Parkour Akatemia :: Parkour-alueet ja lähiliikuntapaikat

Parkour-alueet

Kiinnostus parkour-alueita ja -puistoja kohtaan on kasvanut lajin suosion kasvun myötä. Parkour Akatemia on tarjonnut asiantuntija-apua parkouralueiden suunnittelussa jo useiden vuosien ajan. Parkour-alueen voi toteuttaa monella tavalla, mutta suunnittelussa kannattaa aina hyödyntää lajin ammattilaisten osaamista.

 

Parkour Akatemia on suunnittellun Dash-parkour välinesarjan yhdessä Lappset Groupin kanssa. Välinesarja on suunniteltu ulkokäyttöön ja se on parkouriin liittyvän turvallisuusstandardin mukainen. Juuri julkaistu välinesarja hyödyntää uusinta Parkour Akatemian tietoa siitä, millaisia liikkumaan innostavat parkour-välineet tulisi olla. Käy kurkkaamassa millainen välinesarja on.

Parkour Akatemian ammattilaiset osaavat kertoa toimivista materiaaleista ja rasituksesta, jolle laji käytetyt rakenteet altistaa, sekä lajin harjoitteluun oleellisesti liittyvistä turvallisuusasioista. Vuosien harjoittelu ja erityisesti lajin opettaminen auttavat ymmärtämään eri ikäisten ja tasoisten harjoittelijoiden tarpeet. Parkouraajien kanssa yhteistyössä toteutettu alue on toimiva ja sille löytyy varmasti käyttäjiä.

Parkour Akatemia voi tarvittaessa myös avustaa uuden parkour-alueen käyttöönottoa vetämällä aloituskoulutuksia niin tilaajan henkilökunnalle kuin alueen varsinaisille käyttäjillekin.


Suunnitteluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Jaakko Junttilaan:

jaakko.junttila@parkourakatemia.fi

m_vantaa_final.jpg

 m_IMG_1285.jpg


 m_seppa_2.jpg


 m_parkoursali_2.jpg