Parkour Akatemia :: Koulutukset

Athletican_logo.jpg

Athleticalta voi tilata kohderyhmälle räätälöityjä koulutuksia fysiikkaharjoitteluun ja urheilijan ravitsemukseen liittyen. Koulutuksissa uusin tutkimustieto esitetään käytännön valmennus- ja harjoittelutoiminnan kannalta olennaisessa muodossa. Vastaamme miten kannattaa harjoitella (tai syödä) ja miksi eri urheilutavoitteita ja -unelmia tavoitellessa.

Mahdollisia koulutusten aiheita:

- Voimaharjoittelu

- Nopeusharjoittelu

- Aerobinen kestävyysharjoittelu

- Anaerobinen kestävyysharjoittelu

- Liikkuvuusharjoittelu ja kehonhuolto

- Urheilijan ravitsemus

- Juoksutekniikka

- Periodisointi eli harjoittelun jaksottaminen

Useampia aihekokonaisuuksia voidaan sisällyttää samaan koulutuspakettiin.

Koulutukset voivat sisältää joko pelkkiä luentoja tai olla yhdistelmiä luennoista ja käytännön demoista. Juoksutekniikkakoulutus voi sisältää pelkkää käytännönharjoittelua ja sen yhteydessä kerrottavaa teoriatietoa. Koulutuksia voidaan järjestää Athletican toimesta varatuissa tiloissa tai koulutuksen ostaja voi tarjota koulutustilan, kuten luentosalin, treenisalin tai vaikkapa pukuhuoneen. Athleticalta löytyy kannettava tietokone ja videotykki, joten powerpoint-esitysten pitäminen erinäisissä tiloissa onnistuu. Olemme pitäneet luentoja mm. tankotanssisalilla, vapaaottelusalilla ja parkoursalissa. Sulaan aikaan juoksukouluja voidaan järjestää mm. kampuksen kentällä Jyväskylän Yliopiston Seminaarimäellä.

Jokainen koulutusprojekti on ainutlaatuinen, joten tarkat koulutuspaketit ja hinnat sovitaan tapauskohtaisesti. Jos haluat Athleticalta hintatarjouksen fysiikkaharjoitteluun, juoksutekniikkaan tai urheilijan ravitsemukseen liittyvästä koulutuksesta tai haluat lisätietoa koulutuspalveluistamme, niin ota yhteyttä athletica[at]dash.fi. Fysiikkaharjoittelu on erityisalaamme ja siihen liittyen voimme tarjota koulutusta hyvin eritasoista tietämystä kaipaaville: aina perusteista solutason molekyylitapahtumiin.

koulutusnappi.jpg