Parkour Akatemia :: Starttikurssi

finnacro2.jpgJyväskylän Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun starttikurssit

Yhden kerran starttikurssit on suunnattu uusille harrastajille (joilla ei vielä ole Tantereen harjoittelupassia) ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan!

Maksuttomalla kurssilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla.

Starttikurssille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita - saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Tulevia starttikursseja:

Käsinseisonnan starttikurssi aikuisille: la 27.4. klo 16:00-17:30
Ilma-akrobatian starttikurssi aikuisille: su 28.4. klo 14:15-15:45
Lattia-akrobatian starttikurssi aikuisille: su 28.4. klo 14:15-15:45

Kurssia klikkaamalla pääset lukemaan lisää kurssista sen Facebook-tapahtumasivulta!

 

Starttikurssille ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittautumiseen tarvitset Avoinna24-ajanvarauspalvelun tunnukset. Klikkaa alla olevasta Avoinna24-ikkunasta "Kirjaudu sisään" ja "Rekisteröidy sähköpostilla". (Älä rekisteröidy FB:llä.) Seuraa järjestelmän ohjeita.

Huom! Yksillä tunnuksilla (eli yhdellä sähköpostilla) voi ilmoittaa samalle tunnille vain yhden henkilön. Jos haluatte ilmoittaa useamman henkilön samalle kurssille tarvitsette useamman tunnuksen.

Kun sinulla on tunnukset ja olet kirjautunut sisään, valitse allaolevasta näkymästä "Valitse tyyppi" -kohtaan Leirit ja Kurssit, ja etsi haluamasi starttikurssin päivä ja klikkaa ko. kuvaketta. Kas näin, olet mukana! Jes!