Parkour Akatemia :: Olli

Athletican_logo.jpg

Olli Koskinen

Athletica_Olli_lo_4315_Rossi.jpg

Kuvaaja: Mikko Rossi.

Nimeni on Olli Koskinen. Olen tällä hetkellä koulutukseltani liikuntatieteiden kandidaatti ja suoritan maisterivaiheen opintoja Jyväskylän yliopistossa, Liikuntabiologian laitoksella, Valmennus- ja testausoppi pääaineenani. Asustelen tällä hetkellä Ristonmaalla avopuolison ja koiran kanssa. Liityin mukaan Athletican valmennustiimiin loppukesällä 2013. Tähän mennessä valmennuskokemukseni on koostunut pääasiassa nuorten yleisurheiluvalmennuksesta JKU:n leivissä, jossa toimin yhtenä kolmesta valmentajasta 12-15 –vuotiaiden poikien valmennusrymässä. Tämän jälkeen olen kuitenkin tehnyt paljon käytännön valmennusta myös Athletican leivissä eri lajien urheilijoiden kanssa.

Olen syksystä 2014 alkaen harjoitellut jälleen tavoitteellisesti nuoruusvuosien päälajia eli pituushyppyä silmälläpitäen. Kesällä 2015 kävin hieman loukkaantumisten vaivaamana hyppäämässä muutaman kisan, kesän 2015 parhaaksi hyväksytyksi tulokseksi jäi 6,15 (https://vimeo.com/129362963). Kohti kesää 2016 mennään suurella innolla!

Oma valmennusfilosofiani kulminoituu sellaisen ajatuksen ympärille, että jos urheilija ei kehity, niin jotain on luultavasti tehty valmennuksessa väärin eli kääntäen tavoitteellisesti harjoittelevan urheilijan tulisi kehittyä. Keinot kehitykseen pyritään löytämään liikuntabiologian opinnoista.

Kilpailumenestykseksi nuoruusvuosilta jäi SM5. M16-sarjassa ja SM6. M17-sarjassa.