Parkour Akatemia :: Ilmajoogan tiiviskurssi

ILMAJOOGAN TIIVISKURSSI - MARIANNE LEPPÄ

Tervetuloa rauhoittumaan ja rentoutumaan joulun kiireiden jälkeen ilmajoogan parissa kaksipäiväiselle tiiviskurssille la-su 12.-13.1.!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

ilmajooga1.jpg

Ilmajoogassa kankaan (hammock) kannattelemana tehtävä harjoite vapauttaa jännitystiloja, kehittää voimaa ja parantaa ryhtiä. Asentovirheet korjaantuvat, ja energisyys, keskittymiskyky ja
hyvänolontunne lisääntyvät. Erityisesti ylösalaisin tehtävät asennot vapauttavat tehokkaasti selän ja lonkkien kireyksiä. Tulet tietoisemmaksi kehosta ja hengityksestä. Ilmajoogan avulla joogaharjoitteeseesi tulee tutkivampi ja syvempi näkökulma.

Viikonlopun tiiviskurssilla perehdytään ilmajoogan perusliikkeisiin oman tason mukaisesti, hengitykseen, bandhoihin ja joogafilosofiaan - leikkimielisyyttä unohtamatta! Kurssi sopii aivan kaikentasoisille. Aloittelijat saavat hyvän alun ilmajoogan harjoittamiselle ja pidempään jooganneet saavat varmuutta ja lisäoivalluksia asanoiden tarkoituksenmukaisempaan
käyttöön.

Kurssin ohjaa Jyväskylän Sirkuskoulun oma ohjaaja Marianne Leppä, joka on erikoistunut joogaan sekä lattialla että hammockissa, ja tuo vuosien kokemuksensa ja ammattitaitonsa ulottuvillesi tällä rentouttavalla hyvän olon kurssilla.

KURSSIN AIKATAULU:
* Ensimmäinen päivä: la 12.1. klo 13:00-14:30
Harjoitellaan perusasentoja/-asanoita kankaan tukemana ja matolla.
* Toinen päivä: su 13.1. klo 13:00-14:30
Tutustutaan inversioihin, eli ylösalaisiin asentoihun. Sovelletaan asanoita ja tehdään haastavampia versioita sekä luovasti leikitellen omaa harjoitetta.

KURSSIN HINTA:
45€/hlö. Hintaan sisältyy kurssin molemmat päivät. 

Paikkoja erittäin rajatusti. Ilmoittaudu TÄSTÄ ennen kuin ne loppuvat!

Kurssi pidetään molempina päivinä Kuntomaailman tiloissa osoitteessa Ahjokatu 14-16, 40320 Jyväskylä. Pukeuduthan vetoketjuttomiin kainalot peittäviin vaatteisiin!

Lämpimästi tervetuloa!