Parkour Akatemia :: Tiiviskurssit

Lauttasaaren toimipisteessä järjestetään kuukausittain kiinnostavia tiiviskursseja ja workshopeja eri lajeista.

 

Ilmoittaudu kursseille täällä!

Kässärin megakurssi vol 3

Aikataulu: pe-la 27.-28.9., klo 18-21 

Hinta: ennakkovaraajan hinta 95€ voimassa 15.9. asti (norm. 125€)

Haluatko parantaa käsinseisontatekniikkaasi? Minkälaisia erilaisia käsinseisontaan nousuja on? Miten yhden käden käsinseisontaa aletaan harjoitella?

Supersuositulla käsinseisonnan megakurssilla opetellaan kaikki olennaiset käsinseisontataidot. Kahden päivän aikana tehdään erilaisia helppoja ja vaikeita harjoituksia, opetellaan hyviä lämmittelyjä, voima- ja liikkuvuusharjoituksia käsinseisontaa varten - ja pidetään hauskaa.

Kurssilla liikutaan paljon, työskennellään pareittain ja käytetään apuvälineitä. Kurssilla on avoin taso ja ennakkotaitona kurssille tultaessa on ainoastaan käsinseisontaan nousu seinää vasten joko vatsa tai selkä seinää vasten.

Kurssilta saat mukaasi myös kattavan kirjallisen materiaalin kurssilla tehdyistä harjoituksista.

Opettajana toimii Mikko Rinnevuori (KM): Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun rehtori ja sirkustaiteilija. Mikko on opiskellut akrobatiaa Intrépida Trupe-akrobatiaryhmässä Rio de Janeirossa ja kilpaillut TeamGym-voimistelumaajoukkueessa vuosina 2008 ja 2009 sekä kirjoittanut "Lattia-akrobatian perusteet" (2014) ja "Käsinseisonnan perusteet" (2016) -kirjat.

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta lauttasaari@parkourakatemia.fi