Parkour Akatemia :: 2 viikon kokeilu

joo_tosi_hieno_mainoskuva_2vk_kokeilulle.png


Meillä voit kokeilla toukokuussa kaksi viikkoa ilmaiseksi!
Tule liikkumaan ja kuntoilemaan hyvässä porukassa!

Tervetuloa Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian harjoituksiin! Meillä voi harjoitella parkouria ja sirkuslajeja (sisältäen ilma-, lattia- ja tramppa-akrobatian), sekä treenata näitä tukevilla kuntoilu-, jooga- ja liikkuvuustunneilla. Alkeis- ja perustason ryhmiin ovat tervetulleita kaikki ihan vasta-alkajista alkaen! Ajakohtaisen lukujärjestyksemme näet täältä

Kuulostaako hyvältä? Meillä voit testata toukokuussa kaikkia ryhmiä kaksi viikkoa maksutta! Tule kokeilemaan, oppimaan uutta ja treenaamaan hyvässä porukassa! Huom. kahden viikon ilmaiset harjoitukset eivät sido sinua mihinkään.

Täytettyäsi kokeilupassin tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistusviestin ja kutsun Avoinna24-ajanvarausjäjrestelmäämme. Rekisteröidy järjestelmään, ja voit tehdä tuntivarauksia valitsemastasi päivästä alkaen!


Nainen Mies Muu
Nainen Mies Muu

Sähköpostiosoitteen valinta

Kohdan "Sähköpostiosoite" osoite toimii samalla kirjautumistunnuksena, eli sen ON OLTAVA yksilöllinen. Jos tilaat useammalle perheenjäsenelle harjoituspassin, tarvitset jokaiselle eri sähköpostiosoitteet ajanvaraustunnuksia varten!

Jos sinulla on käytössä gmail- tai hotmail-osoite voit kiertää tämän gmailin ja hotmailin + ominaisuuden avulla. Se tapahtuu lisäämällä ennen @-merkkiä +1 tai +leo tai +ihanmitävaan. Esimerkiksi jos minulla on gmail-osoite arkour@gmail.com ja tarvitsen lapsilleni Leolle ja Emmille tunnukset, voin kirjoittaa Leon lomakkeeseen arkour+leo@gmail.com ja Emmin lomakkeeseen arkour+emma@gmail.com.
Huoltajan sähköpostiosoitteessa ei tarvitse näitä + temppuja tehdä.

Oletuslaskutustavan valinta

Monet sähköpostit ovat osoittautuneet epäluotettaviksi sähköpostilla lähetettyjen laskujen vastaanottajina. Joskus laskut eivät mene edes roskapostiin vaan poistetaan suoraan. Jos valitsette laskutustavaksi sähköpostin, suosittelemme käyttämään gmailia. Suosittelemme myös välttämään seuraavia sähköposteja:

hotmail, msn, outlook, luukku
kaupungin, kunnan, valtion ja muiden suurten työnantajien sähköpostit

Paras vaihtoehto on ottaa paperilasku postiin ja tehdä sen avulla e-laskusopimus verkkopankin kanssa. Näin laskut tulevat varmasti perille.

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan vilkaise usein kysytyt kysymykset läpi.