Parkour Akatemia :: Tiiviskurssit

banneri_nettisivuille_FINAL.jpgTiiviskurssit

Nyt on mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan parkouria ja samalla ottaa haltuun uusi harrastus kesälle! Tiiviskurssit ovat kahden päivän viikonloppukursseja ja kumpikin päivä sisältää 2,5 tunnin harjoituksen. Viikonlopun aikana tutustutaan turvallisesti parkourin perustekniikoihin, etsitään kullekin luontaisia tyylejä liikkua ja opitaan tarkastelemaan ympäröimäämme urbaania ympäristöä uusin silmin.

Tulevat tiiviskurssit:

Kurssin nimi Päivämäärä Kellonaika (la-su) Hinta Paikka Ilmoittautuminen
Aikuisten parkourSTARTTI 12.-13.8.2017  14-16.30  50€ Pasila/Kumpulantie1 Ilmoittaudu tästä!

Missä kurssit järjestetään?

Ensisijaisesti kurssit järjestetään ulkona Itä-Pasilan suosituilla harjoittelupaikoilla eli "spoteilla". Pahan sateen sattuessa harjoitukset kuitenkin siirretään sisätiloihin Parkour Akatemian salille osoitteeseen Kumpulantie 1. Kokoontuminen salin etuoven edessä.

Mitä tarvitsen mukaan kurssille?

Säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet ja juomapullon. Tavallisilla lenkkareilla pärjäät hyvin. 

Tarvitseeko kurssille osallistuakseen hyvän pohjakunnon tai SM-mitalin voimistelusta?

Ei missään nimessä. Parkour on laji, jota jokainen voi harrastaa oman ikänsä ja lähtötasonsa puitteissa. Kaikki tekniikat ja harjoitukset on mahdollista suorittaa hyvin matalalla ja pienesti ennen siirtymistä eteenpäin.

 

 KURSSIKOHTAISET TIEDOT

Aikuisten parkourSTARTTI

Matalan kynnyksen tiiviskurssi kaikille 16 -vuotiaille ja sitä vanhemmille ihmisille! Kurssilla harjoitellaan parkourin perustekniikoita sekä lajinoimaista liikkumista erilaisissa ympäristöissä. Kurssi sopii erityisesti aloittelijoille, ja toimiikin oivana ponnahduslautana parkourharrastuksen aloittamiseen! Kurssilla harjoitellaan sekä ulko- että sisätiloissa.

Kurssin ohjaajana toimii Petteri Pesonen. 

 

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: helsinki@parkourakatemia.fi tai 0503417157 (arkisin klo 10-15)