Parkour Akatemia :: Tuntien varaaminen & lukujärjestys

Jyväskylän Tanner-sali

Tule mukaan milloin vain, vaikka kesken kauden! 
Tunneille ilmoittautuminen vaatii Tantereen harjoituspassin jonka voi tilata täältä (älä siis yritä itse luoda tunnuksia Avoinna24:n kautta). Osallistumalla ryhmiin sitoudut sääntöihin, jotka löydät täältä.
 
Lataa kesäkausien lukujärjestykset alta:.
Kesäkausi I 22.5.-2.7.2017 (PDF). Lomailemme helatorstaina 24.5. ja juhannuksena 22.-25.6.
Kesäkausi II 3.7.-31.7.2017 (PDF). Toimisto lomalla.
 
Ohjatut ryhmät

Ilmoittaudu tunneille sivun alalaidasta ajanvarauskalenterista.

Vapaa harjoittelu

Vapaavuorojen ajaksi on Tantereen hulppea harjoitustila varattu parkour- ja sirkusharrastajille lajeille ominaiseen vapaaseen harjoitteluun. Lue lisää täältä. 

Voimaharjoittelutila ja kaikki salit välineineen - nyt siis myös parkoursali ja vertikaalikankaat - ovat yli 18-vuotiailla harrastajilla vapaasti käytettävissä salin aukioloaikoina, jos tiloissa ei ole varauksia. Varmista aina ennen harjoittelua välineet ja niiden turvallisuus, kuten mustat liukuesteet parkouresteiden alla ja patjan käyttö ilma-akrobatiaharjoittelussa, ja muista noudattaa varovaisuutta. Tarkista etukäteen ajanvarauskalenterista, että tiloissa ei ole varauksia. Tantereen aukioloajat ovat lukujärjestyksessä, jonka voit ladata yllä olevasta linkistä.

Varusteista

Sirkustunneilla on korut ja terävät yksityiskohdat kuten vetoketjut vaatteissa kielletty, koska esim. trampoliinin verkko ja  ilma-akrobatiakankaat saattavat vaurioitua. Sirkustunnille tultava kädet ja jalat pestyinä. Ilma-akrobatiaa varten kainalot, reidet, polvitaipeet ja keskivartalon peittävät vaatteet, esim. t-paita ja collegehousut / legginsit.

Parkour-tuntien sisäharjoituksissa puhtaat kengät. Kevyt liikuntavarustus (t-paita, verkkarit). Jalkineiksi käyvät mitkä tahansa lenkkarit, kunhan ne ovat sisäkäyttöön pyhitetyt.

Parkour-tuntien ulkoharjoituksiin tulee varata säänmukainen liikuntavarustus. Hyvin toimiva on esimerkiksi verryttelyasu ja tavalliset lenkkikengät. Jalkineiksi käyvät muunkinlaiset tennarit, mutta esimerkiksi skeittikengät voivat olla liukkaat. Pieni sade ei parkouraamista estä, mutta silloin kannattaa pukeutua riittävän lämpimästi.

Ajanvarauskalenteri

Tunneille paikkojen varaaminen vaatii sisäänkirjautumisen. Kun tilaat harjoittelupassin tai 2 viikon kokeilun, saat kutsun Avoinna24-ajanvarausjärjestelmään. ÄLÄ luo itse tunnuksia. 

Varauksen peruminen. Peru varaus Omat sivut -välilehdeltä. Varauksen voi perua kuusi tuntia ennen ryhmän alkua, jonka jälkeen paikkaa ei voi enää perua. Kolme saapumatta jättämistä -> menetät varausoikeutesi. Sen saat auki soittamalla toimistoon ma-pe klo 12-16. Toki joskus pyöränrengas puhkeaa, kiukkupuuska tai sairastuminen yllättää, se on elämää.

Jonotuspaikat. Jos haluamasi tunti on jo täynnä, kannattaa ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos nouset jonosta tunnille, muttet pääse paikalle etkä saa peruutettua paikkaasi, ei haittaa.

Ajanvaraustunnuksiin ja laskutukseen liittyvät kysymykset kannattaa ohjata suoraan niistä vastaavalle toimistoapina Herra Hatulle: laskutus[at]parkourakatemia.fi

  Lasten ryhmä (4-12v)
  Nuorten ryhmä (10-16v)
 

Aikuisten ryhmä (+15v)

  Perheryhmä ja perhevapaavuoro - Jos perheestä osallistuu kaksi henkilöä, toisella on oltava passi (lapsella tai aikuisella). Jos perheestä osallistuu 3-4 hlöä-> 2 passia, 5-6 hlöä->3 passia.
  Vapaavuoro - Alle 12-vuotias vain vanhemman kanssa.
  Sekaryhmä - Kaikentasoisille ja -ikäisille. 7-12-vuotias voi tulla aikuisen kanssa, jos molemmilla on passi.

Alkeet. Haluat edetä rauhassa tai sinulla ei ole aiempaa harrastuskokemusta.

Perus. Harrastuskokemusta on takana jo joitakin vuosia. Lue ryhmäkuvauksessa mahdollisesti mainitut vaatimukset.

Edistyneet. Jos et tiedä, onko tämä ryhmä sinulle sopiva, kysy ohjaajaltasi. Luethan ryhmäkuvauksessa mainitut vaatimukset.

Ei tasomerkintää. Kaikentasoisille, ohjaaja eriyttää tunnilla.