Parkour Akatemia :: Aikuisten tiiviskurssit

Aikuisten tiiviskurssit

aikuisten leiritNyt on mahtava tilaisuus päästä harjoittelemaan hyvässä porukassa parkouria, akrobatiaa, käsinäseisontaaa ja samalla ottaa haltuun uusi harrastus kesälle!

Tiiviskurssit ovat kolmipäiväisiä ja yksi päivä sisältää 3,5 tunnin harjoitukset. Harjoituksissa pääset tutustumaan lajien perustekniikoihin turvallisesti. Aikaisempaa harrastustaustaa ei tarvita ja kokeneimmillekkin on luvassa uutta oppia!

Kesän tiiviskurssit:

 

Leirin nimi Aika Paikka

Hinta

Ilmoittautuminen
Aikuisten parkour-leiri Pasilassa

3.-5.6.

klo 17-20:30

Pasila/
Kumpulantie 1
140€  ILMOITTAUDU
Aikuisten akrobatia- ja käsinseisontaleiri

3.-5.6.

klo 17-20:30

Lauttasaari/ Vattuniemenkatu 7 

140€   ILMOITTAUDU
Aikuisten parkour-leiri Lauttasaaressa 10.-12.6.

klo 17-20:30

Lauttasaari/ Vattuniemenkatu 7 140€   ILMOITTAUDU

 

 

Parkour-leirit

3.-5.6. Pasilassa

10.-12.6. Lauttasaaressa

 

Aikuisten kolmepäiväisellä parkour-leirillä harjoitellaan sisällä ja ulkona salin läheisyydessä skaalaten harjoitteita jokaisen omalle tasolle sopivaksi. Kurssi sopii siis mainiosti niin aloittelijoille kuin myös pidempään lajia harrastaneille. Parkourtekniikoiden ohella myös luova ja leikkimielinen lähestymistapa lajiin tulevat tutuiksi. Kurssipäivät kestävät klo 17-20:30, joten mukaan kannattaa varata pientä välipalaa sekä juomapullo ja sekä sisä- että ulkoharjoitteluun sopivat vaatteet ja kengät.

 

Akrobatia- ja käsinseisontaleiri

3.-5.6. Lauttasaaressa

 

Akrobatia- ja käsinseisontaleirillä harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä sekä käsinseisonnan perusteita, kuten erilaisia kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja, kuperkeikkoja ja voltteja. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Kurssilla liikutaan paljon, työskennellään pareittain ja käytetään apuvälineitä. Kurssilla on avoin tasoeikä ennakkotaitoja tarvita. Opettajana toimii Mikko Rinnevuori (KM): Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun rehtori ja sirkustaiteilija.

 

Tarviiko kurssille osallistuakseen hyvän pohjakunnon tai SM-mitalin voimistelusta?

Ei missään nimessä. Parkour on laji, jota jokainen voi harrastaa oman ikänsä ja lähtötasonsa puitteissa. Kaikki parkour-tekniikat ja -harjoitukset on mahdollista suorittaa hyvin matalalla ja pienesti ennen siirtymistä eteenpäin. Akrobatia- ja käsinseisontaharjoituksia skaalataan osallistujien taitotason mukaan.