Parkour Akatemia :: Passitilaus 2 viikon kokeilijoille

 

2 VIIKON KOKEILUSTA PASSILAISEKSI

Tanner toivottaa teidät tervetulleeksi jatkamaan harjoituksia! Täytä vain allaoleva lyhyt lomake ja voit jatkaa tunneilla ja vapaavuoroilla käymistä samaan tapaan kuin kokeilun aikanakin. Vanhat tunnuksesi toimivat yhä ja voit varailla niillä tunteja kuten ennenkin - vaikka samantien (sinulle voi tulla tuntia varatessa viesti, että sinulta puuttuu tarvittava tilituote, mutta siitä ei tarvitse välittää).

Lomakkeen alla lisätietoa passista.


 Lasten passi 44€/kk
 Aikuisten passi 46€/kk
 Kyllä
 

 

TERVETULOA PASSILAISEKSI

Luovan liikunnan keskus Tanner ja sen tiloja asuttavat Parkour Akatemia ja Jyväskylän Sirkuskoulu toivottavat teidät tervetulleeksi jatkamaan harjoituksia! Tässä vielä kertaus tärkeimmistä jutuista, jotka löytyvät myös sähköpostista jonka sait kokeilun tilattuasi.

Harjoittelupassilla treenaatte aivan kuten kokeilunkin aikana, eli saatte käydä niin paljon Tantereen tunneilla ja vapaavuoroilla kuin jaksatte! Lisäksi voimaharjoittelutila sekä sirkus- ja perhesalin permanto ovat käytössänne aina aukioloaikoinamme (arkisin klo 12-21). Passilaiset saavat myös muita etuja, esim. alennuksia kursseista ja leireistä. Perhe- ja taaperoryhmiin saa osallistua 2 henkilöä yhdellä passilla.

 

LASKUTUS

Hoidamme laskutuksen yksinomaan e-laskujen kautta. Ensimmäinen laskunne tulee postitse. Tämän laskun pohjalta voitte tehdä verkkopankissa e-laskun.

Laskut tulevat aina kuun ensimmäisen viikon aikana. Jos aloitit passin kesken kalenterikuukautta, ensimmäinen laskunne (2. lasku jos ostitte tarjoushintaisen passin) on tasauslasku ja sen summa voi poiketa normaalihinnasta.

 

KÄYTTÖEHDOT JA KOEAIKA

Harjoituspasseissa on aina aluksi koeaika, jonka aikana voitte irtisanoa 12kk passinne veloituksetta. Koeaika on aikuisten passilla 30 päivää ja lasten passeilla 90 päivää. Tämän jälkeen irtisanomismaksu on 95€.

Kun passinne on ollut voimassa 12kk, passi JATKUU automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana ajankohtaisen hinnaston mukaan, ja voitte irtisanoa sen jälleen milloin tahansa veloituksetta.

Harjoittelupassin voi jäädyttää määräaikaisuuden aikana kuukaudeksi. Painavasta syystä (esim. vaihtoon lähteminen, loukkaantuminen, raskaus) passin voi jäädyttää pidemmäksikin aikaa.

Harjoittelupassin tilaamalla sitoudutte käyttöehtoihin ja opetukseen liittyviin sääntöihin:
http://www.parkourakatemia.fi/kayttoehdot

Kannattaa myös lukea läpi Tantereen usein kysytyt kysymykset:
http://www.parkourakatemia.fi/ukk

 

Jos vastaan tulee kysymyksiä harjoittelusta tai muita kiperiä ongelmatilanteita (esim. avaruusmyyrien invaasio tms.), voit soittaa, käydä toimistollamme tai lähettää sähköpostia.

——————————

Lämpimin terveisin,
Parkour Akatemia ja Jyväskylän Sirkuskoulu
PUH. 045 892 7302 (ma-pe 12-16)
S-POSTI: toimisto@parkourakatemia.fi
OSOITE: Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä