Parkour Akatemia :: Tanner Open Stage

Mikä OPEN STAGE?
Open Stage tarkoittaa että kuka tahansa voi ilmoittautua esiintymään! Tule yksin tai kaverien tai vaikkapa perheen kanssa, olipa lajisi sitten akrobatia, parkour, jongleeraus, klovneria, tanssi, lapiointi, sivakointi tai ihan mikä vaan, olitpa sitten harrastanut vuoden tai kymmenen vuotta tai aloittanut eilen. Kynnys on matala, katto korkea ja tunnelma huipussaan!

TOS4

Tanner Open Stage 5!

Viides Tanner Open Stage eli TOS tömistää Tannerta la 23.11.2019 harrastajien, ohjaajien ja vierailijoiden esityksillä. Esityksiä on yksi klo 17:00. Open Stage on maksuton.

Tänä vuonna TOSin jälkeen esitetään Marianne Lepän Häpeä -teos. Huom. Häpeä on maksullinen esitys ja sitä suositellaan yli 14-vuotiaille. Varaa lippusi täältä LINKKI.

Ilmoittaudu esiintyjäksi, tiedustele käytettävissä olevaa välineistöä ja ratkaise muut mieltä askarruttavat kysymykset lähettämällä sähköpostia tiia.buckman@sirkuskoulu.fi. Kerro esityksesi laji, taustamusiikki (jos on) ja kesto.
Esitykset korkeintaan 3min. 

Tervetuloa mukaan, tulitpa katsomaan, kokeilemaan tai esiintymään tai vähän kaikkea! Tantereen löydät osoitteesta Ahjokatu 12, 40320 Jkl (sisäänkäynti rakennuksen takaa Seppäläntien puolelta). Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton ja ikärajaton, lukuunottamatta kokeilutunteja jotka suunnattu yli 18-vuotiaille.