Parkour Akatemia :: Ohjaajat

Ohjaajat

Parkour Akatemian tunneista Helsingissä vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjustiimi. Kaikki ohjaajat ovat A.D.A.P.T-koulutettuja ja omaavat oman pitkän harrastustaustan lajista. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille. 

Juho Kuusisaari

miniprofiili.jpg

Juho aloitti parkourin harrastamisen vuonna 2004 Seinäjoen lakeuksilla. Hän on yksi Suomen pisimpään harrastaneita ja tunnetuimpia nimiä parkour-piireissä. Vuodesta 2011 Juho on elättänyt itsensä parkourilla mm. ohjaamisen, esitysten ja koulutusten kautta. Parkourista hän innostui, koska se tarjosi mahdollisuuden kilpailla vain itseään vastaan ja kehittyä monipuolisesti ympäristö harjoitusalueena. Myöhemmin parkourista onkin muodostunut Juholle elämäntapa, jonka kautta hän on löytänyt ystäviä, työn, harrastuksen ja terveellisen elämäntyylin. Juho matkustelee säännöllisesti myös ulkomailla joko ohjaamassa tapahtumissa tai harjoittelemassa itse.

A.D.A.P.T.-taso 2

Petteri Pesonen

petteri.jpg

Petteri on harrastanut parkouria säännöllisesti vuodesta 2007 alkaen. Tällä hetkellä hän kuuluu selkeästi Suomen tunnetuimpiin nimiin niin omien taitojensa kuin myös ohjaamisen puolesta. Petteri on tunnettu räjähtävästä ja sulavasta liikkumistyylistään, sekä monipuolisesta teknisesta osaamisesta. Jyväskylässä aiemmin vaikuttanut Petteri muutti pääkaupunkiseudulle syksyllä 2015 ja ohjaakin nyt ahkerasti Helsingin alueen tunneilla.

A.D.A.P.T.-taso 1

Selim Virtanen

selim.jpg 

A.D.A.P.T.-taso 1

Toni Takala

toni.jpg

Toni aloitti jo vuonna 2006 ja kuuluu myös samaan Seinäjoelta ponnistaneeseen porukkaan. Hänellä on ohjaamiskokemusta runsaasti vuodesta 2011 lähtien muutamastakin eri kaupungista. Tällä hetkellä Toni ohjaa useilla tunneilla Helsingissä läpi viikon. Ohjaamisen lisäksi Toni opiskelee osteopatiaa sekä on valmistunut hierojaksi. Ihmisen fysiologia ja keho kiinnostavat Tonia ja onkin mielenkiintoista saada tietoa yhdistettynä pitkään parkour-kokemukseen.

A.D.A.P.T-taso 1

Mikko Kaasinen

mikko.jpg

Mikko kuuluu mukaan nuorempaan ja nopeasti kehittyneeseen sukupolveen. Hän on harrastanut parkouria vuodesta 2012 sekä aloitti ohjaamaan ryhmissä vuoden 2015 alusta. Mikon rauhallinen persoona ja mielenkiinto lajia kohtaan takaavat jokaiselle sopivaa sisältöä tunneilla. Parkourissa Mikkoa kiinnostaa nimenomaan tekemisen vapaus ja itsensä toteuttaminen. Lisäksi Mikko suorittaa tällä hetkellä siviilipalvelustaan Parkour Akatemialla.

A.D.A.P.T-taso 1

Iida Laiho

iidan_esittelykuva.jpg

Iidalla on parkourista kokemusta kaksi vuotta, mutta hän on kehittynyt nopeasti vahvan liikuntataustansa vuoksi. Aikaisempiin harrastuksiin kuuluvat 12 vuoden kokemus jalkapallosta sekä muutama vuosi voimistelua. Nopeaa ja ketterää Iidaa parkourissa kiinnostaa eniten liikkumisen vapaus ja itsensä ylittäminen. Ohjaajana hän on kannustava ja kokemusta hänellä on ohjauksesta eri lajien parissa jo 7 vuoden ajalta. Hierojan koulutus sekä omakohtaiset kokemukset liikuntavammoista ovat antaneet Iidalle tietoa ihmiskehon toiminnasta sekä kehon huoltamisesta. 

A.D.A.P.T-taso 1

Eljas Lehtonen

Eljas_turn.png

Eljas kuuluu myös mukaan nuorempaan ja nopeasti kehittyneeseen sukupolveen. Parkourin Eljas aloitti vuonna 2010 ja Helsingin ohjaajatiimiin Eljas liittyi vuonna 2016. Parkourissa Eljasta eniten viehättää lajin monipuolisuus sekä lajin harjoittelusta saatava hyöty. Parkourin lisäksi Eljas viettää aikaa myös thainyrkkeilyn parissa. 

 A.D.A.P.T-taso 1