Parkour Akatemia :: Jyväskylä

Pasila_logo_nettisivuille2.png

Jyväskylän Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Meillä on käytössä harjoittelupassijärjestelmä, jossa saat kuukausimaksulla osallistua kaikille Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun tarjoamille tunneille. Mukaan pääsee milloin vain! Tuntitarjonta löytyy täältä.

Tule kokeilemaan kahdeksi viikoksi

Toivotamme sinut tervetulleeksi kokeilemaan kaikkea tarjoamaamme sisältöä 2 viikon ajan ilmaiseksi! Tarkat ohjelmat ja tuntikuvaukset löydät lukujärjestyksestämme, saat siihen tunnukset alla olevasta linkistä. Voit myös tulla paikan päälle katsomaan tiloja, jolloin voimme yhdessä pohtia mitä sinulle sopivaa meiltä voisi löytyä.

TILAA 2 VIIKON ILMAINEN KOKEILUPASSI


Harjoittelupassilla rajatonta ja ajatonta liikuntaa

Voit myös tilata suoraan harjoittelupassin, jolla pääset rajoituksetta kaikille ikäryhmällesi sopiville tunneille lajista riippumatta. Lisäksi yli 18-vuotiailla on vapaa pääsy harjoittelemaan salin aukioloaikoina, mikäli salissa ei ole varauksia. Tällöin ovat käytössäsi paitsi permannot ja voimaharjoittelutila, myös vertikaalikankaat ja parkoursali. 


Jyväskylän Parkour Akatemia toimii nykyään yhdessä Jyväskylän Sirkuskoulun kanssa. Opetus on hyvätunnelmaista, hauskaa ja laadukasta! Parkour- ja sirkusryhmiä on kaikenikäisille.

Yhdellä harjoittelupassilla saat harrastaa kaikkia opettamiamme lajeja ja harjoitella vapaavuoroilla.  

Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian Tanner -salimme on lajien lähtökohdista suunniteltu ja rakennettu. Yli 600 neliömetriä on valjastettu sirkuksen, parkourin, joogan ja voimailulajien käyttöön! Tanner löytyy osoitteesta Ahjokatu 12. Tervetuloa!

Voit tarkastella lukujärjestystä ajanvarausjärjestelmästämme. Tunteja on ympäri vuoden.

YHTEYSTIEDOT

Tanner / Parkour Akatemian keskustoimisto (Jyväskylä)

jyvaskyla [ät] parkourakatemia.fi

045 892 7302 ma-pe 12-16

Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä (käynti Seppäläntien puolelta)

Aukioloajat (jolloin pääsee mm. kuntosalille):

Arkisin klo 12:00:sta viimeisen tunnin päättymiseen (monesti jo aikaisemminkin, mutta viimeistään klo 12).

Viikonloppuisin tuntien ja syntymäpäivien aikana.

AJANKOHTAISTA

RSS Icon