Parkour Akatemia :: Kausiryhmät

tanner

Kausiryhmät

Kevään kausiryhmien ilmoittautuminen tulee!

Lasten ryhmiin ja joihinkin aikuisten ryhmistä voi ilmoittautua - mutta myös sitoutua - yhdellä kertaa koko kaudeksi. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua myös yksittäisille tunneille kausi-ilmoittautumisen päätyttyä. Syyskausi alkaa 5.8.2019 ja päättyy 20.12.2019. Tunteja ei ole

  • Syyslomalla 14.-20.10.2019
  • Pyhäinpäivä 2.11
  • Itsenäisyyspäivä 6.12.2019

Ilmoittautuminen kausiryhmiin

Ilmoittautuminen alkaa 31.05.2019 ja päättyy 20.6.2019. Kausi-ilmoittautumisen päätyttyä kaikki Avoinna24:n kautta tehdyt varaukset ovat yksittäisten tuntien varauksia. Jos haluatte varata kausipaikan 20.6. jälkeen laittakaa asiasta viestiä toimistolla (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi).

Ryhmään ilmoittaudutaan menemällä Avoinna24:ssä viikolle 32 (5.8.-11.8.2019) ja varaamalla paikka haluamiisi ryhmiin. Ilmoittautumalla ryhmään ilmoitat, että haluat käydä kyseisessä ryhmässä JOKA viikko kauden loppuun asti.

Jos ilmoittautuminen ryhmään on onnistunut, Avoinna24:n Omissa ajanvarauksissa näkyy yksittäinen varaus tuohon ryhmään viikolla 32. Ilmoittautumisen päätyttyä tuo varaus monistetaan kattamaan koko kauden ja jokaisen viikon ajanvaraukset näkyvät Avoinna24:ssä.

Jos kausiryhmään ilmoittautuminen menee jonosijalle, niin laitamme teille tekstiviestiä, jos teille vapautuu kausipaikka ryhmään, jossa varmistamme että haluatte ottaa paikan vastaan (jos viestissä ei sanota mitään kausiryhmästä kyse on yksittäisen tunnin paikan saamisesta).

Ryhmien yksittäisille kerroille voi varata paikkoja kausi-ilmoittautumisen päätyttyä 20.6.2019, sen mukaan kuin tilaa on.

Yksittäisten tuntien peruminen

Tuntien peruminen tapahtuu Avoinna24:n kautta kuusi tuntia ennen ryhmän alkamista. Ilmoittautumisen päätyttyä ajanvaraukset löytyvät Avoinna24:n Omista ajanvarauksista.

Jos ette pääse ryhmään niin perukaa varaus, niin saamme kaikki halukkaat ryhmiin.

Jos tuon kuuden tunnin sisällä tapahtuu jotain, että ette pysty tulemaan ryhmään niin laittakaa tekstiviestiä toimistolle (kuka, mikä ryhmä ja miksi).

Kausiryhmän peruminen

Jos käy niin että ette haluakaan/pääsekään käymään enää jossain ryhmässä, niin laittakaa viestiä toimistolle. Vapautamme paikan seuraavana kausijonossa olevalle. Älkää poistako itse tunteja, koska muuten automaatio pilaa kaiken! 

Sama pätee jos perutte passinne tai kokeilunne päättyy.