Parkour Akatemia :: Syysleirit 2019 - ilmoittautuminen on auki!

SYYSLOMAN LEIRIT PASILASSA & LAUTTASAARESSA 

Syyskuva.jpg

LAUTTASAARI

AIKATAULU: Ma-ke 14.-16.10. klo 9-15
PAIKKA: Helsingin Parkour Akatemia, Lauttasaari (Vattuniemenkatu 7)
HINTA: 120€
ILMOITTAUTUMINEN

Lauttasaaressa järjestetään taas syyslomalla kolmipäiväinen parkour- ja sirkusleiri 7-12-vuotiaille. Leirillä tutustutaan erilaisiin parkour-tekniikoihin sekä sirkuslajeihin, kuten lattia- ja ilma-akrobatiaan sekä jongleeraukseen. Luvassa on vauhdikasta menoa hauskojen pelien ja mielekkäiden haasteiden parissa!

Leiripäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15 ja ruokailu päivän aikana tapahtuu omilla eväillä. Sirkusharjoitukset pidetään pääsääntöisesti sisällä mutta parkourin osalta käydään sään salliessa myös ulkona salin lähispoteilla harjoittelemassa. Leiri sopii mainiosti sekä lajeja pidempään harrastaneille että niihin vasta tutustuville lapsille.

 

PASILA

AIKATAULU: Ma-ke 14.-16.10. klo 9-15
PAIKKA: Helsingin Parkour Akatemia, Pasila (Kumpulantie 1)
HINTA: 120€
ILMOITTAUTUMINEN

Järjestämme lapsille parkourleirin tänä vuonna myös syyslomalla! 

Leiri on kolmepäiväinen ja ajoittuu syysloman alkuun viikolle 42, 14.-16.10.

Jokainen leiripäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 15.00. Aloitamme jokaisen päivän saliltamme osoitteessa Kumpulantie 1, mutta saatamme sään salliessa harjoitella päivän aikana myös lähialueen "ulkospoteilla". Varaa mukaan siis sisäliikuntavarustus, että säänmukainen ulkoliikuntavarustus.

Leirillä ruokailu tapahtuu omatoimisesti omilla eväillä. Ohjaajat opastavat leirillä milloin on aika syödä lounasta ja evästä. Salillamme on jääkaappi ja kaksi mikroa, joten myös kylmää vaativien ruokien säilyttäminen sekä lämmittäminen onnistuu.

Leirin ohjelmaan kuuluu ennalta suunniteltuja parkourharjoituksia, pelejä ja leikkejä ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Kaikki harjoitukset on mahdollista suorittaa omaan tasoon suhteutettuna, joten aiemmalla parkourkokemuksellasi ei ole välilä. Mukaan tarvitset vain innostusta ja reipasta mieltä! Tervetuloa!