Parkour Akatemia :: Lasten parkour-leirit

Parkourleirit lapsille 201910af5b1e73ca85c2af3b8a9b46ae6e73_f1663.jpg

Lasten kesäleirit ovat viisipäiväisiä päiväleirejä 7-14-vuotiaille! Leirejä järjestetään kesä- ja elokuussa. Leiriläiset jaetaan ryhmiin iän mukaisesti eli lapset pääsevät harjoittelemaan samanikäisten kanssa.

Leirit järjestetään Helsingin Parkour Akatemian Itä-Pasilassa sijaitsevalla salilla ja sen ympäristössä, ja suurin osa harjoituksista onkin ulkona.

Leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osanottajille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä. Juostaan, hypitään, kiivetään, pidetään hauskaa ja leikitään hauskoja parkourleikkejä!

Katso leirit ja lisätiedot alempaa.

Leirin nimi Aika Paikka Hinta  Ilmoittautuminen
Parkour kesäleiri 1  3.-7.6.

Pasila/
Kumpulantie 1

220€  ILMOITTAUDU
Parkour kesäleiri 2  10.-14.6.

Pasila/
Kumpulantie 1

220€  ILMOITTAUDU
Parkour kesäleiri 3  29.7.-2.8.

Pasila/
Kumpulantie 1

220€  ILMOITTAUDU

Jokainen leiripäivä alkaa klo 9 ja päättyy klo 15. Leirille voi tuoda lapsen jo klo 8 aamulla ja hakea vasta klo 16, jos esimerkiksi vanhempien töiden takia leiriläisen hakeminen viivästyy. Tuolloin leirin varsinainen ohjelma ei ole käynnissä, mutta vähintään yksi ohjaaja on paikalla valvomassa leiriläisiä. Salillamme on mahdollisuus pelailla lautapelejä ym. ajankuluksi. Leiripäivät alkavat ja päättyvät aina osoitteesta Kumpulantie 1, mutta päivän aikana leiriläiset liikkuvat Pasilan ulkoharjoittelupaikoilla. Ohjelmassa on parkourin lisäksi akrobatiaa, kaupunkisuunnistusta, pelejä, leikkejä sekä videoiden kuvaamista!

Millainen on leiripäivien karkea ohjelma?

8.00-9.00 Leirien varsinainen ohjelma ei vielä ala, mutta paikalle saa jo tulla, pelejä ja leikkejä.
9.00-9.30 Ilmoittautuminen ja kokoontuminen salilla. Siirtyminen yhdessä päiväkohtaiselle harjoituspaikalle.
9.30-11.00 Päivän ensimmäinen ohjattu harjoitus.
11.00-11.45 Lounastauko ulkona (sään salliessa).
11.45-13.15 

Päivän toinen ohjattu harjoitus.

13.15-13.30

Evästauko ulkona (sään salliessa).

13.30-15.00

Leikkejä, pelejä ja kevyempää ohjelmaa päivän päätteeksi.

15.00-16.00

Leirien virallinen ohjelma on päättynyt, mutta lapset voivat olla ohjaajien kanssa aina klo 16.00 asti.

Mitä teen ensimmäisenä päivänä?

Saavu leiripaikalle klo 8.30-9.00 ja ilmoittaudu listan kanssa nimiä keräävälle ohjaajalle.

Missä harjoitukset pidetään?

Parkourtreenit ovat aina ulkona ja harjoituspaikka vaihtuu päivittäin. Ryhmät liikkuvat "spoteille" ohjaajien johdolla ja tutustuvat samalla lähialueen tarjoamaan urbaaniin harjoitteluympäristöön. Kovan sateen sattuessa harjoitukset ovat sisällä salissamme. Osa akrobatiaharjoituksista on salilla sisätiloissa.

Mitä leirien hintaan sisältyy?

  • Kahdet - kolmet ohjatut harjoitukset joka päivä. Ohjaajina kokeneita parkourin ammattilaisia!
  • Vakuutus; kaikki leiriläiset vakuutetaan tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa

Miten varaudun ruokailuun?

Ota mukaan riittävän tukeva lounas jota pystyt pitämään mukana repussasi. Sen lisäksi on hyvä varata mukaan hieman evästä pienemmille tauoille. Päivät ovat pitkiä ja raskaita, joten riittävästä energiansaannista on huolehdittava.

Älä ota mukaan karkkia, sipsiä, limsaa tai muita herkkuja. Sen sijaan lastaa reppusi hedelmillä, eväsleivillä ja runsaalla määrällä vettä, jotta jaksat paremmin!

Missä ruokailu tapahtuu?

Ruokailu tapahtuu ulkona sopivassa rauhallisessa ja varjoisassa paikassa lähellä edellistä harjoituspaikkaa.

Mitä otan mukaan leirille?

Kaikille leireille mukaan juomapullo! Päivien aikana pulloa on mahdollisuus täyttää. Varaudu kutakin päivää varten erikseen säänmukaisella varustuksella. Suurin osa harjoituksista on ulkona, mutta pahimman myrskyn sattuessa kohdalle harjoitukset voidaan siirtää sisätiloihin. Sisätreenejä varten voit varata reppuun vaihtoshortsit tai muuta kevyempää vaatetta säästä riippuen.

Pääsenkö samaan ryhmään kaverini kanssa?

Leiriläiset jaetaan kahteen pienryhmään leirin alussa iän ja taitotason mukaan. Kaverit ja sisarukset pääsevät halutessaan samaan ryhmään, joten esitä toiveesi kun ilmoittaudut leirille ensimmäisenä päivänä!

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: helsinki@parkourakatemia.fi tai 0503417157 (arkisin klo 11-13) Huom! Toistaiseksi puhelinaikamme ovat lyhyemmät. Suosittelemme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse.

Leirejä Helsingissä on järjestetty jo pitkään. Tässä vuoden 2012 ensimmäinen porukka.