Parkour Akatemia :: Perheiden parkour-viikonloput

Perheiden parkour-viikonloput 2019perheleirit parkour akatemia

Suositut perheviikonloput liikuttavat lapsia ja vanhempia yhtä lailla ja vieläpä samaan aikaan! Lauantain ja sunnuntain aikana leikitään ja liikutaan parkourin merkeissä, niin sisällä harjoitussalissamme (Kumpulantie 1) kuin sään salliessa ulkona Itä-Pasilan kesässä. 

Perheiden parkour-viikonloput (2 päivää, aikuinen+lapsi 4-7v)

 

Leirin nimi Aika Paikka Hinta Ilmoittautuminen
Perheiden parkour-viikonloppu 1 25.-26.5. Pasila/Kumpulantie 1 70€  ILMOITTAUDU
Perheiden parkour-viikonloppu 2 15.-16.6. Pasila/Kumpulantie 1 70€  ILMOITTAUDU

Leiri-info

Leiripäivät

Leiripäivät starttaavat molempina päivinä kello 12.00  ja päättyvät kello 15.00. Lauantaina kokoontuminen tapahtuu harjoitussalillamme osoitteessa Kumpulantie 1. Leiripäivä sisältää yhden 20 minuutin evästauon. Leiripäivien aikana liikutaan myös sään salliessa Itä-Pasilan otollisilla ulkoharjoittelupaikoilla eli "spoteilla". 

Mitä tarvitsen mukaani?

Mukaasi tarvitset liikuntavarusteet niin sisä- kuin ulko-olosuhteisiinkin, juomapullon sekä evästä evästauolla syötäväksi. 

Kenelle leiri on suunnattu?

Leireille voivat osallistua kaikentasoiset 4-7 -vuotiaat lapset ja heidän vanhempansa. Leireillä niin lapset kuin vanhemmatkin pääsevät harjoittelemaan oman taitotasonsa mukaan. 

 

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: helsinki@parkourakatemia.fi tai 0503417157 (arkisin klo 11-13) Huom! Toistaiseksi puhelinaikamme ovat lyhyemmät. Suosittelemme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse.