Parkour Akatemia :: Tulitaidekurssi

Duo Voimaeläimen tulitaidekurssi

tuli.jpeg

Tervetuloa oppimaan tulenpyörityksen saloja talven viimeiselle tulitaidekurssille la-su 30.-31.3.!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!
Ilmoittauduthan ajoissa, sillä paikkoja kurssille on vain rajatusti. Varaa omasi viimeistään 25.3., jonka jälkeen ilmoittautuminen sulkeutuu!


Kaksipäiväisellä kurssilla harjoitellaan tulenpyörityksen ja välineenkäsittelyn tekniikoita ilman liekkejä ja liekkien kanssa. Monipuoliseen välineistöön kuuluvat kepit, soihdut, poit, pallot ja devil stick:t. Kurssi sopii kaikentasoisille, niin vasta-alkajille kuin aikaisemmin tehneille. Et tarvitse aiempaa kokemusta tulen tai välineiden käsittelystä, ja saat haasteita tasosi mukaan.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat tulenpyörityksestä kiinnostuneet! Alle 15-vuotiaiden osallistuminen harkitaan tapauskohtaisesti - ota tälloin yhteyttä tapahtumajärjestäjään (tiia.buckman@sirkuskoulu.fi) tai keskustele ohjaajien kanssa viikkotuntien yhteydessä.

Kurssin ohjaa Jyväskylän Sirkuskoulun väline-eksperttikaksikko Duo Voimaeläin, eli Veera Merikoski ja Henri Rahikainen. Veera ja Henri ovat ohjanneet ja esiintyneet sirkuksen saralla Jyväskylässä vuodesta 2012 lähtien.

KURSSIN AIKATAULU
Ensimmäinen päivä: la 30.3. klo 16:00-18:30
Toinen päivä: su 31.3. klo 16:00-18:30

HINTA
Kaksipäiväisen kurssin hinta on 60€/hlö. Jos sinulla on Tantereen harrastuspassi, on kurssin hinta sinulle 45€ - huom. muistathan lunastaa passilaisen alennuksesi ilmoittautumislomakkeen lopussa!

Ota kurssin molemmille päiville mukaan sotkemista sietävät lämpimät luonnonkuituiset (>90%) vaatteet ja pipo. Lainavaatteita löytyy myös reippaasti! Kurssin molemmat päivät aloitetaan klo 16:00 sisätiloissa, Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian Tanner-salilla, osoitteessa Ahjokatu 12 - sisäänkäynti Seppäläntien puolelta (eli rakennuksen takaa).

Varaa paikkasi kurssille samantien!
Ilmoittautuminen viimeistään 25.3.

Lämpimiin tapaamisiin!