Parkour Akatemia :: Tiiviskurssit

Tiiviskurssit

Nyt on mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan parkouria ja samalla ottaa haltuun uusi harrastus! Tiiviskurssit ovat yleensä kahden päivän kursseja ja kumpikin päivä sisältää 2h harjoituksen, poikkeuksena TaaperoParkour, jonka harjoitukset kestävät 45min kolmena lauantaina peräkkäin. Kurssien aikana tutustutaan turvallisesti parkourin perustekniikoihin, etsitään kullekin luontaisia tyylejä liikkua ja opitaan tarkastelemaan ympäröimäämme urbaania ympäristöä uusin silmin.

Tulevat tiiviskurssit:

Kurssin nimi Päivämäärä Kellonaika  Hinta Paikka Ilmoittautuminen
Naisten Parkour-kurssi 12.-13.5.2018 12-14 50€ Pasila/Kumpulantie1 Siirry ilmoittautumaan

 

Missä kurssit järjestetään?

Ensisijaisesti kurssit järjestetään ulkona Itä-Pasilan suosituilla harjoittelupaikoilla eli "spoteilla". Pahan sateen tai kovan pakkasen sattuessa harjoitukset kuitenkin siirretään sisätiloihin Parkour Akatemian salille osoitteeseen Kumpulantie 1. Kokoontuminen salin etuoven edessä. 

Mitä tarvitsen mukaan kurssille?

Säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet, sisäliikuntavarusteet ja puhtaat sisäkengät sekä juomapullon. Tavallisilla lenkkareilla pärjäät hyvin!

Tarvitseeko kurssille osallistuakseen hyvän pohjakunnon tai SM-mitalin voimistelusta?

Ei missään nimessä. Parkour on laji, jota jokainen voi harrastaa oman ikänsä ja lähtötasonsa puitteissa. Kaikki tekniikat ja harjoitukset on mahdollista suorittaa hyvin matalalla ja pienesti ennen siirtymistä eteenpäin.

KURSSIKOHTAISET TIEDOT

Naisten Parkour-kurssi

Matalan kynnyksen tiiviskurssi kaikille yli 16-vuotiaille naispuolisille ihmisille. Kurssilla harjoitellaan parkourin perustekniikoita sekä lajinoimaista liikkumista erilaisissa ympäristöissä. Kurssi sopii erityisesti aloittelijoille, ja toimiikin oivana ponnahduslautana parkourharrastuksen aloittamiseen! Kurssilla saavat haastetta kuitenkin myös kokeneemmatkin parkourharrastajat. Kurssilla harjoitellaan sekä ulko- että sisätiloissa.

Kurssin ohjaajana toimivat Iida Laiho ja Judit Sziva.

 

 

 

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: helsinki@parkourakatemia.fi tai 0503417157 (arkisin klo 10-15)