Parkour Akatemia :: Tiedote

 Logo

Harrastajatiedote 18.8.2017

Heijjaa heijjaa!

 
Naapuruston toimiston ystävällinen Hattu tässä lomalta palanneena, jee! Tiedotteemme koskee muutaman viikon päästä alkavaa kautta, kausiryhmiä ja ulkoharjoittelua.
 
Kausiryhmät
 
Eli kuten viime tiedotteessa kerroin kokeilemme tänä syksynä lasten ryhmissä ja tietyissä aikuisten ryhmissä mahdollisuutta kausi-ilmoittautumisiin. Kausi-ilmoittautumisen ja kausiryhmien infosivu löytyy täältä ja sieltä löytyy vastauksia kysymyksiin.
 
Olennaisin tieto tässä vaiheessa on, että tällä hetkellä kausiryhmien yksittäisille tunneille EI VOI ilmoittautua viikon 36 jälkeiselle ajalle. Kausiryhmiin ilmoittautuminen päättyy 29.8.2017 ja tämän jälkeen kausiryhmiin voi ilmoittautua myös tunti kerrallaan. 
 
Ulkokausi
 
Ulkokausi valitettavasti keskeytyi tuossa heinä-elokuun vaihteessa, mutta ei hätää! Ulkokausi käynnistyy uudestaan syyskuussa ja kestää ainakin syyskuun loppuun. Jos ilmat suosii niin pidempäänkin.
Ulkona harjoittelevat 4.9.2017 lähtien
 • Maanantaina 
  • Parkour 7-12v. (17:00-18:00) 
  • Parkour 10-14v  (18:00-19:00)
  • Lady Parkour (19:15-20:30)
 • Tiistaina (jo 22.8. alkaen!)
  • Perheparkour-ryhmät
  • Parkour Fit (näillä näkymin sisällä 29.8.2017)
 • Perjantaina
  • Parkour 7-12v. (17:00-18:00)
  • Parkour Aikuiset (18:00-19:15)
Viikottaiset ryhmien aloituspaikat löytyy ulkoharjoittelusivulta
Harjoitteleeko ryhmäsi ulkona vai sisällä löytyy Avoinna24:stä. Jos ryhmä on ulkona se näkyy sekä ryhmän nimessä (ulkoryhmä), että sen paikassa (Ulkona, ks. ryhmän kuvaus). Muutoksia ryhmän kokoontumispaikkaan ei yleisesti tehdä enää sinä päivänä kun ryhmä kokoontuu, mutta ehdoton takaraja on sen päivän klo 12

 


 

Harrastajatiedote 26.6.2017

Hei vaan jaKESÄ!!!

Kesäkesäkesä, teistä en tiedä, mutta minä olen monesti kesäisin vähän rauhaton. Nyt kuitenkin istutaan alas ja keskitytään hetkeksi koska tulee tärkeitä ja merkittäviä asioita tulevasta kaudesta, tulevaisuudesta ja elämästä!

Kausi-ilmoittautuminen syksyllä 2017

Saammame palautteen perusteella kokeilemme tänä syksynä mahdollisuutta kausi-ilmoittautumiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että joihinkin ryhmiin ilmoittaudutaan koko kaudeksi kerrallaan. Näin saamme parannettua ryhmäytymistä ja jatkuvuutta tietyissä ryhmissä. Harrastajat voivat valita itselleen ikäänkuin kotiryhmän (tai ryhmiä), johon muodostuu näin vakituinen porukka, joka käy ryhmässä säännöllisesti. 
 
Ryhmiä tulee siis syksyllä olemaan kahdenlaisia: kausiryhmiä sekä tavallisia ryhmiä, joihin ilmoittaudutaan kertaluontoisesti.
Kausiryhmät täytetään ensin kausi-ilmoittautujilla ja ylijääneille (vieras)paikoille voi sitten ilmoittautua kertaluontoisesti. Muihin ryhmiin voi ilmoittautua vain kertaluontoisesti, kuten ennenkin.
 
Harjoittelupassi ja jäsenyys pysyvät aivan ennallaan. Lisämahdollisuutena on, että ilmoittautuu itselleen sopivaan kausiryhmään koko kaudeksi. Kaikille muille tunneille ja vapaavuoroille voi ilmoittautua normaalisti, vaikka olisikin ilmoittautunut johonkin kausiryhmään.
 
Jos teille tulee kausi-ilmoittautumisesta kysymyksiä, kommentteja, huolia tai iloja niin älkää piilottako niitä vaan laittakaa meille viestiä. Tarvitsemme teiltä palautetta. Alamme koota Kysyttyjä kysymyksiä kausi-ilmoittautumisesta -nettisivua tänne sitä mukaa kun kysymyksiä satelee. Jos sieltä ei löydy vastausta, niin kysy suoraan meiltä!
 
Reksi-Forsberg vaihtuu Ateksi hallinnossa
 
Meidän iki-ihana Reksi Erika Forsberg siirtyy hallintohommista uusiin haasteisiin. Hänen jättämän valtavan tyhjiön ohjatun toiminnan vastuuhenkilönä tulee täyttämään monelle tuttu Atte Niittykangas. Mutta ei hättää! Jos tulee Reksiä ikävä niin hän kyllä jatkaa syyskaudella ohjauksia lauantaisin! 
 
Reksi on poissa (toimistosta), kauan eläköön Reksi!

Toimiston heinäkuu

Heinäkuun aikana toimisto pyörii lähes olemattomalla miehityksellä. Tämän vuoksi kaikki talousasiat ovat heinäkuun jäässä. Jos haluat jäädyttää passisi heinäkuuksi, niin laita viestiä kesäkuun aikana. Eli mitään taloushalinnon toimia ei tehdä heinäkuun aikana (laskujen lähettämisen jälkeen). 

Jos tulee jokin tilanne vastaan niin laittakaa viestiä ja palaamme asiaan viimeistään elokuun lopulla. Elokuun laskuja ei lähetetä ennenkuin heinäkuun laskutukseen liittyvät viestit on käyty läpi.

Puhelimeen vastaamme heinäkuun aikana ma-to klo 12-14, mutta suurin osa asioista hoituu parhaiten laittamalla spostiviestiä.

 

 

Harrastajatiedote 22.3.2017

Se olisi taas pitkästä aikaa harrastajatiedotettavaa, mutta asia on sitäkin jykevämpää!

 1. Tantereen kesän leirit ja kurssit
 2. Kevätnäytöksen liput myyntiin 31.3.2017
 3. Taaperoparkourin ja Akrojooga-kurssin jatkoa
1. Tantereen kesän leirit ja kurssit - leireillä ennakkovaraajan etu 35€ maaliskuun loppuun asti
 
Tuttuun tapaan järjestämme kesällä leirejä kouluikäisille sekä kursseja ja kerhoja nuoremmille. Yhteenveto kaikista kursseista ja leireistä löytyy täältä
 
Tarjolla on viime vuoden tapaan päiväleirejä parkourista ja sirkuksesta sekä viime vuoden tulokas Temppu&Tramppa-leiri. Uutena tulokkaana parkourin ulkoleiri, joka vedetään nimensä mukaisesti ulkona. Kesäleireille on 1.4. asti ennakkovaraajan etu, joka on teille passilaisille 35€ (muistakaa ilmoittautuessa klikata että teillä on harjoituspassi).
 
Leirien lisäksi viime vuoden tapaan tarjolla on perheen alle kouluikäisille pikkuapinakerho ja perheviikonloppuja. 
 
Siitä vaan kesätekemistä varaamaan, hopihopi!
 
2. Kevänäytös tulee
 
Kevätnäytös! Pokemoneja, ilma-akrobatiaa korkeuksissa ja lentopallojonkkaa!
Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian harrastajien kevänäytös "Game on!" esitetään sunnuntaina 23.4.2017 Siltasalilla. 
 
Näytös 1 on klo 14.00-15.00 (kenraali 11.00-13.00), 
Näytös 2 on klo 17.00-18.00 (kenraali 15.30-16.30). 
 
Pikkulinnut visertävät huhujaan: Aerial High -ryhmä harjoittelee omaa numeroaan Hipposhallissa, koska Tanner-salin katto on ilma-akrobaattien korkean tason vuoksi liian matala. Virtuaaliset pikkulinnut twitteröiwät puolestaan (kissavideoiden ja treenimotivaatio-latteuksien lisäksi) että lavalla voi näkyä Pokemoneja, Super Marioita, Iron Maneja sekä lentopallojonglöörejä! 
 
Liput tulevat myyntiin meidän nettisivuilla 31.3.2017. Samoille sivuille tulee myös tietoa siitä kummassa näytöksessä mikäkin ryhmä esiintyy viimeistään 31.3.2017!
 
3. Taaperoparkourin ja akrojoogan jatkoa
 
Keväälle mahtuu vielä muutama kurssi, ja molemmat ovat jatkoa aikaisemmille kursseille.
 
Taapero-parkour jatkuu ensi viikon maanantaista 27.3.2017 lähtien samaan aikaan klo 16:30. Taaperoista lisää tietoa ja ilmoittautuminen löytyy täältä.
 
Viime viikonlopun akrojooga-kurssi saa jatkoa Saila Salmisen ja Sauli Nokelaisen vetämällä Akrojooga ja Icarian hops -kurssilla. Lentäjät pääsee lentämään kirjaimellisesti :) Kurssista löytyy tietoa meidän nettisivuilta sekä Facebookista (someen ilmestyy piakkoin video jossa näytetään mikä se icarian hoppi oikeen on).