Synttärit Jyväskylässä

 

Syntymäpäivät parkourin tai sirkuksen merkeissä!

HUOM! Synttärit uusissa tiloissa Luovan Liikunnan Keskus Tantereella osoitteessa Ahjokatu 12, Jyväskylä.

Tilaukset on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen synttäriohjausta. Tilauksen voitte tehdä sivun lopussa olevalla lomakkeella. Tutustuttehan kuitenkin ensin kuvaukseen ja lisätietoihin, kiitos!

Jyväskylän salillamme järjestetään tilauksesta parkour- ja sirkussynttäreitä. Synttärit soveltuvat lapsille ja aikuisille.

Synttäreiden vakioajat keväällä 2017 ovat seuraavat:
Parkour: lauantaisin klo 12.00-14.00, sekä sunnuntaisin klo 12.00-14.00 ja 14.15-16.15
Sirkus: sunnuntaisin klo 13.30-15.30
Jokaisena viikonloppuna ei kuitenkaan ole aikoja saatavilla. Parkour-synttäreitä on määrällisesti enemmän saatavilla kysynnän vuoksi.

Ohje:

Katso vapaat synttäriajat ajanvarauskalenteristamme: Jyväskylän ajanvarauskalenteri (valitse tyyppi--> Synttärit ja muut tilaustuotteet) Järjestelmä näyttää varatut / vapaana olevat ajat.

JOS OLET jo nykyinen harrastajamme, tee varaus vapaana olevasta ajasta samantien omilla tunnuksillasi, sekä täytä tämän sivun alaosassa oleva tietolomake. Kun nämä molemmat on tehty, on varauksesi kunnossa.

JOS ET OLE harrastajamme vielä, niin täytä tämän sivun alaosassa oleva lomake varaustoiveestasi. Vahvistamme ajan sähköpostitse niin pian kuin mahdollista. Varaus on varma vasta, kun olemme sähköpostilla vahvistaneet varauksesi.

Synttäreiden hinta 

Osallistujamäärä Tantereen harrastajat Muut kuin Tantereen harrastajat
1-12 osallistujaa / 1 ohjaaja 130,00€ 145,00€
13-22 osallistujaa / 2 ohjaajaa 195,00€ 210,00€

Maksaminen:
Synttärit maksetaan paikan päällä kortilla synttäreiden jälkeen.

Tietoa synttäreistä:

Synttäreiden ohjelma molempien lajien merkeissä on seuraavanlainen:
n. 45 minuuttia ohjattua parkouria / sirkusta
n. 30 minuuttia vapaata tekemistä (parkouria, sirkusta, trampoliinia yms.) Toiminta on valvottua.
n. 45 minuuttia tarjoilutila synttäriseurueen käytettävissä

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia, jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan tarjoilutilassa. Tarjoilutila sopii parhaiten enintään 12 osallistujalle kerrallaan.

Mikäli tuotte tarjoiluja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helppoa ja kätevää syötävää / juotavaa. Lisäksi omat tarjoilut tarvitsevat omat tarjoiluastiat, sillä tila ei tarjoa astioita.
Huomioikaa, että tarjoilutilamme ovat pieniä ja sopivat parhaiten alle 12 osallistujan kekkereille. Tarjoilutilana toimii pieni taukotila/keittiö tai sitten odotusparvi. Paikka vaihtelee muiden tilavarausten mukaan. Halutessasi voitte tulla katsomaan tiloja ennen synttäreitä.


Ohjaajamme ovat valmiita vastaanottamaan synttäriseurueen 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Mahdolliset lahjojen vaihdot yms. kannattaa järjestää ohjatun toiminnan jälkeen, jotta se ei vie aikaa salissa tapahtuvalta ohjaukselta. Parkour- ja sirkus-synttäreille sopii urheilujuomaksi parhaiten vesi. Toivomme, että lasten synttäreillä ei tarjoilla sokerisia elintarvikkeita (karkkeja / limsaa) ennen ohjausta, sillä nämä eivät edistä jaksamista/keskittymiskykyä.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja synttäreiden aikana puolestamme. Ohjaajat huolehtivat turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan ja huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, jossa välttämättä kaikki eivät ole lajeja koskaan kokeilleetkaan. Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina.


Lisätietoja ja tiedusteluja synttäreistä: sami.toivanen@parkourakatemia.fi / 050 416 7800


SYNTTÄREIDEN TILAUSLOMAKE ALLA
(tilaukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen synttäriohjauksen ajankohtaa) 


 parkour-synttärit
 sirkus-synttärit
 Kyllä (teethän varauksen myös ajanvarausjärjestelmässä 'Avoinna24')
 Ei
 1-12 osallistujaa (1 ohjaaja)
 13-22 osallistujaa (2 ohjaajaa) HUOM! Tarjoilutilamme eivät sovellu kovin hyvin isoille ryhmille.
 Kyllä
 Ei