Parkour Akatemia :: Ohjaajat

Parkour Akatemian ohjauksesta ja opetuksesta vastaa alta löytyvä ohjustiimi. Ohjaajat on valittu The Concept of Dash -parkour-ryhmän ammattilaisista ja Parkour Akatemian kokeneista harrastajista.

pera

Perttu "Hämähäkki" Pihlaja

Perttu Pihlaja vastaa Akatemian ja parkour-ohjauksen kehittämisestä, toisin sanoen hän nauttii tittelistä kehityspäällikkö. Kehittymisen lisäksi hän opettaa ja esiintyy meillä ja muualla.

ADAPT Level 2 parkour-ohjaaja.

liekki-jaska

Jaakko "Liekki-Jaska" Junttila

Jaakko Junttila on parkourin myöhäisherännyt, mutta kokenut liikkuja ja ohjaaja lukuisista muista yhteyksistä. Liekki-Jaska vastaa parkour- ja sirkussali Tantereen kehittämisestä.

ADAPT Level 2 parkour-ohjaaja.

hattu

Mikko "Hattu" Kervinen

Mikko Kervinen. Hän on täällä! Hän tekee Le Parkouria eikä pysähdy yhtään koskaan. Hän parkouraa herkästi ja ihan katkeamattomalla flowlla. Hattu on kunnostautunut myös kiinalaisessa tolpassa pyörimisessä ja käsinseisonnassa.

ADAPT Level 2 parkour-ohjaaja, opetuksen laatuvastaava.

pandaPanu "Panda" Ilén

Panda on Ducktrion kolmas ja nuorin jäsen. Parkourin lisäksi Panda harrastaa tanssia, teatteria sekä kiinalaista tolppaa ja onkin luontainen esiintyjä.

ADAPT Level 1 parkour-ohjaaja

peppePetteri Pesonen

Myös Petteri on yksi Ducktrion kolmesta parkourakrobaatista. Petterillä on suuri tietämys video- ja valokuvausalasta. Siksi hän kuvaa ja editoi Ducktrion sekä Parkour Akatemian videoita.

hopeanuoliNiko Miettinen

Niko on nuori ja vahva parkourharrastaja sekä -ohjaaja. Niko on myös kokenut sirkustaiteilija. Niko pitää esiintymisestä ja onkin usein lavalla temppuilemassa joko Parkour Akatemian tai Circus Uusi Maailman esityksissä.

ADAPT Level 1 parkour-ohjaaja.

IMG_5172.jpgJuuso Välimaa

Juuso on elämänkokemuksellaan häikäisevän karismaattinen ja komea parkourohjaaja.

sanniSanni Vesterinen

Sanni on Jyväskylän vikkelin nuori nainen. Kova treenaamaan ja tunnollinen ohjaaja. Yksi Jyväskylän nuorista lupauksista. Sanni ohjaa Lady Parkourin lisäksi lasten, nuorten ja aikuisten ryhmiä.

ADAPT Level 1 parkour-ohjaaja.

MaijaMaija Hietala

Maija on yksi Akatemian vahvimmista ohjaajista. Taiteellinen hörhö jonka mielikuvituksella ei ole rajoja. Maijan iloisen ja leikkisän luonteen vuoksi hän on erityisen hyvä ohjaamaan kaikenikäisiä.

ADAPT Level 1 parkour-ohjaaja.

sampasSampsa "Sampsa" Löppönen

hirvioHenri "Hirviö" Hänninen

Legenda kertoo että Henri sai lempinimensä siitä kun treenasi aivan hirviömäisen ahkerasti parkouria, akrobatiaa ja voimaa. Hirviö on liikuntabiologian opiskelija ja täten tietää paljon ihmiskehon toiminnasta ja huollosta. Parkour Akatemian lisäksi Hirviö ohjaa Jyväskylän Sirkuskoululla.

ADAPT Level 1 parkour-ohjaaja.

IMG_5178.jpgAntti "Älä Vastaa" Vuoriainen

Älä Vastaalla on monien vuosien harjoittelu- ja ohjauskokemus parkourissa. Tämä opettajaksi opiskeleva nuori mies hallitsee parkour-opetustilanteet vaikka silmät kiinni ja ilman käsiä. Hän on pidempi ja hauskempi versio Katumestarista.

katumestari mika

Mika "Katumestari" Vuoriainen

Ihan todella harvalla parkouraajalla on yhtä cool parkour-nimi kuin Katumestarilla eli Mika Vuoriaisella. Katumestarin rauhallinen ja vakuuttava olemus on edukseen niin ohjatessa kuin esiintyessäkin. Katumestari on liikuntabiologian opiskelija ja yksi Harjoitusohjelmapalvelu Athletican valmentajista.

pygJoonas "Pyykäärme" Pyykönen

Pyykäärme on lahjakas parkouraaja ja liikkuja. Joonas ei paljoa harjoitusta tarvitse ennen kuin taitaa jo uuden tempun. Pyykäärme on pedagogisella osaamisella ja runsaalla huumorilla varustettu ohjaaja.

valma Valma Heikkinen

Valma on Akatemian omia kasvatteja ja yksi Jyväskylän kokeneimmista naisparkouraajista. Kova vetämään leukoja ja olemaan voimakas. 

Valma ohjaa Lady Parkour- ryhmän lisäksi lasten ja nuorten ryhmiä.

hanninenHannu Hänninen

Hannu Hänninen on Parkour Akatemian ohjaajien joukosta tanssilattian ehdoton kuningas. Ohjauskokemusta Hannulla on jo monien vuosien verran sekä tanssin että parkourin saralta.

ADAPT Level 1 parkour-ohjaaja.

taavi

Taavi Hölttä

Taavi on treenannut aktiivisesti parkouria aikojen alusta asti. Treenaamisen ohella Taavi on monien parkouraajien tavoin tarttunut kameraan ja on innokas video- sekä valokuvaaja. Taavi on vakiokasvoja myös parkour-jameilla ja aina valmis tarjoamaan neuvoja niitä kaipaaville.

ADAPT Level 1 parkour-ohjaaja.

visiiriville

Ville "Visiiri" Leppänen

Visiiri kaapattiin Akatemian ohjuspatteristoon mukaan aktiivisten harrastajien joukosta 2009. Jatkuva tarve kehittyä parkouraajana, ohjaajana sekä ihmisenä on Visiirille elinikäinen kutsumus.

ADAPT Level 1 parkour-ohjaaja.

oskariOskari Vesterinen

Tämä filosofiaa yliopistossakin opiskeleva ajattelijanalku on muun muassa muotoillut "Punnertajan Paradoksin": 'loputtomasti ei voi punnerruksia tehdä, mutta aina menee vielä yksi lisää'.

_MG_8060.jpgMaiju Maukonen

Myöhäisherännäinen parkouraaja, mutta elinikäinen apina, jonka pelkokynnys on keskimääräistä alhaisempi! Loikkiminen ja kiipeily on Maijusta erityisen riemastuttavaa. Maiju ohjaa perheryhmiä.