Parkour Akatemia :: Parkourin tiiviskurssit

Parkourin tiiviskurssi: presit

sanni.jpg

Kevätkausi lähenee loppuaan, mutta vielä ennen kesäkauden treenejä ehditään ammentaa tietoa ja taitoa parkourin tiiviskurssilta!

Kurssiviikonlopun ohjauksesta vastaa Tantereella vieraileva Helsingin vahvistuksemme Sanni Vesterinen, joka on opettanut vuodesta 2012 lähtien ja käynyt Tanskassa opiskelemassa niin parkouria (Gerlev Sports Academy, 2016) kuin sirkustakin (AFUK, 2017-2018).

Ilmoittaudu suoraan tästä!

AIKATAULU
LA 18.5. KLO 11:30-13:30

SIJAINTI
Kangaslammen parkourpuisto (os. Kaakkolammentie 7, 40340 Jyväskylä).
Huonon sään sattuessa kurssit siirretään Tantereen parkoursaliin (os. Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä) - tässä tapauksessa kaikkia ilmoittautuneita tiedotetaan tekstiviestitse!

Kurssilta keskitytään presitekniikkaan. Presi eli tarkkuushyppy (engl. precision jump) on yksi parkourin perustekniikoista. Tällä kurssilla pureudutaan hyvän presitekniikan ydinkohtiin ja erilaisiin sovelluksiin, joiden avulla kokeneemmatkin parkouraajat saavat vaihtelua ja haastetta.

Kurssilla tehtyjä harjoituksia skaalataan jokaisen omalle tasolle sopivaksi, joten se sopii sekä aloittelijoille että lajia pidempään harrastaneille. Opit löytämään omia presihaasteita ympäristöstä ja sekä helpottamaan että vaikeuttamaan hyppyjä itsellesi sopiviksi.

Aiemmista tiedoista poiketen vauhti- ja reaktiokurssi on peruttu. Pahoittelemme!

HINTA
Kurssin hinta on 40€/hlö.
Jos sinulla on Tantereen harrastuspassi, on kurssin hinta sinulle 35€/hlö. (Huom! Muistathan lunastaa passilaisen alennuksesi ilmoittautumislomakkeen lopussa.)

Ilmoittaudu tästä!
Paikkoja rajatusti, joten varaathan omasi ajoissa!

Tervetuloa mukaan!