Parkour Akatemia :: Aikuisten tiiviskurssit

Aikuisten tiiviskurssit

aikuisten leiritNyt on mahtava tilaisuus päästä harjoittelemaan hyvässä porukassa ja samalla ottaa haltuun uusi harrastus kesälle!

Aikuisten kesäleirit ovat kolmipäiväisiä ja harjoituksissa pääset tutustumaan lajien perustekniikoihin turvallisesti. Aikaisempaa harrastustaustaa ei tarvita ja kokeneimmillekkin on luvassa uutta oppia!

Kesän tiiviskurssit:

 

Leirin nimi Aika Paikka

Hinta

Ilmoittautuminen
Aikuisten käsinseisontaleiri

28.-30.6.

klo 18-20:30

Lauttasaari/ Vattuniemenkatu 7 

95€

 ILMOITTAUDU

 

 

Käsinseisontaleiri

28.-30.6. Lauttasaaressa

 

Haluatko parantaa käsinseisontatekniikkaasi? Minkälaisia erilaisia käsinseisontaan nousuja on? Miten yhden käden käsinseisontaa aletaan harjoitella?
Tällä leirillä opetellaan kaikki olennaiset käsinseisontataidot. Kolmen päivän aikana tehdään erilaisia helppoja ja vaikeita harjoituksia, opetellaan hyviä lämmittelyjä, voima- ja liikkuvuusharjoituksia käsinseisontaa varten - ja pidetään hauskaa. Kurssilla on avoin taso ja ennakkotaitona kurssille tultaessa on ainoastaan käsinseisontaan nousu seinää vasten joko vatsa tai selkä seinää vasten.

Kurssilta saat mukaasi myös kattavan kirjallisen materiaalin kurssilla tehdyistä harjoituksista. Opettajana kurssilla toimii Mikko Rinnevuori.

Tarviiko kurssille osallistuakseen hyvän pohjakunnon tai SM-mitalin voimistelusta?

Ei missään nimessä, jokainen voi harrastaa oman ikänsä ja lähtötasonsa puitteissa. Kaikki harjoitukset on mahdollista suorittaa hyvin matalalla ja pienesti ennen siirtymistä eteenpäin. Akrobatia- ja käsinseisontaharjoituksia skaalataan osallistujien taitotason mukaan.