Parkour Akatemia :: Parkour-ohjaaja Helsinkiin

Parkour-ohjaaja Helsinkiin

Etsimme Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle parkour-ohjaajaa.

Kasvaneen kysynnän vuoksi tarvitsemme parkour-ohjaajaa työskentelemään tilausohjausten parissa. Ohjaajana tulet innostamaan ihmisiä parkourin maailmaan mm.  synttäri- polttari- ja tyhyparkourohjausten muodossa toimipisteillämme (Lauttasaaressa ja Pasilassa) kiinteinä vakioaikoina. Tämän lisäksi myös muita erikseen sovittavia keikkoja pääkaupunkiseudulla esim. tapahtumissa, kouluissa, puistoissa yms. Viikoittainen työaikasi on vaihteleva mutta joustava (keskimäärin 15h/vko, kiinteällä kuukausipalkalla). 

Työssä tarvitaan valmiutta työskennellä itsenäisesti, mutta parkour-ohjauksia tehdään myös pareittain ja ryhminä. Työyhteisömme on täynnä innostusta ja rakkautta. Meillä työtä tehdään hihat käärittynä tavoitteellisesti ja tosissaan, mutta ei totisena. Töissä täytyy olla myös hauskaa.

Etsimämme henkilön tulisi olla innostunut, ulospäin suuntautunut ja helposti lähestyttävä. Jos et ole vielä parkour-ohjaaja, mutta olet kiinnostunut lajista ja omaat muuta ohjauskokemusta, voit silti hakea.

Muut ohjaustaidot sirkuksen ja akrobatian puolelta ovat etu mutta ei välttämättömyys. Eduksi katsotaan myös verkostoituneisuus luovan liikunnan ja parkourin alalla sekä ajokortti.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja tai  0504167800 ja lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.7.2019 mennessä:
sami.toivanen@parkourakatemia.fi jossa kerrot ohjauskokemuksestasi ja muutenkin itsestäsi ja taustastasi.

Huom! Kesän ajan vaihtelevasti puhelimitse tavoitettavissa. Voit aina jättää soittopyynnön tekstiviestillä tai vastaajaan!

Rekrykuvahkitekstillapieni.jpg