Parkour Akatemia

Parempi_liikkuja_logo.png

Parempi Liikkuja -koulutus 21. ja 22. toukokuuta 2016 - tule mukaan oppimaan lisää nopeusvoima-, paino-, kehonpaino-, taito- ja liikkuvuusharjoittelusta

ollinmainosisompi.jpg

Tilaaohjelmakarryt.jpg  Facebook_f_button.jpg 

Fysiikkavalmennuspalvelu Athletica - harjoitusohjelmat ja koulutukset

VOIMAA, NOPEUTTA, KESTÄVYYTTÄ, LIIKKUVUUTTA

KESÄTARJOUS! Toukokuun loppuun asti Athletican kaikki 3 kk ohjelmat hintaan 120 €/kk (norm. 150-195 €/kk). Kehitä voimaasi, nopeuttasi, kestävyyttäsi ja/tai liikkuvuuttasi maailman A-luokan asiantuntemuksessa Athletican liikuntabiologien valmennuksessa!

Fysiikkavalmennuspalvelu Athletica tarjoaa urheilutieteellisen tutkimustiedon sekä käytännön valmennusosaamisen yhdistäviä yksilöityjä harjoitusohjelmia eri lajien urheilijoille sekä kuntoilijoille ja terveysliikujille. Fysiikkavalmennukseen kuuluu voiman, nopeuden, kestävyyden ja liikkuvuuden kehittäminen. Asiakaskuntamme on laaja parkouraajista, voimailijoiden, tankotanssijoitten, sirkustaiteilijoiden, kiipeilijöiden, joukkuelajien urheilijoiden, kestävyyslajien kilpaurheilijoiden kautta eri tavoittein treenaaviin kuntolijoihin ja terveysliikkujiin. Yksilöiden valmentamisen lisäksi teemme fysiikkavalmennuspaketteja myös joukkueille. Lisäksi Athleticassa on yleisurheilusiipi juoksu- ja hyppylajien urheilijoille. Athletican valmennus- ja testausopin ammattilaisilta löytyy teoreettisen tiedon lisäksi laajaa kokemusta urheilun käytännön maailmasta, ja juuri urheilutieteellisen tiedon hyödyntäminen käytännön valmentamisessa on asia, jonka avulla haluamme auttaa ihmisiä kohti heidän omia tavoitteitaan ja unelmiaan liikkumisen parissa. Harjoitusohjelmien lisäksi tarjoamme ja järjestämme fysiikkaharjoitteluun liittyviä koulutuksia. Athletican valmentajat ovat yliopistossa kouluttautuneita liikuntabiologeja. Kaikilla on hyvät perustiedot niin voiman, nopeuden, kestävyyden kuin liikkuvuuden kehittämisestä. Lisäksi Tuomas on erikoistunut voimaharjoitteluun, Olli nopeus- ja nopeusvoimaharjoitteluun, Mika kehonhuoltoon ja Henri liikkuvuuteen.

Tilaaohjelmakarryt.jpg  Facebook_f_button.jpg 

Yhteistyössä VASTUSKUMINAUHAT.FI_logo.jpg Athletican asiakkaana saat -10 % alennuksen vastuskuminauhoista

_MG_7512_pieni-2.jpgValokuva: Eero Kauppinen