Parkour Akatemia :: Tanner Open Stage

Mikä OPEN STAGE?
Open Stage tarkoittaa että kuka tahansa voi ilmoittautua esiintymään! Tule yksin tai kaverien tai vaikkapa perheen kanssa, olipa lajisi sitten akrobatia, parkour, jongleeraus, klovneria, tanssi, lapiointi, sivakointi tai ihan mikä vaan, olitpa sitten harrastanut vuoden tai kymmenen vuotta tai aloittanut eilen. Kynnys on matala, katto korkea ja tunnelma huipussaan!

TOS4

Tanner Open Stage 4! Ihan TOSi? On se!

Neljäs Tanner Open Stage eli TOS tömistää Tannerta la 1.12.2018 harrastajien, ohjaajien ja vierailijoiden esityksillä. Näytöksiä on kaksi, ja niiden yhteydessä maksuttomat, avoimet kokeilutunnit aikuisille. Tervetuloa joka ikiselle katsomaan, esiintymään ja kokeilemaan!

Ilmoittaudu esiintyjäksi, tiedustele käytettävissä olevaa välineistöä ja ratkaise muut mieltä askarruttavat kysymykset lähettämällä sähköpostia tiia.buckman@sirkuskoulu.fi. Kerro esityksesi laji, taustamusiikki (jos on) ja kesto. HUOM! Ilmoittaudu esiintyjäksi viimeistään 16.11.!
Esitykset korkeintaan 3min. Huomaathan että näytöksiä on kaksi, ja näissä on sama ohjelma, joten olethan valmis esiintymään molemmissa!

OHJELMA
Klo 14:00-15:15 Ensimmäinen näytös (samat esiintyjjät kuin toisessa)
Klo 15:20-16:40 Aikuisten parkourkokeilutunti
Klo 17:00 - 18:15 Toinen näytös (samat esiintyjät kuin ensimmäisessä)
Klo 18:20 - 19:20 Aikuisten parkourkokeilutunti

KOKEILUTUNNIT
Molempien näytösten jälkeen on tarjolla maksuton kokeilutunti aikuisille. Tunneilla tutustutaan parkourin perusteisiin ja saat haasteita tasosi mukaan. Et tarvitse mitään aiempaa laji- tai harrastetaustaa, eikä sinun tarvitse ilmoittautua etukäteen. Valitse itsellesi sopivampi aika ja saavu paikalle! Mukaan liikuntavarusteet ja sisäpelikengät (pärjäät myös paljain jaloin).

Tervetuloa mukaan, tulitpa katsomaan, kokeilemaan tai esiintymään tai vähän kaikkea! Tantereen löydät osoitteesta Ahjokatu 12, 40320 Jkl (sisäänkäynti rakennuksen takaa Seppäläntien puolelta). Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton ja ikärajaton, lukuunottamatta kokeilutunteja jotka suunnattu yli 18-vuotiaille.