Parkour Akatemia :: Lasten Parkour puolipäiväiset leirit

LASTEN PUOLIPÄIVÄISET PARKOUR-LEIRIT (ma-pe)

Puolipäiväiset parkour-leirit ovat tiivistettyjä versioita 7-14-vuotiaiden päiväleireistä! Harjoitukset pidetään pääasiassa ulkona, mutta käymme myös sisätiloissa Monnarin telinesalilla harjoittelemassa akrobaattisempaa liikehdintää. Leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osanottajille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä. Juostaan, hypitään, kiivetään, pidetään hauskaa ja leikitään hauskoja parkourleikkejä!

Milloin ja missä leiri tapahtuu?

Jokainen leiripäivä alkaa klo 9 ja päättyy klo 12. Leiripäivät alkavat aina Aalto Alvarin Uimahallilta. Päivän aikana leiriläiset liikkuvat Jyväskylän keskustan ja Yliopiston kampuksen ulkoharjoittelupaikoilla sekä Hippoksen Monitoimitalon telinesalilla.

Millainen on leiripäivien karkea ohjelma?

9.00-9.15

Ilmoittautuminen ja kokoontuminen. Siirtyminen yhdessä päiväkohtaiselle harjoituspaikalle.

9.15-10.30

Päivän ensimmäinen ohjattu harjoitus.

10.30-10.45

Evästauko.

10.45-12.00

Päivän toinen ohjattu harjoitus ja päivän lopetus

Mitä teen ensimmäisenä päivänä?

Saavu leiripaikalle klo 8.30-9.00 ja ilmoittaudu listan kanssa nimiä keräävälle ohjaajalle.

Missä harjoitukset pidetään?

Päivä alkaa lähtökohtaisesti aina Aalto Alvarin uimahallin (Pitkäkatu 2) etuovelta ja sen luota löytyviltä muureilta. Siitä lähdemme tutkimaan lähiympäristön ulkoharjoituspaikkoja, eli spotteja tai siirrymme Hippoksen Monitoimitalon telinesalille (Kuntoportti 3).

Mitä leirien hintaan sisältyy?

- Kahdet - harjoitukset joka päivä. Ohjaajina kokeneita parkourin ammattilaisia!
- Vakuutus; kaikki leiriläiset vakuutetaan tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa

Miten varaudun ruokailuun?

Ota mukaan riittävästi eväitä reppuun, että jaksatte harjoitella kolmen tunnin ajan. Kannattaa varata jotain sekä evästauolle, että päivän päätteeksi. Päivän aikana liikutaan paljon, niin pitäkää huoli että nälkä ei pääse yllättämään

Älä ota mukaan karkkia, sipsiä, limsaa tai muita herkkuja. Sen sijaan lastaa reppusi hedelmillä, eväsleivillä ja runsaalla määrällä vettä, jotta jaksat paremmin!

Missä ruokailu tapahtuu?

Ruokailu tapahtuu ulkona sopivassa rauhallisessa ja varjoisassa paikassa lähellä edellistä harjoituspaikkaa.

Mitä otan mukaan leirille?

Kaikille leireille mukaan juomapullo! Päivien aikana pulloa on mahdollisuus täyttää. Varaudu kutakin päivää varten erikseen säänmukaisella varustuksella.

Pääsenkö samaan ryhmään kaverini kanssa?

Leiriläiset jaetaan tarvittaessa pienryhmiin leirin alussa iän ja taitotason mukaan. Kaverit ja sisarukset pääsevät halutessaan samaan ryhmään, joten esitä toiveesi kun ilmoittaudut leirille ensimmäisenä päivänä!

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: jyvaskyla@parkourakatemia.fi tai 045 892 7302.