Ryhmät

Parkouria Kuopiossa viikottain!

Ilmoittautuminen syksyn tunneille on nyt auki!

Kuopion Parkour Akatemia aloitti toimintansa syksyllä 2016 ja nyt salillamme on reilu 500m2 temppuilutilaa! Lue alta ryhmistä ja ilmoittaudu mukaan!

Tässä vielä kuluvan kesäkauden tiedot sekä tulevan syyslukkarimme tiedot!

Syksy 2020

Kausi alkaa viikolla 35 (24.8.-30.8.)

Syyslomaviikolla 42 (12.10.-18.10.) ja pyhäinpäivänä la 31.10. ei ole harjoituksia.

Kauden viimeiset tunnit on viikolla 50 (7.12. – 13.12.), lauantain ryhmien viimeinen kerta pyhäinpäivän takia 19.12.

Harjoitukset aloitetaan ulkoharjoituksilla Brahen puistossa (Pikkukakkosen puisto) parkour alueella. Jos keli on huono, harjoittelemme sisällä. Sisälle siirtymisestä ilmoitetaan tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Siirrymme sisälle harjoittelemaan viikolla 38 jos sinne asti pystyy kelien puolesta ulkona treenaamaan.

Sisäarjoitukset ovat parkour-salilla (Kaivotie 23, 70700 Kuopio).

Ohjeistusta ilmoittautumiseen:

Täytä lomake-tiedot ja valitse ryhmät joihin haluat osallistua. Ilmoittautumistietojen tarkistamisen jälkeen voit siirtyä maksamaan. Maksutapoina käyvät verkkomaksu (verkkopankissa tai luottokortilla), lasku tai liikuntasetelit. Jos haluat ilmoittautua useampaan ryhmään, saat alennuksen. Alennus näkyy automaattisesti tietojen tarkistamisen yhteydessä.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai et saa vahvistussähköpostia, ota rohkeasti yhteyttä!

HINNASTO
Kausimaksun hinta määräytyy tunnin keston mukaan.

45min – 140  

60 min – 150€

90 min – 160€

(Yksi maksu kattaa koko kauden ja sisältää vakuutuksen)

 

Punttipassi vanhemmille: 

Treenaa lapsen treenien ajan salin punttialueella joka on rajattu verhoilla. Passin hintaan kuuluu valmiiksi suunniteltuja treenejä. Punttipassin käyttö alkaa kun siirrymme sisälle harjoittelemaan viimeistään viikolla 38. Hinta koko kaudeksi 40€.

 

Klikkaamalla pääset ilmoittautumaan:

Pikkuapinat (4-6v) ja perheet ilmoittautuminen SYYSKAUSI

Lapset 7-9v ja 10-12v ilmoittautuminen SYYSKAUSI

Nuoret ja aikuiset ilmoittautuminen SYYSKAUSI

Kuopio lukkari syksy 2020
Pikkuapinat
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Pikkuapinat (4-6v) ja perheet ilmoittautuminen SYYSKAUSI

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 3-8 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Pikkuapinat (4-6v) ja perheet ilmoittautuminen SYYSKAUSI

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

7-9v ja 10-12v ilmoittautuminen SYYSKAUSI

Lapset edistyneet

Lapsille, jotka ovat jo aikaisemmin harrastaneet parkouria ja osaavat alkeet.

 

10-12v ilmoittautuminen SYYSKAUSI

 

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

Nuoret ja aikuiset ilmoittautuminen SYYSKAUSI

 

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.

Nuoret ja aikuiset ilmoittautuminen SYYSKAUSI

Aktiiviryhmä

Aktiiviryhmä on tarkoitettu 7-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.

 

Linkki ilmoittautumiseen Aktiiviryhmiin syksylle on laitettu sähköpostitse ryhmiin kutsutuille.