Parkour Akatemia :: Parkourin tiiviskurssit

Parkourin tiiviskurssit:

presit sekä vauhti ja reaktio

Kevätkausi lähenee loppuaan, mutta vielä ennen kesäkauden treenejä ehditään ammentaa tietoa ja taitoa peräti kahdelta parkourkurssilta!

sanni.jpgKurssiviikonlopun ohjauksesta vastaa Tantereella vieraileva Helsingin vahvistuksemme Sanni Vesterinen, joka on opettanut vuodesta 2012 lähtien ja käynyt Tanskassa opiskelemassa niin parkouria (Gerlev Sports Academy, 2016) kuin sirkustakin (AFUK, 2017-2018).

Ilmoittaudu suoraan tästä!

KURSSI 1: PRESIT
LA 18.5. KLO 11:30-13:30
Kangaslammen parkourpuisto

Presi eli tarkkuushyppy (engl. precision jump) on yksi parkourin perustekniikoista. Tällä kurssilla pureudutaan hyvän presitekniikan ydinkohtiin ja erilaisiin sovelluksiin, joiden avulla kokeneemmatkin parkouraajat saavat vaihtelua ja haastetta.

Kurssilla tehtyjä harjoituksia skaalataan jokaisen omalle tasolle sopivaksi, joten se sopii sekä aloittelijoille että lajia pidempään harrastaneille. Opit löytämään omia presihaasteita ympäristöstä ja sekä helpottamaan että vaikeuttamaan hyppyjä itsellesi sopiviksi.

KURSSI 2: VAUHTI JA REAKTIO
SU 19.5. KLO 15:30-17:30
Kangaslammen parkourpuisto

Tällä kurssilla juostaan kovaa ja opetellaan reagoimaan nopeasti. Kurssilla harjoitellaan erilaisia nopeaan ja tehokkaaseen etenemiseen soveltuvia parkourtekniikoita, tehdään lajinomaisia reagointikykyä kehittäviä harjoituksia ja otetaan selvää, kuinka pitää vauhti yllä esimerkiksi äkkinäisissä suunnan muutoksissa.

Kyvystä reagoida nopeasti ja sopeutua ympäristön muutoksiin on erityisesti hyötyä parkouraajille, mutta myös muut liikkujat saavat kurssilta varmasti uusia ideoita harjoitteluunsa. Kurssille voi tulla ilman aikaisempaa lajitaustaa ja harjoitteet sopivat monenlaisille liikkujille.

HINTA
Yksittäisen kurssin hinta 40€, mutta jos ilmoittaudut molempiin, saat toisesta alennusta ja yhteishinta on 70€.
Jos sinulla on Tantereen harrastuspassi, on yksittäisen kurssin hinta sinulle 35€. Kun ilmoittaudut molempiin, saat toisesta alennusta ja yhteishinta on 60€. (Huom! Muistathan lunastaa passilaisen alennuksesi ilmoittautumislomakkeen lopussa.)

Ilmoittaudu tästä!
Paikkoja rajatusti, joten varaathan omasi ajoissa!

SIJAINTI
Molemmat kurssit pidetään ensisijaisesti ulkona, Kangaslammen parkourpuistossa (os. Kaakkolammentie 7, 40340 Jyväskylä).
Huonon sään sattuessa kurssit siirretään Tantereen parkoursaliin (os. Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä) - tässä tapauksessa kaikkia ilmoittautuneita tiedotetaan tekstiviestitse!

Tervetuloa mukaan!