Parkour Akatemia :: Ilma-akrobatian tiiviskurssi: Parin kanssa vertikaalissa
Ilma-akrobatian tiiviskurssi:
Parin kanssa vertikaalissa
 
Parin kanssa vertikaalissa -kurssilla löydät uuden ulottuvuuden ilma-akrobatiasta, jota harjoitellaan pareittain duona, kaveria kannatellen, yhdessä kiiveten ja yhdessä liikkeitä rakentaen.
 
Kaksipäiväisen kurssin hinta on 80€/hlö, mutta aikainen lintu nappaa kurssin etuhintaan 55€!
Ilmoittaudu viimeistään su 10.2. niin et menetä ennakkovaraajan etua (-25€).
 
Kurssin aikataulu:
La 23.2. klo 18:15-20:15cir2m_mutualis2.jpg
Su 24.2. klo 13:00-15:00
Osallistuminen ei vaadi aikasempaa kokemusta parityöskentelystä, mutta perustaidot vertikaalivälineistä on oltava hallussa. Et tarvitse omaa paria kurssille osallistuaksesi.
 
Parin kanssa vertaalissa -kurssilla tutustutaan parityöskentelyn perusteisiin ja syvennytään tekniikoihin vertikaalivälineissä. Etsitään yhteistä rytmiä, uusia reittejä ja kehon osia joilla kannatella paria turvallisesti.

Kurssilla opettaa Tantereella vieraileva parivaljakko Myrsky Rönkä ja Marjut Hernesniemi. Yhdessä he ovat Duo CiRc2M, hetkellä Turussa majaileva sirkukseen erikoistunut duo, joka viihtyy parhaiten ilmassa. Myrsky ja Marjut tapasivat sirkuskoulussa Turussa 2015 ja ovat työskennelleet yhdessä siitä asti. Ensi tapaaminen tapahtui sanattomasti kontakti-improvisaation keinoin, josta matka on jatkunut paritekniikoihin ilma- ja lattia-akrobatian pariin.
 
Tervetuloa!
Kuva: Janne Lehtilä