Parkour Akatemia :: Harjoittelupassit ja hinnasto

Tanner_sali.jpg

Tervetuloa Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian kotiin Tantereelle!

Jyväskylän luovan liikunnan keskuksessa Tantereella yhdistyvät sirkuslajit ja parkour!

Ryhmiä on monenlaisia: lattia-akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, käsinseisontaa, parkourin perustunteja, joogaa ja kuntoryhmiä! Opetusta ja ohjausta tarjotaan kaikentasoisille liikkujille vasta-alkajista edistyneisiin. Ryhmiä on myös kaikenikäisille - lapsille, nuorille ja aikuisille. Lisäksi pienten lasten perheet pääsevät harjoittelemaan yhdessä perhetunneille. Tuntitarjontaa pääset tutkimaan tarkemmin Tantereen ajanvarausjärjestelmästä. Ajanvaraustunnukset lähetetään sinulle, kun täytät sivun alareunassa olevan lomakkeen.

Huomaathan että yksittäisiä viikkotunteja saa varata vapaasti oman aikataulun mukaan! Yhteen ryhmään siis saa, mutta ei tarvitse sitoutua. Kun sinulla on Tantereen harjoittelupassi, pääset harjoittelemaan yhdellä ja samalla kuukausimaksulla niin paljon kuin haluat.

Hinnasto:

Aikuisten harjoittelupassi (12kk*)          46€/kk
Lasten harjoittelupassi (12kk) 44€/kk
Perhepassi 3-5hlö (12kk) 130€/kk

(Käyttöehdot 1.8.2015 alkaen) Harjoittelupassi on uusille harrastajille 12kk:n määräaikainen sopimus. Tämän jälkeen passi jatkuu toistaiseksi voimassaolevana yksi kuukausi kerrallaan. Toistaiseksi voimassaolevan passin hinta on senhetkinen 12kk:n harjoittelupassin hinta.

Miksi tilata?

- Passilla saa osallistua kaikkiin ohjattuihin ryhmiin, jotka sopivat omalle ikä- ja taitotasolle!
- Vapaavuorot, open stage -tapahtumat ja jamit ovat passilaisille ilmaisia!
- Salit ja voimaharjoittelutila ovat yli 18-vuotiaille aina vapaassa käytössä, kun olemme auki ja tiloissa ei ole varauksia!
- Kaikesta leiri- ja kurssitarjonnasta on 20-70% alennus passilaisille!

Käyttöehdot ja perumisaika

Lue harjoittelupassin käyttöehdot ennen tilausta. Alle 18-vuotiaat huoltajan suostumuksella. Harjoittelupassin sopimuskausi on 12 kk, mutta sen voi peruuttaa veloituksetta koeajan aikana. Koeaika on 1 kk passin voimaan astumisesta, lasten kohdalla 3 kk. Koeajan aikana voit kokeilla eri tunneille osallistumista ennen sitoutumista pidemmäksi aikaa. Passin voi sopimuskauden aikana jäädyttää kuukaudeksi ja esim. loukkaantumisten yhteydessä pidempään. Jos käy niin, että muutat kesken sopimuskauden, niin passin voi luonnollisesti tällöinkin perua ilman irtisanomismaksua. Näissä asioissa kannattaa olla yhteydessä Tantereen toimistoon (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi, 0458927302 ma-pe 12-16). Käyttöehdoissa näistä ja muista tärkeistä asioista tiiviisti lisää, joten lukaseppa ihmeessä ehdot läpi!

Täytettyäsi joko kokeilu- tai harjoittelupassin tilauksen saat sähköpostiisi Avoinna24 -kutsun, jossa on pääsy ja ohjeet tuntivarausten tekemiseen.


Palaavat harrastajat ja kokeilijat

Jos olet ollut jo meillä harrastajana tai kokeilijana aiemmin niin allaolevan lomakkeen sijaan kannattaa laittaa toimistolle viestiä (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi) milloin haluatte jatkaa, niin aktivoimme vanhat tunnuksenne.


Kahden viikon kokeilu

Jos olet uusi harrastaja, voit valita lomakkeessa passin sijaan "2 viikon ilmainen kokeilu". Kokeilun aikana pääset harjoittelemaan kahden viikon ajan täysin ilmaiseksi kaikille ikä- ja taitotasollesi sopiville tunneille.

Kokeilusta passiin jatkaminen

Jos haluat jatkaa kahden viikon kokeilusta harjoittelupassiin, niin käy täyttämässä tämä lomake. Voit jatkaa tuntien varaamista heti lomakkeen täytettyäsi.


 Tilaa harjoittelupassi tai kahden viikon kokeilu alla olevalla lomakkeella

Tiedot kerätään asiakasrekisteriin. Rekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä.


Nainen Mies Muu
Nainen Mies Muu

* = Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitteen valinta

Kohdan "Sähköpostiosoite" osoite toimii samalla ajanvarauksen tunnuksena, eli sen ON OLTAVA yksilöllinen. Jos tilaat useammalle perheenjäsenelle harjoituspassin, tarvitset jokaiselle eri sähköpostiosoitteet ajanvaraustunnuksia varten!

Jos sinulla on käytössä gmail- tai hotmail-osoite voit kiertää tämän gmailin ja hotmailin + ominaisuuden avulla. Se tapahtuu lisäämällä ennen @-merkkiä +1 tai +leo tai +ihanmitävaan. Esimerkiksi jos minulla on gmail-osoite arkour@gmail.com ja tarvitsen lapsilleni Leolle ja Emmille tunnukset, voin kirjoittaa Leon lomakkeeseen arkour+leo@gmail.com ja Emmin lomakkeeseen arkour+emma@gmail.com.
Huoltajan sähköpostiosoitteessa ei tarvitse näitä + temppuja tehdä.

Jos et saa muutaman minuutin päästä lomakkeen lähetettyäsi sähköpostia, otathan yhteyttä toimistoomme! (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi, 045 892 7302 arkisin klo 12-16)

Oletuslaskutustavan valinta

Olemme siirtyneet e-laskutukseen. Valitse oletuslaskutustavaksi paperilasku; saat ensimmäisen laskun kotiisi postilla ja voit tehdä sen avulla e-laskusopimuksen verkkopankin kanssa. Näin laskut tulevat varmasti perille.

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, vilkaise usein kysytyt kysymykset läpi.