Parkour Akatemia :: Töihin meille?

Töihin meille?

Haemme uusia apuohjaajia ympäri vuoden avustamaan lasten ja nuorten parkour-ryhmien ohjaamisessa. Mikäli olet vähintään 15-vuotias, sinulla on vähintään kahden vuoden harrastuskokemus ja mielenkiintosi ohjaamista kohtaan on herännyt, ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella! Olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla ja mahdollisesti kutsumme haastatteluun, mikäli haemme uusia apuohjaajia juuri sillä hetkellä.

Kaikki uudet ohjaajat harjoittelevat ensin tunneilla kolmantena yhdessä kahden kokeneen ohjaajan kanssa. Velvoitamme uudet ohjaajat myös käymään Suomen Parkour Yhdistyksen ohjaajakoulutuksen, josta löydät lisätietoja täältä. Koulutuksia on vain muutaman kerran vuodessa, joten tarvittaessa harjoittelun voi jo aloittaa ennen koulutusta. Tuemme koulutukseen osallistuvia ohjaajiamme jolloin koulutuksen hinnaksi jää 80€. Vasta koulutuksen ja harjoittelun jälkeen voit ohjata varsinaisia harjoituksia.

Muista että ohjaaminen on jatkuvaa harjoittelua ja opiskelua, eli älä epäröi ottaa yhteyttä vaikka sinulla ei vielä olisikaan kokemusta!