Parkour Akatemia :: 2 viikon kokeilu

joo_tosi_hieno_mainoskuva_2vk_kokeilulle.png


Meillä saat kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi! Tule liikkumaan ja kuntoilemaan hyvässä porukassa!

Tervetuloa Jyväskylän Tantereelle - luovan liikunnan keskukseen! Meillä voi harjoitella akrobatiaa, kehonhallintaa ja sulavaa liikettä taitotasosta riippumatta! Päälajeina parkour ja sirkuslajit (sisältäen ilma-, lattia- ja tramppa-akrobatian) sekä näitä tukevat kuntoilu-, jooga- ja liikkuvuusryhmät. Ajakohtaisen lukujärjestyksemme näet täältä.

Kuulostaako hyvältä? Meillä saat testata kaikkia ryhmiä kaksi viikkoa maksutta! Tule kokeilemaan, opit samalla kehonhallintaa ja uusia liikkeitä! 

Täytettyäsi kokeilupassin tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistusviestin ja kutsun Avoinna 24 -ajanvarausjäjrestelmäämme. Rekisteröidy järjestelmään ja voit tehdä tuntivarauksia valitsemastasi päivästä alkaen!


Nainen Mies Muu
Nainen Mies Muu

Sähköpostiosoitteen valinta

Kohdan "Sähköpostiosoite" osoite toimii samalla kirjautumistunnuksena, eli sen ON OLTAVA yksilöllinen. Jos tilaat useammalle perheenjäsenelle harjoituspassin, tarvitset jokaiselle eri sähköpostiosoitteet ajanvaraustunnuksia varten!

Jos sinulla on käytössä gmail- tai hotmail-osoite voit kiertää tämän gmailin ja hotmailin + ominaisuuden avulla. Se tapahtuu lisäämällä ennen @-merkkiä +1 tai +leo tai +ihanmitävaan. Esimerkiksi jos minulla on gmail-osoite arkour@gmail.com ja tarvitsen lapsilleni Leolle ja Emmille tunnukset, voin kirjoittaa Leon lomakkeeseen arkour+leo@gmail.com ja Emmin lomakkeeseen arkour+emma@gmail.com.
Huoltajan sähköpostiosoitteessa ei tarvitse näitä + temppuja tehdä.

Oletuslaskutustavan valinta

Monet sähköpostit ovat osoittautuneet epäluotettaviksi sähköpostilla lähetettyjen laskujen vastaanottajina. Joskus laskut eivät mene edes roskapostiin vaan poistetaan suoraan. Jos valitsette laskutustavaksi sähköpostin, suosittelemme käyttämään gmailia. Suosittelemme myös välttämään seuraavia sähköposteja:

hotmail, msn, outlook, luukku
kaupungin, kunnan, valtion ja muiden suurten työnantajien sähköpostit

Paras vaihtoehto on ottaa paperilasku postiin ja tehdä sen avulla e-laskusopimus verkkopankin kanssa. Näin laskut tulevat varmasti perille.

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan vilkaise usein kysytyt kysymykset läpi.