Parkour Akatemia :: Tiiviskurssit

Tiiviskurssit

Nyt on mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan parkouria ja samalla ottaa haltuun uusi harrastus! Tiiviskurssit ovat kahden päivän kursseja ja kumpikin päivä sisältää 2h harjoituksen. Kurssien aikana tutustutaan turvallisesti parkourin perustekniikoihin, etsitään kullekin luontaisia tyylejä liikkua ja opitaan tarkastelemaan ympäröimäämme urbaania ympäristöä uusin silmin.

Tulevat tiiviskurssit:

Kurssin nimi Päivämäärä Kellonaika (molemmat päivät) Hinta Paikka Ilmoittautuminen
Perheiden parkour-viikonloppu 8.-9.1.2018  16-18  70€ Pasila/Kumpulantie1 Ilmoittaudu tästä!
Aikuisten parkourSTARTTI 8.-9.1.2018 18:30-20:30  50€ Pasila/Kumpulantie1
Ilmoittaudu tästä!
Lasten parkourSTARTTI 10.-11.1.2018 16-18  50€ Pasila/Kumpulantie1 Ilmoittaudu tästä!
Nuorten parkourSTARTTI 10.-11.1.2018 18:30-20:30  50€ Pasila/Kumpulantie1 Ilmoittaudu tästä!

Missä kurssit järjestetään?

Ensisijaisesti kurssit järjestetään ulkona Itä-Pasilan suosituilla harjoittelupaikoilla eli "spoteilla". Pahan sateen tai kovan pakkasen sattuessa harjoitukset kuitenkin siirretään sisätiloihin Parkour Akatemian salille osoitteeseen Kumpulantie 1. Kokoontuminen salin etuoven edessä. 

Mitä tarvitsen mukaan kurssille?

Säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet, sisäliikuntavarusteet ja puhtaat sisäkengät sekä juomapullon. Tavallisilla lenkkareilla pärjäät hyvin!

Tarvitseeko kurssille osallistuakseen hyvän pohjakunnon tai SM-mitalin voimistelusta?

Ei missään nimessä. Parkour on laji, jota jokainen voi harrastaa oman ikänsä ja lähtötasonsa puitteissa. Kaikki tekniikat ja harjoitukset on mahdollista suorittaa hyvin matalalla ja pienesti ennen siirtymistä eteenpäin.

KURSSIKOHTAISET TIEDOT

Aikuisten parkourSTARTTI

Matalan kynnyksen tiiviskurssi kaikille yli 16-vuotiaille. Kurssilla harjoitellaan parkourin perustekniikoita sekä lajinoimaista liikkumista erilaisissa ympäristöissä. Kurssi sopii erityisesti aloittelijoille, ja toimiikin oivana ponnahduslautana parkourharrastuksen aloittamiseen! Kurssilla harjoitellaan sekä ulko- että sisätiloissa.

Kurssin ohjaajana toimii Petteri Pesonen.

Perheiden parkour-viikonloppu

Kurssi starttaa molempina päivinä kello 12.00  ja päättyvät kello 14.30. Lauantaina kokoontuminen tapahtuu harjoitussalillamme osoitteessa Kumpulantie 1. Leiripäivä sisältää yhden 20 minuutin evästauon. Leiripäivien aikana liikutaan myös sään salliessa Itä-Pasilan otollisilla ulkoharjoittelupaikoilla eli "spoteilla". 

Mukaasi tarvitset liikuntavarusteet niin sisä- kuin ulko-olosuhteisiinkin, juomapullon sekä evästä evästauolla syötäväksi. 

Leireille voivat osallistua kaikentasoiset 4-7 -vuotiaat lapset ja heidän vanhempansa. Leireillä niin lapset kuin vanhemmatkin pääsevät harjoittelemaan oman taitotasonsa mukaan. 

Kurssin ohjaajana toimii Petteri Pesonen.

 

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: helsinki@parkourakatemia.fi tai 0503417157 (arkisin klo 10-15)