Parkour Akatemia :: Aerial dance -tiiviskurssi

Aerial dance -tiiviskurssi

I believe I can fly! ilmajooga1.jpg

Ilma-akrobatiaa ja tanssia yhdistelevällä aerial dance -tiiviskurssilla hyödynnetään kankaan ja lattian kannattelua, luoden uusia mahdollisuuksia kokea tanssi. Heittäydytään musiikin ja helpon koreografian myötä tanssiin ja annetaan kankaan lennättää.

Ilmoittaudu mukaan tästä!
Huom! Paikkoja rajoitetusti, joten varaathan omasi ajoissa.

Kurssille osallistuaksesi sinulla tulee olla aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta, eli tunnet ilma-akrobatian alkeita ja joko vertikaalikangas tai hammock on sinulle ennestään tuttu väline. Tanssista et tarvitse mitään aiempaa kokemusta.

Kurssin ohjaa Jyväskylän Sirkuskoulun oma ohjaaja Marianne Leppä, joka on erikoistunut tanssiin ja joogaan sekä lattialla että hammockissa.

AIKATAULU:
Kurssi pidetään la 11.5. klo 14:00-16:00 Kuntomaailman tiloissa (os. Ahjokatu 14-16, 40320 Jyväskylä). Pukeuduthan vetoketjuttomiin, kainalot peittäviin vaatteisiin.


ILMOITTAUTUMINEN:
Kurssille ilmoittautuminen on varattu Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian harrastajille SEKÄ Kuntomaailman asiakkaille 29.4. asti asiakasedulla -10€! (Yhteensä 30€.)
Jos tämän jälkeen on vielä kurssipaikkoja vapaana, avataan ilmoittautuminen kaikille ja etuhinta poistuu. Kurssin hinta tällöin 40€.

Varaa paikkasi kurssille tästä!

Tervetuloa lentämään Mariannen kanssa!