Parkour Akatemia :: Kausiryhmät

tanner

Kausivarauksen tekeminen

Kevään kausi-ilmoittautuminen tulee!

Lasten ryhmiin ja joihinkin aikuisten ryhmistä voi ilmoittautua - mutta myös sitoutua - yhdellä kertaa koko kaudeksi. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua myös yksittäisille tunneille kausi-ilmoittautumisen päätyttyä. Syyskausi alkaa 5.8.2019 ja päättyy 20.12.2019. Tunteja ei ole

  • Syyslomalla 14.-20.10.2019
  • Pyhäinpäivä 2.11
  • Itsenäisyyspäivä 6.12.2019

Ilmoittautuminen ryhmiin koko kaudeksi

Keskitetty kausi-ilmoittautuminen alkaa 31.05.2019 ja päättyy 20.6.2019. Tämän ajan jälkeen kaikki Avoinna24:n kautta tehdyt varaukset ovat yksittäisten tuntien varauksia.

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen aikana, ryhmään ilmoittaudutaan menemällä Avoinna24:ssä viikolle 32 (5.8.-11.8.2019) ja varaamalla paikka haluamiisi ryhmiin. Ilmoittautumalla ryhmään ilmoitat, että haluat käydä kyseisessä ryhmässä JOKA viikko kauden loppuun asti. Jos kaikki meni oikein Avoinna24:n Omissa ajanvarauksissa näkyy varaus tuolle viikolle. Kausi-ilmoittautumisen päätyttyä Omissa ajanvarauksissa pitäisi näkyä kaikkien kuluvan kauden tuntien varaukset

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen mentyä, jos haluatte käydä koko kauden samassa ryhmässä kannattaa tehdä varaukset itse ryhmään koko kaudeksi. Vaihtoehtoisesti voitte laittakaa asiasta viestiä toimistolle (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi) ja Hattu tekee saman kahdella napin painalluksella. Huomaattehan, että varsinkin kauden alussa toimistoon tulee ihan sikana spostia ja puheluita ja viive voi olla useita päiviä.

Jos kausiryhmään ilmoittautuminen menee jonosijalle, niin laitamme teille tekstiviestiä, jos teille vapautuu kausipaikka ryhmään, jossa varmistamme että haluatte ottaa paikan vastaan (jos viestissä ei sanota mitään kausiryhmästä kyse on yksittäisen tunnin paikan saamisesta).

Ryhmien yksittäisille kerroille voi varata paikkoja kausi-ilmoittautumisen päätyttyä 20.6.2019, sen mukaan kuin tilaa on.

Yksittäisten tuntien peruminen

Tuntien peruminen tapahtuu Avoinna24:n kautta kuusi tuntia ennen ryhmän alkamista. Ilmoittautumisen päätyttyä ajanvaraukset löytyvät Avoinna24 Omat sivut -> Omat ajanvaraukset

Jos ette pääse ryhmään niin perukaa varaus, niin saamme kaikki halukkaat ryhmiin.

Jos tuon kuuden tunnin sisällä tapahtuu jotain, että ette pysty tulemaan ryhmään niin laittakaa tekstiviestiä toimistolle (kuka, mikä ryhmä ja miksi).

Kausiryhmän peruminen

Jos käy niin että ette haluakaan/pääsekään käymään enää jossain ryhmässä, niin laittakaa viestiä toimistolle. Vapautamme paikan seuraavana kausijonossa olevalle. Älkää poistako itse tunteja, koska muuten automaatio pilaa kaiken! 

Sama pätee jos perutte passinne tai kokeilunne päättyy.