Parkour Akatemia :: Tiiviskurssit

Lauttasaaren toimipisteessä järjestetään kuukausittain kiinnostavia tiiviskursseja ja workshopeja eri lajeista. 

Maaliskuun tiiviskurssit

Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ!

Lattia-akrobatian keskitason tiiviskurssi (perhosvoltti, puolivoltti, flikki)

 

Milloin? pe-la 22.-23.3. klo 18-20

Kurssin hinta: ennakkovaraajan hinta 60€ (voimassa 11.3. asti), norm. 70€


Haluatko ymmärtää akrobatialiikkeitä paremmin? Opetatko akrobatiaa työssäsi? Eikö perhonen suju? Kurssilla opit biomekaanisesti järkeviä ja turvallisia harjoituksia vaikeisiin akrobatialiikkeisiin!
Kurssilla harjoitellaan dynaamisia akrobatialiikkeitä ilmaradalla, trampoliinilla ja lattialla. Ilmarata auttaa jonkin verran ponnistuksessa, joten esimerkiksi puolivoltit ja voltit helpottuvat ilmaradalla harjoitellen. Kurssin ohjelmaan kuuluvat erilaiset lentokuperkeikat, kärrynpyörät ilman käsiä, päähypyt ja puolivoltti- ja volttiharjoitukset.

Kurssin ennakkovaatimuksia ovat päälläseisontaan nousu, kärrynpyörä hyppyaskeleesta ja lentokuperkeikka.

Tiiviskurssin opettajana toimii Mikko Rinnevuori (KM): Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun rehtori, sirkustaiteilija. Mikko on esiintynyt Race Horse Companyn esityksissä vuosina 2014-2018 ja kilpaillut TeamGym-voimistelumaajoukkueessa vuosina 2008 ja 2009. Kirjoittanut kirjat "Lattia-akrobatian perusteet" (2014) ja "Käsinseisonnan perusteet" (2016), ja opiskelee Taideyliopistossa dramaturgiaa ja taidefilosofiaa.

 

Parkourin tiiviskurssi: Presit

 

Milloin? su 31.3. klo 15-17
Kurssin hinta: 35€

Presi eli tarkkuushyppy (engl. precision jump) on yksi parkourin perustekniikoista. Tällä kurssilla pureudutaan hyvän presitekniikan ydinkohtiin ja erilaisiin sovelluksiin, joiden avulla kokeneemmatkin parkouraajat saavat vaihtelua ja haastetta. Kurssilla tehtyjä harjoituksia skaalataan jokaisen omalle tasolle sopivaksi, joten se sopii sekä aloittelijoille että lajia pidempään harrastaneille. Lisäksi tavoitteena oppia löytämään omia presihaasteita ympäristöstä ja saada ideoita siihen, kuinka hyppyjä voi helpottaa tai vaikeuttaa itselle sopiviksi sekä kuinka haastavampia presejä voi lähestyä. Miten esimerkiksi liukkaalle alustalle voi laskeutua, tai mikä on bounce-back ja kuinka sitä voi hyödyntää?

Kurssi sopii kenelle tahansa hyppimisestä kiinnostuneelle, eikä ennakkovaatimuksia ole. Kurssi järjestetään Helsingin Parkour Akatemian Pasilan salilla (Kumpulantie 1) joten mukaan on hyvä ottaa sisäkäyttöön soveltuvat kengät.

 

 

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta lauttasaari@parkourakatemia.fi