Parkour Akatemia :: Kesäkausi 2020

Kesäkausi 2020

- Lukukausi alkaa 21.05.2020 ja päättyy 19.08.2020

-  Kesälomalla 1.-28.07.2019 ei ole harjoituksia

- Yhteensä 9 harjoituskertaa

Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2020 ei ole vielä auki. Kysy lisätietoja sähköpostitse osoitteesta lauttasaari@parkourakatemia.fi.

 

Lukujärjestys ja tuntikuvaukset

Screen Shot 2019-06-11 at 16.52.17.png

 

Naperot (4-6 -vuotiaat)
95€

Naperotunnilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour- ja sirkusympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Lasten parkour-tunnit (7-9 -vuotiaat ja 9-12 -vuotiaat) 
115€

Parkour-tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parkourin perustekniikoita ja liikkumistapoja vaihtelevissa ympäristöissä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Ennakkotaitoja ei tarvita. 

 

Aikuisten akrobatia ja käsinseisonta (yli 15-vuotiaat)
135€

Akrobatia- ja käsinseisontatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä sekä käsinseisonnan perusteita, kuten erilaisia kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja, kuperkeikkoja ja voltteja. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Aikuisten parkour (yli 15-vuotiaat)
135€ 

Parkour-tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parkourin perustekniikoita ja liikkumistapoja vaihtelevissa ympäristöissä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Torstain parkour-ryhmä aloittaa aina Lauttasaaresta, Vattuniemenkatu 7. Ennakkotaitoja ei tarvita. 

 

Aikuisten ja nuorten seikkailuryhmä (yli 13-vuotiaat)
135€

Parkourin seikkailuryhmä harjoittelee kesäkauden ympäri Helsinkiä. Tunti on yli 13-vuotiaille lajitaustaan ja aiempaan parkour-kokemukseen katsomatta: tervetuloa siis sekä aloittelijat että jo pidempään parkouria harjoitelleet! Tunnilla on vaihtuva aloituspaikka, joten treeneissä päästään tutustumaan moniin erilaisiin spotteihin.

Seikkailuryhmän aloituspaikat:

22.5. Ruoholahden ruosteseinä
29.5. Ruoholahden ruosteseinä
5.6. Länsi-Pasilan labyrintti
12.6. Länsi-Pasilan labyrintti
19.6. Näkinpuisto
26.6. Näkinpuisto
31.7. Ooppera
7.8. Ooppera
14.8. Katajanokka

 

Perheryhmä (3-6 -vuotias lapsi + vanhempi)
135€

Lapsi-vanhempi-tunnilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour- ja sirkusympäristössä. Lapset tutustuvat yhteistyössä vanhemman kanssa erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Ennakkotaitoja ei tarvita. 

  

 Lisätietoja: lauttasaari@parkourakatemia.fi