Parkour Akatemia :: Retki

Tantereen edistyneiden lasten ryhmäretki!

Viimeisin spostiviesti retkestä

Selvittelin retkemme kuljetusasioita. Jos mentäisiin vuokrakiesillä, niin matkakustannukset olisivat huomattavasti suuremmat kuin julkisilla. Ja koska haluan pitää retken kulut minimissä, ettei kukaan sen vuoksi joudu jäämään pois niin mennään julkisilla!
Tämän päätöksen tehtyä osaan kertoa minkälaisia kuluja tästä koituu:
 
Matkat: n. 20-40€ (jos nyt ostaisi lippuja yhteen suuntaan hinta olisi 10€). Tämän lisäksi arviolta 6x2,20€ Helsingin sisäiseen matkustamiseen. Tätä varten kannattaa asentaa puhelimeen HSL-mobiilisovellus. Helpottaa asioita huomattavasti.
 
Ruoka: Ostamme yhteista ilta- ja aamupalaa Lauttasaaren salille. Tämän lisäksi tämänhetkinen suunnitelma on tilata salille porukalla jotain ruokaa. Tämäkin voisi mennä yhteisestä matkakassasta.
 
Majoitus: ei mittää! Yövytään Lauttasaaren toimipisteellä. Makuualusta ja -pussi mukaan :)
 
Näin, siinä on kulut. Nyt tarvitsen vielä viimeisen varmistuksen kaikilta teiltä (Vernen ei tarvi enää ku varmistitte jo), että olette tulossa mukaan. Vastatkaa tähän viestiin, mikä on päätöksenne. Ostelen sitten ensi viikolla uuden vuoden jälkeen noita matkalippuja, näiden viestin pohjalta. Soittelen sitten perään jos jostakusta teistä ei kuulu :)
 
JEEEE!!

 

Hei vaan! Meidän treenit ovat sujuneet sen verran hyvin tämän kauden, että minulle tuli hirveä hinku lähteä tämän ryhmän kanssa vierailulla jossain toisella salilla. Valitettavasti retki ei onnistu enää tämän vuoden puolella niinkuin toivoin, mutta koitetaan päästä heti tammikuussa matkaan!

Ajatus olisi siis parkourin hengen mukaisesti käydä jossain täysin uudessa paikassa ja katsoa mitä kaikkea siellä oikein voi tehdä. Kohteena olisi joko Turku tai Helsinki ja tällä hetkellä Helsinki todennäköisemmin, koska meillä on siellä kaksi toimipistettä.

Koitamme pitää retken kulut minimissä teidän osalta. Maksettavaksi jäisi matka- ja ruokakulut. Mikäli olemme retkellä yön yli majoittuminen tapahtuu treenisalilla. Jos teillä on kontakteja esim. kuljetusfirmoihin tai johonkin muuhun joka voisi edistää retkeä niin kaikki vinkit otetaan vastaan avosylin!

Tämä asia on vielä hyvin paljon suunnitteilla, mutta voisin kysellä teiltä ryhmäläisiltä ja kotiväeltä muutaman kysymyksen. Täytelkää allaoleva lomake mahdollisimman pikaisesti niin voin jatkaa juonimisiani.

Jos herää kysymyksiä tai huolia, niin olkaa yhteyksissä minuun: hattu@parkourakatemia.fi


 Kyllä
 Ei
 Kyllä vain!
 En
 5.-6.1.2019
 18.-19.1.2019
 25.-26.1.2019