Synttärit Jyväskylässä

 

Kevään 2020 synttärit ja tilausohjaukset nyt varattavissa!

Syntymäpäivät Jyväskylässä parkourin tai sirkuksen merkeissä! Synttäripakettimme soveltuvat myös aikuisille esimerkiksi polttareihin!

Synttäreiden vakioajat  2020:
Sirkus: lauantaisin 12.00-14.00
Parkour:
sunnuntaisin 11.00-13.00 & 13.30-15.30
Jokaisena viikonloppuna ei välttämättä ole aikoja saatavilla.

UUTUUS! Perjantai-iltapäivisin saatavilla ohjausaikoja mm. tyhyihin tai muuhun virkistäytymiseen! Kysy lisää!

 

Ohje:

JOS OLET jo nykyinen harrastajamme, tee varaus vapaana olevasta ajasta samantien omilla tunnuksillasi, sekä täytä tämän sivun alaosassa oleva tietolomake. Kun nämä molemmat on tehty, on varauksesi kunnossa.

Katso vapaat synttäriajat ajanvarauskalenteristamme: Jyväskylän ajanvarauskalenteri (valitse tyyppi--> Synttärit ja muut tilaustuotteet) Järjestelmä näyttää varatut / vapaana olevat ajat. Jos kalenteri ei näytä aikoja, niin kyseisen ajan ohjelma ei ole välttämättä vielä julkaistu.


JOS ET OLE harrastajamme vielä, niin täytä tämän sivun alaosassa oleva lomake varaustoiveestasi. Vahvistamme ajan sähköpostitse niin pian kuin mahdollista. Varaus on varma vasta, kun olemme sähköpostilla vahvistaneet varauksesi.

Synttäreiden hinta (sis. alv 10%)

1-12 osallistujaa / 1 ohjaaja: 160,00€

13-24 osallistujaa / 2 ohjaajaa: 230,00€

Maksaminen:


Synttärit laskutetaan sähköpostitse tilaisuuden jälkeen.

Tietoa synttäreistä:

Synttäreiden ohjelma molempien lajien merkeissä on seuraavanlainen:
n. 45 minuuttia ohjattua parkouria / sirkusta
n. 30 minuuttia vapaata tekemistä (parkouria, sirkusta, trampoliinia yms.) Toiminta on valvottua.
n. 45 minuuttia tarjoilutila synttäriseurueen käytettävissä

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia, jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan tarjoilutilassa. Tarjoilutila sopii parhaiten enintään 12 osallistujalle kerrallaan.

Mikäli tuotte tarjoiluja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helppoa ja kätevää syötävää / juotavaa. Lisäksi omat tarjoilut tarvitsevat omat tarjoiluastiat, sillä tila ei tarjoa astioita.
Huomioikaa, että tarjoilutilamme ovat pieniä ja sopivat parhaiten alle 12 osallistujan kekkereille. Tarjoilutilana toimii pieni taukotila/keittiö tai sitten odotusparvi. Paikka vaihtelee muiden tilavarausten mukaan. Halutessasi voitte tulla katsomaan tiloja ennen synttäreitä.


Ohjaajamme ovat valmiita vastaanottamaan synttäriseurueen 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Mahdolliset lahjojen vaihdot yms. kannattaa järjestää ohjatun toiminnan jälkeen, jotta se ei vie aikaa salissa tapahtuvalta ohjaukselta. Parkour- ja sirkus-synttäreille sopii urheilujuomaksi parhaiten vesi. Toivomme, että lasten synttäreillä ei tarjoilla sokerisia elintarvikkeita (karkkeja / limsaa) ennen ohjausta, sillä nämä eivät edistä jaksamista/keskittymiskykyä.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja synttäreiden aikana puolestamme. Ohjaajat huolehtivat turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan ja huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, jossa välttämättä kaikki eivät ole lajeja koskaan kokeilleetkaan. Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina.


Lisätietoja ja tiedusteluja synttäreistä: suvi.ekroos@parkourakatemia.fi / 050 4270827


SYNTTÄREIDEN TILAUSLOMAKE ALLA


 parkour-synttärit
 sirkus-synttärit
 Kyllä (teethän varauksen myös ajanvarausjärjestelmässä 'Avoinna24')
 Ei
 Kyllä
 1-12 osallistujaa (1 ohjaaja)
 13-22 osallistujaa (2 ohjaajaa) HUOM! Tarjoilutilamme eivät sovellu kovin hyvin isoille ryhmille.
 Kyllä
 Ei