Parkour Akatemia :: Lasten parkour- ja sirkusleirit

Parkour- ja sirkusleirit lapsille 2019

Lasten kesäleirit ovat viisipäiväisiä päiväleirejä 7-14-vuotiaille! Leirejä järjestetään kesä- ja elokuussa. Leiriläiset jaetaan ryhmiin iän mukaisesti eli lapset pääsevät harjoittelemaan samanikäisten kanssa.

Leirit järjestetään Lauttasaaressa ja sen ympäristössä, ja suurin osa harjoituksista onkin ulkona.

Leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osallistujille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä. Juostaan, hypitään, kiivetään, kokeillaan useita eri sirkuslajeja ja pidetään hauskaa!

Katso leirit ja lisätiedot alempaa.

Leirin nimi Aika Paikka Hinta Ilmoittautuminen
Parkour ja sirkusleiri 1 3.-7.6. Lauttasaari/Vattuniemenkatu 7 220€ ILMOITTAUDU
Parkour ja sirkusleiri 2 10.-14.6. Lauttasaari/Vattuniemenkatu 7 220€ ILMOITTAUDU
Parkour ja sirkusleiri 3 17.-20.6. Lauttasaari/Vattuniemenkatu 7 175€ ILMOITTAUDU


Milloin ja missä leiri tapahtuu?

Jokainen leiripäivä alkaa klo 9 ja päättyy klo 15. Leirille voi tuoda lapsen jo klo 8 aamulla ja hakea vasta klo 16, jos esimerkiksi vanhempien töiden takia leiriläisen hakeminen viivästyy. Tuolloin leirin varsinainen ohjelma ei ole käynnissä, mutta vähintään yksi ohjaaja on paikalla valvomassa leiriläisiä. Leiripäivät alkavat ja päättyvät aina osoitteeseen Vattuniemenkatu 7.

Millainen on leiripäivien ohjelma?

8.00 - 9.00 Leirien varsinainen ohjelma ei vielä ala, mutta paikalle saa jo tulla, pelejä ja leikkejä
9.00 - 11.00 Ilmoittautuminen. Ohjatut parkour-/sirkusharjoitukset sisä- tai ulkotiloissa
11.00 - 12.30 Ruokailu ja taukotoimintaa
12.30 - 15.00 

Ohjatut parkour-/sirkusharjoitukset sisä- tai ulkotiloissa

15. 00 - 16.00

Leirien virallinen ohjelma on päättynyt, mutta lapset voivat olla ohjaajien kanssa aina klo 16.00 asti, jos vanhemmat eivät pääse hakemaan ennen tätä.

Mitä teen ensimmäisenä päivänä?

Saavu leiripaikalla klo 8.30-9.00 ja ilmoittaudu listan kanssa nimiä keräävälle ohjaajalle.

Missä parkourharjoitukset pidetään?

Parkourtreenit ovat sään salliessa aina ulkona ja harjoituspaikka vaihtuu päivittäin. Ryhmät liikkuvat "spoteille" ohjaajien johdolla ja tutustuvat samalla lähialueen tarjoamaan urbaaniin harjoitteluympäristöön!

Tämän lisäksi kaikki muu ohjelma, kuten geokätköily ja yhteiset leikit tapahtuvat joko parkour-spottien läheisyydessä, tai Lauttasaaren ympäristössä.

Missä sirkusharjoitukset pidetään?

Sirkustreenit ovat sisällä sirkussalissamme. Leiriläiset pääsevät kokeilemaan mm. ilma-akrobatiaa, lattia-akrobatiaa, käsinseisontaa ja jongleerausta.

Mitä leirien hintaan sisältyy?

  • Kahdet ohjatut harjoitukset joka päivä. Ohjaajina kokeneita parkour- ja sirkusammattilaisia!
  • Vakuutus; kaikki leiriläiset vakuutetaan tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa

Miten varaudun ruokailuun?

Ota mukaan riittävän tukeva lounas jota pystyt pitämään mukana repussasi. Sen lisäksi on hyvä varata mukaan hieman evästä pienemmille tauoille. Päivät ovat pitkiä ja raskaita, joten riittävästä energiansaannista on huolehdittava.

Älä ota mukaan karkkia, sipsiä, limsaa tai muita herkkuja. Sen sijaan lastaa reppusi hedelmillä, eväsleivillä ja runsaalla määrällä vettä, jotta jaksat paremmin!

Missä ruokailu tapahtuu?

Ruokailu tapahtuu harjoittelusalillamme. 

Mitä otan mukaan leirille?

Kaikille leireille mukaan juomapullo! Päivien aikana pulloa on mahdollisuus täyttää. Sen lisäksi ota mukaan vaihtovaatteita sisäharjoituksia varten. Permantomaton vuoksi sisällä ei käytetä kenkiä, vaan harjoitellaan paljain jaloin. Varaudu myös säänmukaisella varustuksella, sillä välillä sää on arvaamaton ja osa harjoituksista on aina ulkona. 

Pääsenkö samaan ryhmään kaverini kanssa?

Leiriläiset jaetaan pienryhmin leirin alussa iän ja taitotason mukaan. Kaverit ja sisarukset pääsevät halutessaan samaan ryhmään, joten esitä toiveesi kun ilmoittaudut leirille ensimmäisenä päivänä!

Lisää kysymyksiä?

Ota ihmeessä yhteyttä Parkour Akatemiaan: helsinki@parkourakatemia.fi tai 0503417157 (arkisin klo 11-13) Huom! Toistaiseksi puhelinaikamme ovat lyhyemmät. Suosittelemme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse.