Parkour Akatemia :: Parempi Liikkuja arvonnan säännö

Facebookissa järjestettävän "Parempi Liikkuja" -arvonnan säännöt

Kiinnostaisiko kouluttautua entistä paremmaksi urheilijaksi / valmentajaksi / kuntoilijaksi /  personal traineriksi tai ihan muuten vaan saada lisää tietoa voimailusta, kehonpainoharjoittelusta, nopeusvoimaharjoittelusta, kehonhuollosta ja taitojen oppimisesta? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Jos Athletican facebook –sivuilla rikotaan 500 tykkääjän raja seuraavan kuukauden aikana (eli 20.2.2016 mennessä) niin arvomme yhden (1kpl) ilmaisen osallistumisoikeuden ”Parempi Liikkuja”  –koulutukseen (http://www.parkourakatemia.fi/harjoitusohjelmat/ohjelmat/koulutukset/parempi-liikkuja-5-ja-632016/).

OSALLISTUAKSESI ARVONTAAN suorita seuraavat kaksi vaihetta 1)TYKKÄÄ Athletican Facebook sivulta löytyvästä kilpailupostauksesta sekä 2) TYKKÄÄ Athletican facebook –sivusta (jos et ole sitä vielä tehnyt). Palkinto arvotaan kaikkien vaiheet 1) ja 2) suorittaneiden eli sekä postauksesta että facebook sivuistamme tykänneiden kesken! Postausta saa halutessaan myös jakaa edelleen, mutta se ei ole kilpailuun osallistumisen edellytys.

Palkinnon arvo on 246,76€ (sis. ALV) eikä sitä ole mahdollista muuttaa rahaksi. Voittajan nimi julkaistaan facebook -sivuillamme kilpailun ratkettua ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti facebookin välityksellä palkinnon lunastamiseen littyvissä asioissa. Osallistumalla arvontaan osanottajat antavat Athleticalle luvan käyttää arvonnan voittajan nimeä eri viestikanavissa. Palkinto arvotaan 20.2.2016 kilpailun järjestäjän tiloissa mikäli 500 tykkääjän raja sivuillamme on tähän päivään mennessä ylittynyt.  Jos 500 tykkääjän raja ei annettuun päivämäärään mennessä ylity palkintoa ei arvota. Athletica Fysiikkavalmennuspalvelun valmentajat saavat tykätä, jakaa ja kommentoida julkaisuja mutta eivät osallistua arvontaan.

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Athletica pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kampanjaa millään tavalla eikä näin ollen ole minkäänlaisessa vastuussa tästä kampanjasta.