Kaudeksi ilmoittau­­tuminen

Lasten ryhmiin ja joihinkin aikuisten ryhmistä on mahdollista ilmoittautua yhdellä kertaa koko kaudeksi ennen kauden alkua. Ryhmät on merkitty Avoinna24:n punaisella. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua myös yksittäisille tunneille kausi-ilmoittautumisen päätyttyä. Kevätkausi alkaa 6.1.2020 ja päättyy 31.5.2020. Tunteja ei ole

  • Talvilomalla 24.–28.2.2020
  • Pääsiäinen 10. ja 13.4.2020
  • Vappupäivä 1.5.2020
  • Helatorstai: 21.5.2020

Ilmoittautuminen ryhmään koko kaudeksi

Keskitetty kausi-ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 15.11.2019 ja päättyy 27.11.2019 klo 12:00. Tämän ajan jälkeen kaikki Avoinna24:n kautta tehdyt varaukset ovat yksittäisten tuntien varauksia.

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen aikana, ryhmään ilmoittaudutaan menemällä Avoinna24:ssä viikolle 2 (6.1.-12.1.2020) ja varaamalla paikka haluamiisi ryhmiin. Ilmoittautumalla ryhmään ilmoitat, että haluat käydä kyseisessä ryhmässä JOKA viikko kauden loppuun asti (ks. yksittäisen tunnin peruminen alla). Jos kaikki meni oikein Avoinna24:n Omissa ajanvarauksissa näkyy varaus tuolle viikolle. 27.11.2020 eteenpäin omissa ajanvarauksissa pitäisi näkyä kaikkien kuluvan kauden tuntien varaukset

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen mentyä, jos haluatte käydä koko kauden samassa ryhmässä kannattaa tehdä varaukset itse ryhmään koko kaudeksi. Vaihtoehtoisesti voitte laittakaa asiasta viestiä toimistolle (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi) ja Hattu tekee saman kahdella napin painalluksella. Huomaattehan, että varsinkin kauden alussa toimistoon tulee ihan sikana spostia ja puheluita ja viive voi olla useita päiviä ja jos joku on varannut tunnit itse ensin niin paikka on hänen.

Jos kausiryhmään ilmoittautuminen menee jonosijalle, niin laitamme teille tekstiviestiä, jos teille vapautuu kausipaikka ryhmään, jossa varmistamme että haluatte ottaa paikan vastaan (jos viestissä ei sanota mitään kausiryhmästä kyse on yksittäisen tunnin paikan saamisesta).

Ryhmien yksittäisille kerroille voi varata paikkoja 27.11.2019 eteenpäin, sen mukaan kuin tilaa on.

Yksittäisten tuntien peruminen

Varattuja tunteja voi tietenkin myös perua, jos tulee jotain reissuja tai sairastumisia tai muuta. Tuntien peruminen tapahtuu Avoinna24:n kautta kuusi tuntia ennen ryhmän alkamista. Ilmoittautumisen päätyttyä ajanvaraukset löytyvät Avoinna24 Omat sivut -> Omat ajanvaraukset

Jos ette pääse ryhmään niin perukaa varaus, niin saamme kaikki halukkaat ryhmiin.

Jos tuon kuuden tunnin sisällä tapahtuu jotain, että ette pysty tulemaan ryhmään niin laittakaa tekstiviestiä toimistolle (kuka, mikä ryhmä ja miksi).

Kausi-ilmoittautumisen peruminen

Jos käy niin että ette haluakaan/pääsekään käymään enää jossain ryhmässä, niin voitte poistaa varaukset Avoinna24:n Omat Ajanvaraukset -välilehdeltä aivan samaan tapaan kuin yksittäisien tuntien peruessa. Mutta nyt poistakaa vaan kaikki varaukset.