Parkour Akatemia :: Tuntien varaaminen & lukujärjestys

Tanner_PKA_SK_logo_vierekkain.jpg

SYYSKAUDEN TUNNIT VARATTAVISSA! 

Kaikkien ryhmien tunteja voi varata vapaasti aina kauden loppuun asti. Huom. jos haluat käydä koko kauden samassa ryhmässä, se onnistuu yhä. Vaatii vain enemmän naputtelua (tai laita toimistolle viestiä, että haluat tehdä kausivarauksen)

Tule mukaan milloin vain, vaikka kesken kauden! Tantereella harrastetaan sirkusta ja parkouria harjoittelupassilla, joka tilataan täältä. Harjoittelupassilla voi osallistua niin monelle tunnille ja vapaavuorolle kuin haluaa. Taapero-parkouriin (1,5-3v+vanhempi) voi myös ilmoittautua kurssimuotoisesti (ks kurssit ja leirit). Osallistumalla ryhmiin sitoudut sääntöihin, jotka löydät täältä.

 
Lataa kauden lukujärjestys+salin aukioloajat alta:. 
Kevätkausi 7.1. - 24.5.2019 (PDF), aikuisten sirkustuntien viikottaiset teemat 
Kesäkausi 27.5. - 4.8.2019 (PDF)
Syyskausi 5.8. - 21.12.2019 (PDF) (päivitetty 1.7.2019)
 
Ohjatut ryhmät

Ryhmiä on kahdenlaisia:

Kausiryhmät. Useimmat lasten ja nuorten ryhmät. Kausiryhmiin on mahdollista ilmoittautua koko kaudeksi varaamalla paikka ryhmän ensimmäiseltä kokoontumiskerralta. Ilmoittaudu vain niihin, joissa aiot käydä vakituisesti. Kausi-ilmoittautumisen päätyttyä myös näihin voi ilmoittautua tunti kerralla, sen mukaan mitä ryhmään mahtuu. Kausiryhmiin ilmoittautumisesta ja tuntien perumisesta lisää täällä.

Tunti kerrallaan varattavat ryhmät. Perheryhmät, vapaavuorot ja useimmat aikuisten ryhmät. Kun kausi alkaa, ylijääneet paikat kausiryhmistä ovat myös varattavissa tunti kerrallaan.

Ilmoittaudu ryhmiin sivun alalaidasta ajanvarauskalenterista (vaatii sisäänkirjautumisen). Kun tilaat harjoittelupassin tai 2 viikon kokeilun, saat kutsun Avoinna24-ajanvarausjärjestelmään. ÄLÄ luo itse tunnuksia. Jos haluamasi tunti on jo täynnä, ilmoittaudu jonotuspaikalle. Ajanvaraustunnuksiin ja laskutukseen liittyvät kysymykset Herra Hatulle: laskutus[at]parkourakatemia.fi

Varattujen tuntien peruminen. Peru varaus Omat sivut -välilehdeltä. Varauksen voi perua kuusi tuntia ennen ryhmän alkua, jonka jälkeen paikkaa ei voi enää perua. Jatkuvasti saapumatta jättäminen -> me soitellaan perään ja kysellään että mitäs mitäs!. Jos nouset jonosta tunnille alle kuusi tuntia ennen ryhmän alkamista, etkä saa peruutettua paikkaasi, ei haittaa.

Vapaa harjoittelu

Tantereen parkour- ja sirkusharrastajille järjestetään vapaavuoroja lajeille ominaiseen vapaaseen harjoitteluun. Lue lisää täältä. Lisäksi voimaharjoittelutila ja salit välineineen ovat yli 18-vuotiailla harrastajilla vapaasti käytettävissä silloin kun Tanner-salin ovi on auki, jos tiloissa ei ole varauksia. Salin varaustilanteen näkee ajanvarauskalenterista (alla). Varmista aina ennen harjoittelua välineet ja niiden turvallisuus, kuten mustat liukuesteet parkouresteiden alla ja patjan käyttö ilma-akrobatiaharjoittelussa.

Varusteista

Sirkustunneilla on korut ja terävät yksityiskohdat kuten vetoketjut vaatteissa kielletty, koska esim. trampoliinin verkko ja  ilma-akrobatiakankaat saattavat vaurioitua. Sirkustunnille tultava kädet ja jalat pestyinä. Ilma-akrobatiaa varten kainalot, reidet, polvitaipeet ja keskivartalon peittävät vaatteet, esim. t-paita ja collegehousut / legginsit.

Parkour-tuntien sisäharjoituksissa puhtaat kengät, ulkoharjoituksissa säänmukainen liikuntavarustus. Sisäharjtoituksiin kevyt liikuntavarustus (t-paita, verkkarit). Jalkineiksi käyvät mitkä tahansa lenkkarit, kunhan ne ovat sisäkäyttöön pyhitetyt. Ulkoharjoituksiin esimerkiksi verryttelyasu ja lenkkarit. Jalkineiksi käyvät tennaritkin, mutta skeittikengät voivat olla liukkaat. Pieni sade ei parkouraamista estä, kunhan pukeutuu riittävän lämpimästi. 

AJANVARAUSKALENTERI ISOMPANA LINKKI