Parkour Akatemia :: Lasten Parkour päiväleiri

PARKOUR PÄIVÄLEIRI (ma-pe)

Nämä parkour-leirit on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille koululaisille. Jokainen leiripäivä alkaa klo 9 ja päättyy klo 15. Leirille voi tuoda lapsen jo klo 8:30 aamulla ja hakea vasta klo 15:30, jos esimerkiksi vanhempien töiden takia leiriläisen hakeminen viivästyy. (Jos on tarvetta tuoda tai hakea mainittujen aikojen ulkopuolella niin olkaa yhteyksissä. Pyrimme järjestämään asian.) Tuolloin leirin varsinainen ohjelma ei ole käynnissä, mutta vähintään yksi ohjaaja on paikalla valvomassa leiriläisiä. Salillamme on mahdollisuus pelailla lautapelejä ym. ajankuluksi.

Leiripäivät alkavat ja päättyvät osoitteesta Ahjokatu 12, lukuunottamatta ulkoharjoittelupäivää jolloin päivä alkaa Lounaispuistosta ja päättyy Hotelli Alban viereiselle nurmikentälle. Ohjelmassa on parkourin lisäksi akrobatiaa, kaupunkisuunnistusta, pelejä, leikkejä sekä videoiden kuvaamista!

Millainen on leiripäivien karkea ohjelma?

8.30-9.00 Leirien varsinainen ohjelma ei vielä ala, mutta paikalle saa jo tulla, pelejä ja leikkejä.
9.00-9.30 Ilmoittautuminen ja kokoontuminen.
9.30-11.00 Päivän ensimmäinen ohjattu harjoitus.
11.00-11.45 Lounastauko.
11.45-13.15 Päivän toinen ohjattu harjoitus.
13.15-13.30 Evästauko.
13.30-15.00 Leikkejä, pelejä ja kevyempää ohjelmaa päivän päätteeksi.
15.00-15.30 Leirien virallinen ohjelma on päättynyt, mutta lapset voivat olla ohjaajien kanssa aina klo 15.30 asti.

Mitä teen ensimmäisenä päivänä?

Saavu leiripaikalle klo 8.30-9.00 ja ilmoittaudu listan kanssa nimiä keräävälle ohjaajalle.

Missä harjoitukset pidetään?

Kannattaa varautua siihen, että harjoittelemme joka päivä sekä sisällä, että ulkona. Päivinä jolloin harjoitukset alkavat Tanner-salilla harjoittelemme kävelymatkan päässä salilta.

Parkour-leirillä ulkopäivien aikana ryhmät liikkuvat "spoteille" ohjaajien johdolla ja tutustuvat samalla Jyväskylän keskustan tarjoamaan urbaaniin harjoitteluympäristöön.

Mitä leirien hintaan sisältyy?

- Kahdet - kolmet ohjatut harjoitukset joka päivä. Ohjaajina Parkour Akatemian ammattitaitoiset ohjaajat
- Vakuutus; kaikki leiriläiset vakuutetaan tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa
- Lounas

Tarvitseeko varata omia eväitä?

Päiväleirien hintaan kuuluu lounas, mutta iltapäivälle kannattaa varata jotain välipalaa mukaan. Leirin aikana liikutaan paljon, niin on tärkeää että nälkä ei pääse yllättämään.

Älä kuitenkaan ota mukaan karkkia, sipsiä, limsaa tai muita herkkuja. Sen sijaan lastaa reppusi hedelmillä tai eväsleivillä jotta jaksat paremmin!

Missä ruokailu tapahtuu?

Ruokailu tapahtuu aivan Tanner-salin kulman takana olevassa Lounasravintola Kotiruoassa.

Ulkopäivien aikana etsimme jonkin rauhaisan paikan (yleensä yliopiston päärakennuksen viereinen kivikatsomo), jonne toimitetaan kenttälounas.

Mitä otan mukaan leirille?

Mukaan kannattaa ottaa juomapullo, vaatteet joissa voi liikkua vapaasti. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan jonkinlaiset kengät sisätreenejä varten (paljain jaloinkin pärjää sisällä). Paikan päälle kannattaa tulla kengillä joilla voi harjoitella ulkona, niin ei tarvitse kolmia kenkiä rahdata.

Parkour-leirille kannattaa ottaa mukaan aina säänmukaiset vaatteet, sillä harjoittelemme joka päivä myös ulkona (ellei ole aivan kaamea sää). Ulkopäivien aikana olemme sään armoilla. Jos oikein myrskyää, niin etsimme kyllä katetun paikan harjoitella, mutta sateisena päivänä kannattaa pakata mukaan kuivat vaihtovaatteet varuiksi.

Pääsenkö samaan ryhmään kaverini kanssa?

Leiriläiset jaetaan kahteen pienryhmään leirin alussa iän ja taitotason mukaan. Kaverit ja sisarukset pääsevät halutessaan samaan ryhmään, joten esitä toiveesi kun ilmoittaudut leirille ensimmäisenä päivänä!

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: jyvaskyla@parkourakatemia.fi tai 045 892 7302.