiryhmiin ilmoittautuminen päättyy 29.8.2017 ja tämän jälkeen kausiryhmiin voi ilmoittautua myös tunti kerrallaan. 
 
Ulkokausi
 
Ulkokausi valitettavasti keskeytyi tuossa heinä-elokuun vaihteessa, mutta ei hätää! Ulkokausi käynnistyy uudestaan syyskuussa ja kestää ainakin syyskuun loppuun. Jos ilmat suosii niin pidempäänkin.
Ulkona harjoittelevat 4.9.2017 lähtien
 • Maanantaina 
  • Parkour 7-12v. (17:00-18:00) 
  • Parkour 10-14v  (18:00-19:00)
  • Lady Parkour (19:15-20:30)
 • Tiistaina (jo 22.8. alkaen!)
  • Perheparkour-ryhmät
  • Parkour Fit (näillä näkymin sisällä 29.8.2017)
 • Perjantaina
  • Parkour 7-12v. (17:00-18:00)
  • Parkour Aikuiset (18:00-19:15)
Viikottaiset ryhmien aloituspaikat löytyy ulkoharjoittelusivulta
Harjoitteleeko ryhmäsi ulkona vai sisällä löytyy Avoinna24:stä. Jos ryhmä on ulkona se näkyy sekä ryhmän nimessä (ulkoryhmä), että sen paikassa (Ulkona, ks. ryhmän kuvaus). Muutoksia ryhmän kokoontumispaikkaan ei yleisesti tehdä enää sinä päivänä kun ryhmä kokoontuu, mutta ehdoton takaraja on sen päivän klo 12

 


 

Harrastajatiedote 26.6.2017

Hei vaan jaKESÄ!!!

Kesäkesäkesä, teistä en tiedä, mutta minä olen monesti kesäisin vähän rauhaton. Nyt kuitenkin istutaan alas ja keskitytään hetkeksi koska tulee tärkeitä ja merkittäviä asioita tulevasta kaudesta, tulevaisuudesta ja elämästä!

Kausi-ilmoittautuminen syksyllä 2017

Saammame palautteen perusteella kokeilemme tänä syksynä mahdollisuutta kausi-ilmoittautumiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että joihinkin ryhmiin ilmoittaudutaan koko kaudeksi kerrallaan. Näin saamme parannettua ryhmäytymistä ja jatkuvuutta tietyissä ryhmissä. Harrastajat voivat valita itselleen ikäänkuin kotiryhmän (tai ryhmiä), johon muodostuu näin vakituinen porukka, joka käy ryhmässä säännöllisesti. 
 
Ryhmiä tulee siis syksyllä olemaan kahdenlaisia: kausiryhmiä sekä tavallisia ryhmiä, joihin ilmoittaudutaan kertaluontoisesti.
Kausiryhmät täytetään ensin kausi-ilmoittautujilla ja ylijääneille (vieras)paikoille voi sitten ilmoittautua kertaluontoisesti. Muihin ryhmiin voi ilmoittautua vain kertaluontoisesti, kuten ennenkin.
 
Harjoittelupassi ja jäsenyys pysyvät aivan ennallaan. Lisämahdollisuutena on, että ilmoittautuu itselleen sopivaan kausiryhmään koko kaudeksi. Kaikille muille tunneille ja vapaavuoroille voi ilmoittautua normaalisti, vaikka olisikin ilmoittautunut johonkin kausiryhmään.
 
Jos teille tulee kausi-ilmoittautumisesta kysymyksiä, kommentteja, huolia tai iloja niin älkää piilottako niitä vaan laittakaa meille viestiä. Tarvitsemme teiltä palautetta. Alamme koota Kysyttyjä kysymyksiä kausi-ilmoittautumisesta -nettisivua tänne sitä mukaa kun kysymyksiä satelee. Jos sieltä ei löydy vastausta, niin kysy suoraan meiltä!
 
Reksi-Forsberg vaihtuu Ateksi hallinnossa
 
Meidän iki-ihana Reksi Erika Forsberg siirtyy hallintohommista uusiin haasteisiin. Hänen jättämän valtavan tyhjiön ohjatun toiminnan vastuuhenkilönä tulee täyttämään monelle tuttu Atte Niittykangas. Mutta ei hättää! Jos tulee Reksiä ikävä niin hän kyllä jatkaa syyskaudella ohjauksia lauantaisin! 
 
Reksi on poissa (toimistosta), kauan eläköön Reksi!

Toimiston heinäkuu

Heinäkuun aikana toimisto pyörii lähes olemattomalla miehityksellä. Tämän vuoksi kaikki talousasiat ovat heinäkuun jäässä. Jos haluat jäädyttää passisi heinäkuuksi, niin laita viestiä kesäkuun aikana. Eli mitään taloushalinnon toimia ei tehdä heinäkuun aikana (laskujen lähettämisen jälkeen). 

Jos tulee jokin tilanne vastaan niin laittakaa viestiä ja palaamme asiaan viimeistään elokuun lopulla. Elokuun laskuja ei lähetetä ennenkuin heinäkuun laskutukseen liittyvät viestit on käyty läpi.

Puhelimeen vastaamme heinäkuun aikana ma-to klo 12-14, mutta suurin osa asioista hoituu parhaiten laittamalla spostiviestiä.

 

 

Harrastajatiedote 22.3.2017

Se olisi taas pitkästä aikaa harrastajatiedotettavaa, mutta asia on sitäkin jykevämpää!

 1. Tantereen kesän leirit ja kurssit
 2. Kevätnäytöksen liput myyntiin 31.3.2017
 3. Taaperoparkourin ja Akrojooga-kurssin jatkoa
1. Tantereen kesän leirit ja kurssit - leireillä ennakkovaraajan etu 35€ maaliskuun loppuun asti
 
Tuttuun tapaan järjestämme kesällä leirejä kouluikäisille sekä kursseja ja kerhoja nuoremmille. Yhteenveto kaikista kursseista ja leireistä löytyy täältä
 
Tarjolla on viime vuoden tapaan päiväleirejä parkourista ja sirkuksesta sekä viime vuoden tulokas Temppu&Tramppa-leiri. Uutena tulokkaana parkourin ulkoleiri, joka vedetään nimensä mukaisesti ulkona. Kesäleireille on 1.4. asti ennakkovaraajan etu, joka on teille passilaisille 35€ (muistakaa ilmoittautuessa klikata että teillä on harjoituspassi).
 
Leirien lisäksi viime vuoden tapaan tarjolla on perheen alle kouluikäisille pikkuapinakerho ja perheviikonloppuja. 
 
Siitä vaan kesätekemistä varaamaan, hopihopi!
 
2. Kevänäytös tulee
 
Kevätnäytös! Pokemoneja, ilma-akrobatiaa korkeuksissa ja lentopallojonkkaa!
Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian harrastajien kevänäytös "Game on!" esitetään sunnuntaina 23.4.2017 Siltasalilla. 
 
Näytös 1 on klo 14.00-15.00 (kenraali 11.00-13.00), 
Näytös 2 on klo 17.00-18.00 (kenraali 15.30-16.30). 
 
Pikkulinnut visertävät huhujaan: Aerial High -ryhmä harjoittelee omaa numeroaan Hipposhallissa, koska Tanner-salin katto on ilma-akrobaattien korkean tason vuoksi liian matala. Virtuaaliset pikkulinnut twitteröiwät puolestaan (kissavideoiden ja treenimotivaatio-latteuksien lisäksi) että lavalla voi näkyä Pokemoneja, Super Marioita, Iron Maneja sekä lentopallojonglöörejä! 
 
Liput tulevat myyntiin meidän nettisivuilla 31.3.2017. Samoille sivuille tulee myös tietoa siitä kummassa näytöksessä mikäkin ryhmä esiintyy viimeistään 31.3.2017!
 
3. Taaperoparkourin ja akrojoogan jatkoa
 
Keväälle mahtuu vielä muutama kurssi, ja molemmat ovat jatkoa aikaisemmille kursseille.
 
Taapero-parkour jatkuu ensi viikon maanantaista 27.3.2017 lähtien samaan aikaan klo 16:30. Taaperoista lisää tietoa ja ilmoittautuminen löytyy täältä.
 
Viime viikonlopun akrojooga-kurssi saa jatkoa Saila Salmisen ja Sauli Nokelaisen vetämällä Akrojooga ja Icarian hops -kurssilla. Lentäjät pääsee lentämään kirjaimellisesti :) Kurssista löytyy tietoa meidän nettisivuilta sekä Facebookista (someen ilmestyy piakkoin video jossa näytetään mikä se icarian hoppi oikeen on).