Parkour Akatemia :: Tiiviskurssit

Lauttasaaren toimipisteessä järjestetään kuukausittain kiinnostavia tiiviskursseja ja workshopeja eri lajeista.

 

Ilmoittaudu kursseille täällä!

 

Parkour ja sirkus huonokuntoisille

AIKATAULU: Helmikuussa keskiviikkoisin klo 19-20:15 (5., 12., 19. ja 26.2.)

SIJAINTI: Helsingin Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu, Lauttasaari (Vattuniemenkatu 7)

HINTA: 89€

Haluaisitko liikkua enemmän, mutta kynnys liikuntaharrastuksen aloittamiseen tuntuu korkealta? Kiinnostaako kunnon kohottaminen ja uusien taitojen oppiminen hyvin matalalta lähtötasolta? Tämä kurssi on suunnattu hyvin vähän tai ei ollenkaan liikkuneille tai pitkän tauon jälkeen liikunnan pariin palaaville.
 
Tällä matalan kynnyksen kurssilla tehdään pienryhmässä erilaisia voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa kehittäviä harjoitteita sekä harjoitellaan parkourin ja sirkuksen perustaitoja. Kaikki harjoitukset tehdään vaiheittain ja turvallisesti skaalaten ne jokaisen osallistujan omalle lähtötasolle. Minkäänlaisia taito- tai kuntovaatimuksia ei ole ja kurssi sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat liikkua hauskalla tavalla ja tulla samalla parempaan kuntoon.
 
Kurssi sisältää neljät 75 minuutin harjoitukset Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun Lauttasaaren salilla. Mukaasi tarvitset vain mukavat liikuntavarusteet, vesipullon sekä halutessasi puhtaat sisäkengät parkour-harjoituksiin.

 

Lasten talvilomaleiri

AIKATAULU: ma-ke 17.-19.2. klo 9-15

SIJAINTI: Helsingin Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu, Lauttasaari (Vattuniemenkatu 7)

HINTA: Ennakkovaraajan hinta 120€ voimassa 31.1. asti (norm. 140€) 

Tällä 7-12-vuotiaiden talvilomaleirillä parkourataan ja harjoitellaan erilaisia sirkuslajeja, kuten akrobatiaa, ilma-akrobatiaa jongleerausta. Luvassa on mielekkäitä haasteita, uuden oppimista ja hauskoja pelejä. Minkäänlaista lajikokemusta ei tarvita, joten tervetulleita ovat sekä aiemmin parkouria tai sirkuslajeja harjoitelleet että niihin vasta tutustuvat lapset.

Jokainen leiripäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 15.00 Lauttasaaren salilla osoitteessa Vattuniemenkatu 7. Ota mukaasi omat eväät, mukavat sisäliikuntavaatteet ja puhtaat sisäkengät parkour-harjoituksiin. Nähdään leirillä!

 

Ilmoittaudu kursseille täällä!

 

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta lauttasaari@parkourakatemia.fi