Parkour Akatemia :: Jonna Auvinen

 athletica_top.png

Jonna Auvinen - 3kk täsmäisku

Jonna_referenssi.jpg

Jonna Auvinen on 29-vuotias jyväskyläläinen crossfitt harrastaja. Jonna löysi crossfit harrastuksen Marraskuussa 2013. Keväällä 2014 hän päätti ottaa yhteyttä Athleticaan tavoitteena saada lisää voimaa Crossfit-harrastusta silmälläpitäen. Jonna suoritti 3kk mittaisen täsmäisku-ohjelman, jonka päätavoitteina oli Crossfittiä tukevien liikkeiden voimatasojen nosto sekä rasvamassan pienentäminen.

Ohjelmaprojektin tulokset:

Liike

Alkutestit Lopputestit Muutos (%)
Maastaveto 3RM 80kg 97,5kg +21,8%

Takakyykky 3RM

60kg 75kg +25%

 Takakyykyn toistomaksimi

45kg-kuormalla

 12kpl  25kpl  +108,3%
Pystypunnerrus 1RM 30kg 35kg +16,7%
Punnerrukset käsien irrotuksella 17kpl 20kpl +17,6%

Istumaannousut suorin jaloin

(suoraan-kiertäen-kiertäen)

15kpl 16kpl +6,7%
Rasvaprosentti ihopoimumittauksella 32% 28,7% -10,3%

Jonnan omat fiilikset ohjelmaprojektista:

"Aloitin Crossfit harrastukseni muutama kuukausi lapseni syntymän jälkeen, Minua motivoi eniten lajin monipuolisuus ja jäin "koukkuun" välittömästi. Aijempaa urheilutaustaa minulla ei ole jos nyt satunnaista lenkkeilyä ja jumpassa käyntiä ei lasketa. Tulokset rupesivat nousemaan, mutta minun osaltani jouduin monesti "soveltamaan" treenejä itselleni sopiviksi kun en esimerkiksi saanut vedettyä yhtään leukoja niin niitä sitten tehtiin oman tason vastaavalla tavalla kuten rengas soutuina tai kuminauhan avustuksella.

 
Tästä syystä päätin ottaa yhteyttä Athleticaan , halusin saada voimatasoani nostettua(että ehkä jossain vaheessa saan myös niitä leukoja vedettyä) ja lisätä liikkuvuutta sekä pudottaa kehon rasvaprosenttia. Sain 3kk:n tavoitteellisen harjoittelun ohjeet, joita noudatin säntillisesti ja lopputestien tulokset yllätti minut itsenikin.
 
Tämä täsmäisku oli ilmiselvästi minun juttuni ja voin suositella sitä lämpimästi muillekkin lajia katsomatta."